Reklama

Reklama

Tajuplný svět Alex Mackové

(seriál)
  • USA The Secret World of Alex Mack (více)
Rodinný / Komedie / Drama / Fantasy / Sci-Fi
USA, (1994–1998), 31 h 11 min (Minutáž: 23–24 min)

Hrají:

Larisa Oleynik, Meredith Bishop, Darris Love, Michael Blakley, Dorian Lopinto, Benjamin Kimball Smith, Natanya Ross, Louan Gideon, John Marzilli (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Alex Macková je obyčejná 13letá holka se všedními starostmi. Její život však radikálně změní jedna dopraví nehoda. Nákladní automobil, převážející nebezpečný odpad z nedaleké chemičky, havaruje a nebohou dívku potřísní experimentální látka GC-161. Od této chvíle Alex ovládá telekinezi, dokáže metat elektrické výboje nebo se přeměnit do tekuté formy. Všechny tyto vlastnosti jí často pomohou ze situací v nichž jde o holý život, neboť po ní pátrají lidé, kteří už se nemůžou dočkat až si na chemikálií zasaženém děcku vyzkouší své nehumánní pokusy. Na boj proti těmto zlosynům naštěstí není sama. Vždy se může spolehnout na nejlepšího přítele Raye a na svou geniální sestru, jenž se díky své zálibě v přírodních vědách snaží přijít na způsob, jak sourozence dostat zpět do normálu. (BlackMount)

(více)

Recenze (57)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenkrát jsem na tenhle seriál docela koukal. Vždycky si pamatuju ty úvodní titulky jak se tam Alex roztejká v tu vodu a dycky jsem si řikal jak je to hrozně hustý. Dneska už bych na to asi nečuměl, ale přecijenom jsem se na jeden díl po dlouhý době podíval. A docela se to dalo. Nevidím potom důvod, proč bych ten seriál měl tolik kritizovat. Tenkrát mě bavil a tím svůj cíl vlastně splnil. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Sakra, jak já jí kdysi záviděla její podělané schopnosti! Co jsem však už nezáviděla, byli její vypatlaní kamarádi a nekamarádi a také silně zapáchající scénář seriálu, né nepodobný ošklivému slovu na "s". Ale za tu nostalgii...i tu druhou přihodim, no... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Snad všechny ze Supermaxovských seriálů se vyznačovaly fenomenálními znělkami. Nejinak je tomu i v případě dívky Alex Mackové, které se jednoho dne náhodou připlete do cesty barel s podivnou chemikálií. Ten se na ni vylije a obdaří ji schopnostmi, které jsem jí díl co díl záviděla (určitě je nás víc:) a nehorázně jsem si přála, abych je měla taky a mohla se kdykoliv přeměnit na tu tekutou hmotu:) ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

No, proč lhát... V dětství jsem to těžce žrala. Teď by to bylo mnohem horší... Asi proto to už to v televizi nedávaíí (alespoň v mém dosahu). ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

abych byla upřímná, pamatuju si z toho jen velmi, velmi málo, ale vím, že se mi to tehdy hrozně líbilo, takže nemůžu jinak :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nepatrilo to medzi moje obľúbené seriály, ale zas totálna hlúposť to nebola. Nemusel som to, nebavilo ma to, bolo to podľa mňa divné, hlavne tým, že to sledovali najmä deti a mládež. Bola to taká divná zmeska, ktorá sa mi nepáčila a preto to hodnotím na 20%. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Jo, tak hlavní hrdinka mi byla sympatická ... ten zbytek už byl slabší, ale myslím, že to bylo částečně i tím, že ty postavy byly nejspíš parodií ... nebo se pletu? :)) ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Jako malýho mě to bavilo. Taky sem se chtěl rozpustit a zmizet ze školy ale vyrostl jsem z toho a zjistil, že už to není tak cool jak to bývalo. Za nostalgii dávám ** ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Alex Macková, jak jsem na ni mohla zapomenout. Tuším, že to běželo na Supermaxu. Pamatuji si už jen malé útržky. Asi už začínám opravdu stárnout. Já jsem snad celou základní školu proseděla u televize, jinak to snad ani není možné. Teď už se ničemu nedivím. Co objevím příště za perlu? Určitě něco šíleného. ()

Reklama

Reklama