Reklama

Reklama

Debt Collectors

  • USA The Debt Collector 2
Trailer

Obsahy(1)

French (Scott Adkins) a Sue (Louis Mandylor) jsou přátelé a vymahači dluhů, kteří si vždycky přijdou na své. Je to ten typ lidí, se kterými se určitě nechcete zaplést. A rozhodně nechcete dlužit peníze tomu, pro koho pracují. Tentokrát se ale situace vyostří trochu víc, než čekali. Jde po nich totiž mafiánský šéf, kterého nezajímá nic něž pomsta. (topr harley)

(více)

Recenze (25)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

ASI SPOILERY: Je to rozhodně slabší než jednička, hlavně mi přišlo, že jednička má tři prvky, které zvládá líp; Akce - bitky v jedničce působí víc živelně a hlavně jich bylo o dost víc. Choreografie je podobná, akorát u jedničky bylo i pár akrobatických prvků, které soubojům dodali nadstavbu. Zde to je víc základní a i kopy Adkins příliš často nepoužívá. Nic to však nemění na tom, že bitky působí stále kontaktně, dynamicky a intenzivně. Nejlepší souboj má Adkins a Mandylor, oba jdou až na dřeň u toho souboje. Ale akčních scén zas tolik není. Struktura filmu - je sice vesměs podobná, ale jednička působila víc pestře a dobrodružně, zřejmě protože tam bylo víc zastávek a každá se fakt lišila a nabídla něco svého, charakterního. Tady i situace, které předchází akčním scénám, jsou tak nějak lehce nevýrazné. Gradace - třetí prvek, kterej jednička zvládla stokrát líp. Působila i dost barevně, ze skvělého humoru to postupně houstlo, zatímco tenhle film, ačkoliv je zde několik výborných hlášek a vtipných momentů, působí dost vážně. Finále má jednička o dost velkolepější, zdejší finální přestřelka je až moc chaotická a statická. Právě mi přišlo, že vyvrcholení, je ten zmíněný souboj mezi hlavním duem. Adkins a Mandylor hrajou naprosto parádně, užívají si to, maj perfektní chemii a taky bych měl zmínit, že Johnson opět nezklamal. Sice se nějak extra nezlepšil o proti předchozím počinům co se týče audiovizuálu, ale udržuje si svůj vyrovnaný standard, takže střih, kamera apod. vůbec neruší. Zbytek hereckého osazenstva je zapomenutelný. Soundtrack je solidní, pestrej a lokace se též střídají. Fungují za mě i dialogy. Co však mě překvapilo, že co se týče přežití obou charakterů, tak to oba dva do detailu rozebírají, takže ten film vyloženě navazuje a je otevřený ohledně toho, jak se z toho oba dostali. Nejsem nějak extra zklamaný, pořád je to naprosto kvalitní, zábavná žánrovka, ale chybí tomu ten drive prvního dílu. Jo a scény z pastvy zde NAŠTĚSTÍ pro některý nejsou a ani to není ničim nahrazeno. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Paradoxně mě to bavilo víc než jednička nebo jsem na ní koukal v nějaký divný kverulantský náladě či co nevím... Každopádně je pravda, že ty rádoby pokusy o humor mi tam přišly dost WTF, a tak mi ani nevadí, že tady se jede vesměs na vážnější notu. Souboje standartní a akce taková typicky Johnsonovská. Nic z čeho bych šel do kolen, ale takový standart a děj celkem dává i smysl, takže bez problému lepší trojka.65% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(56%) Podobně jako první díl. Jen zde mi přišlo celkově trochu méně akce (fightů), ale ne zas o tolik méně. Nejlepší byla asi úvodní bitka v baru. Poslední cca třetina filmu už byla taková natahovaná a bylo mi jedno, jak to ve finále dopadne. Příběhově to bylo nic moc, ale na ústřední dvojici Adkins a Mandylor se dobře dívalo – oproti jedničce mě bavila více. Zde už ti dva byli vyloženě přátelé. Dialogy mě ani nenudily. Pecka to není, ale to jedno shlédnutí nelituji a především díky několika dobrým Scottovým kopům. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jednička, se mi tenkrát líbila o něco víc. Tohle mi přišlo až moc ukecaný, humor na mě moc nezapůsobil, slyšet v každé druhé větě "Frantíku" mi lezlo na nervy, fighty celkem dobrý (bitka v uličce byla fájn), finále, ale zase přihlouplé, stejně jako v jedničce, kde na sebe střílejí ze dvou metrů a neumějí se trefit. Ale jinak v pohodě béčko, se sympatickou dvojicí Adkins & Mandylor. Na jedno zhlédnutí, je to asi oukey. