Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Primal nám nám představí spojení dvou rozdílných světů a vznik jednoho nepravděpodobného přátelství. Lidé jsou na počátku své evoluce. Dinosauři se blíží konci své existence. A přesto mezi člověkem a dinosaurem vznikne přátelství svázané tragédií. Jen spolu totiž mohou přežít v tomto násilném rodícím se světě. (topr harley)

Recenze (36)

Lenart 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatická akčná miniatúra. Ukričaná, nekompromisná, krvavá a živočíšna. Radosť pozerať na takýto mĺkvy animovaný mix Barbara Conana, Strateného sveta, Boja o oheň, Vikingov a 10 000 pred Kristom. A, samozrejme, aj kultového Heavy Metalu. Návyková záležitosť.          85 % ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Kromě artové stránky se jedná takřka o podprůměrný a předvídatelný seriál, kde i akce není nikterak zajímavá. To platí o první čtyřech dílech. Ovšem díl pátý, to je jiná. Tento díl začíná čilováníčkem na pláži, prostě pohodička - celkově odlišný díl oproti všem předchozím. Pak si ale tvůrce řekl, že to promění v krvavou řežbu, čmuchl trochu kokajnu a rozjel naprostej krvavej masakr, který se pomalu proměňuje v genocidu proti jednomu živočišnému druhu. --- Bohužel tento seriál jedna našlapaná epizoda nezachrání, ale uvidíme co přinese zbylých 5 dílů. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Ve světě, kde je každý den života bojem o přežití si pro nás občas osud připraví nečekaná setkání a nemožné spojence... Jedním slovem lahůdka! Animace je podmanivá, akce je dechberoucí a jako úplně nejlepší je jednoznačně hudební doprovod! Tohle se hodně povedlo, zajímavé příběhy, které mají svou hloubku a to v nich nemusí padnout ani jedno slovo. Prošel jsem to na jeden zátah se zatajeným dechem a užíval si každý díl, každý souboj, každý hlubší okamžik... Jistě, je to místy přitažené za vlasy a zdejší pračlověk má schopnosti, za které by se nemusel stydět ani takový Legolas s Hulkem dohromady, ale o to je to ještě víc cool a někdy i k pousmání... Velký zážitek. 9,2/10 ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Animácia nádherná a prepracovaná. S hlavným hrdinom sa dá stotožniť v oblasti hodnôt, no keďže je to pračlovek a je skôr pudovo orientovaný, úplne sa to precítiť nedá. K dokonalejšej empatii chýba zložitejší problém blízky modernému človeku, ktorý je schopný intelektuálneho zamyslenia nad pozretými epizódami. Inak akcia kvalitná, drsná a krvavá, v ktorej hlavnej dvojke vždy fandíte. ()

Comics.jto 

všechny recenze uživatele

Originální adult, animovaný, brutální uzavřený seriál, odehrávající se v době dinosaurů později Železná, vikingů a egyptanu.Sledujeme jak pračlovek naváže vztah s praplazem a bojují proti různým nebezpečím (kulty, viry, vylepšení, otroctví a celkově strasti života). . První série spíše epizodcká a v druhý souvislý souvislejší příběh, setkání s vyspělejšími formami člověka. Nové prostředí a je zas co objevovat. Přestože je děj fantaskní až absurdní, jsou zde dobře napsané postavy a silné emoce. Navíc konec tomu dodává takovou třešničku a celý příběh by mohl být nějaký alternativní epos co by se vyprávěl z generace na generaci v předávných dobách . S1 - 8/10 S2 - 9/10 CELKOVĚ (LOGICKY) 8,5/10  .  🦖🦖🦖🦖🦖 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Seriál nemá téměř žádné dialogy, zaměřuje se pouze na vizuální vyprávění. Jedinou výjimkou je vokální doprovod chrochtání, křiku a řevu. (catnipped)
  • První seriál od Cartoon Network s ratingem TV-14 nebo TV-MA. (MnamBuchta)

Reklama

Reklama