Reklama

Reklama

Tajuplný svět Alex Mackové

(seriál)
  • USA The Secret World of Alex Mack (více)
Rodinný / Komedie / Drama / Fantasy / Sci-Fi
USA, (1994–1998), 31 h 11 min (Minutáž: 23–24 min)

Hrají:

Larisa Oleynik, Meredith Bishop, Darris Love, Michael Blakley, Dorian Lopinto, Benjamin Kimball Smith, Natanya Ross, Louan Gideon, John Marzilli (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Alex Macková je obyčejná 13letá holka se všedními starostmi. Její život však radikálně změní jedna dopraví nehoda. Nákladní automobil, převážející nebezpečný odpad z nedaleké chemičky, havaruje a nebohou dívku potřísní experimentální látka GC-161. Od této chvíle Alex ovládá telekinezi, dokáže metat elektrické výboje nebo se přeměnit do tekuté formy. Všechny tyto vlastnosti jí často pomohou ze situací v nichž jde o holý život, neboť po ní pátrají lidé, kteří už se nemůžou dočkat až si na chemikálií zasaženém děcku vyzkouší své nehumánní pokusy. Na boj proti těmto zlosynům naštěstí není sama. Vždy se může spolehnout na nejlepšího přítele Raye a na svou geniální sestru, jenž se díky své zálibě v přírodních vědách snaží přijít na způsob, jak sourozence dostat zpět do normálu. (BlackMount)

(více)

Recenze (57)

Nach 

všechny recenze uživatele

Na ten seriál si moc dobře pamatuji. Takže vím, že jsem u něj každý víkend ráno seděl a těšil se na nový díl. I když dneska už bych to vše vnímal daleko chladněji - ba i v hodnocení, bych šel na maximálně dvě slunce - reflektuji zde právě své postoje z dětství. A už jen pro ně tu jednu hvězdu nostalgie přidám. A nedívejte se na mě tak. Vím, že je to obsahově úplně pitomé, ale nemohu jinak. 65% ()

johnny2005 

všechny recenze uživatele

Jasně, teďka už by to pro mě byla těžká uspávačka, ale když to dávali poprvé kdysi na Supermaxu a mně bylo devět, tak jsem to žral jak to prase žere šrot! ()

mcvpn 

všechny recenze uživatele

Pridávam štvrtú hviezdičku z nostalgie, lebo toto si nezaslúži 54% na to, aké mám skvelé spomienky na tento seriál. Alex som ako malý zbožňoval, i keď nedávno som si to pozrel a už to nemalo to kúzlo, ale možno to bolo preto, že som si to pozrel v originálnom znení, nie s dabingom. Pre deti vo vhodnom veku je to však určite skvelá voľba. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Abych parafrázoval svou mámu: "Celé dětství!" Spolu se Strážci vesmíru, Miláčku, zmenšil jsem děti a kreslenými pohádkami, mi Alex Macková poskytovala důvod, proč o víkendu brzo vstávat a zapnout televizi. Jeden čas jsme si taky hráli na to, že se umíme zkapalnit... ()

Rebbit 

všechny recenze uživatele

U mnoha seriálů na které jsem se díval jako malej, jen nevěřícně kroutím hlavou, jak jsem se jen mohl na takovou blbost dívat, ale tento seriál je koukatelný i v součastnosti... A vidět krásnou, mladou Jessicu Albu, to je jako sen... Vždycky jsem se chtěl také rozpoštět... ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Baštíval jsem to nemálo, proto těch hvězd jak na kostele, ale dneska už bych si u toho pro změnu nemálo zdřímnul. A teď ke světlejším stránkám - pořád bych u toho prochrápal míň procent času než u Stalkera. :))) ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Jo, když jsem byl malej, tak jsem to hodně žral. Teď už bych to hodnotil jinak. Snad bude objektivní, když dám průměrné hodnocení. Moje hodnocení: 50% ()

kobliha 

všechny recenze uživatele

hmm asi by som dnes nevydrzal dopozerat ani uvodnu zvucku, ale ked som bol hlupy krpcek, dokazal som kvoli tomu vstat z postele priserne skoro.. take asi 3* :) ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

No jo, dětství hodně lidí z nás. Pořád si vzpomínám, jak jsem chtěl být jako ona - Kaluží umějící hýbat předměty :-) ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Vzbudit se o víkendu ve vyhřátý posteli, snídaně do postele a k tomu Sabrinu nebo Alex Mackovou..... ideální víkendové ráno :o))) ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Keby to vidím dnes, asi to hodnotím inak, ale vtedy mi to prišlo jednoducho úžasné a Alex Mackovú som doslova žral. A to nevravím, ako som strašne túžil, aby aj mňa obliala tá látka GC-161 a mohol by som sa meniť na vodu a púšťať tie lasery či čo to bolo. ()

Reklama

Reklama