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nelogický pokračování, zbytečnost naprostá. Jedna za bitky (a to jsem ještě hodnej, taky bych se na to mohl vysrat), leč ty radoby forky o ničem, stejně jak existence tohohle výplesku. Parodie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prečo nie. Vtipné, akčné, tvorcovia sa na nič nehrajú. Nenatočili to tak, aby to bolo zbytočne namachrované a tým znechutili celý príbeh. Je to natočené tak, že divák vyslovene vidí, že aj herci chcú ukázať, aby sme celý dej vnímali nad vecou, že nič v podstate nie je vážne. Adkinsovho prízvuku som sa nemohol nabažiť, to by mali vydávať na CD. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film ma vsechny excentricnosti jeho predchudcu, ale ne ziskani duvery. V cem film selhaval bylo nedostatek meho zajmu. Choreografii akci ma vzrusujici a brutalni. Akcni film je proste o honickach mezi postavamu, ktere maji protichudne cile. Adkins na siroky herecky rejstrik. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mala o ničom zápletku, ale skvelé bitky. V dvojke za veľa nestoja už ani bitky. Na Adkinsove pomery sú príliš tuctové a nepredvedie v nich žiadny pôsobivejší chvat. A prekvapivo ich tu je strašne málo. No a zápletka je ešte nudnejší hnoj plný nekonečných kecov ako minule. Tie dva ústredné postavy sú nevýrazné a bez akéhokoľvek potenciálu pre zaujímavý príbeh. Pokiaľ vznikne trojka, tak to už bude čistý odpad. 2/10. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto obstojná buddy jízda. Nenudil jsem se vůbec, má to spád a mele se to solidně. Navíc ty jejich akcenty (Australský s Britským) je šupa sama o sobě. Klidně bych temu hodil i žánr komedie. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Další královské rande s oblíbenou IceQueen :-) Člověk přijde domů, utahaný po celém dni s trošku pošramocenou náladou a dostane před sebe tohle. Lépe jste se královno trefit nemohla :-) Přiznám se, že Scott mě prostě baví. A zde se mi trefil do noty. Jeho role rozhodně není žádný šachista. Abychom si rozuměli. V poslední době se v Béčkách často objevují hrdinové co jsou vždy minimálně jeden tah ve předu, tváří se důležitě a v lepším případě zadumaně. Ne! Scott se svým kámošem jedou na road trip výběrčích a krom toho, že se s ničím nepářou, umí i rozesmát a vlastně i dojmout. Především bratrokrvavá bitka ukazuje jak se dva můžou mít rádi, respektovat jeden druhého a při tom si nakopat...chlapi nechtějte vědět kam. Zápletka ve své jednoduchosti funguje skvěle. Fandíte všem kterým máte a nenávidíte ty, které si to zaslouží. Dojem mi pokazila až příšerná finální přestřelka. Proto dávám 60 za poctivé béčko, které krom kopanců a pěstí rozdalo i fajn emoce. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Je to docela fajn akční oddechovka, Adkinse mám moc rád (po tom, co rozjel youtube dokumenty s akčními herci), tady už i docela dobře hraje. Jeho kolega je taky fajn, chlapi v mým věku .,...sedlo mi to. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

O chloupek lepší než první film. Jednoduchá zápletka, můžu-li to tak nazvat. Ale velký emoce a zainteresovanost do příběhu sem necejtil. Prostě jen to promítnete a za hodinu zapomenete.50%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ale hej, aj dvojak je v pohode. Je tam posun, je tam prehlbený príbeh aj postavy, opäť tam sú fighty, ale hlavne chémia a humor. 3 z 5 ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

První díl byl fajn, zápletka sice tuctová, ale super ústřední dvojice, dobré adrenalinové bitky, takže taková zábavná oddechovka na jedno podívání. Druhý díl je už ale naprosto o tom samém, zápletka dost podobná, ale je zde méně akce a bitek, takže to celé působí tak trochu zbytečně, ke konci i natahovaně a nějaké ty hvězdičky zachraňuje spíš jen opět skvělá hlavní dvojka. ()

warrenur odpad!

všechny recenze uživatele

Starcnuci B-kovy az C-ckovy herci z akcnych filmov vo velmi ukecanej a radoby "coolovej" uletenej blbine. Silne recyklovane akcne sceny, hlupy scenar, pozy ako z 90tych a mizerne dialogy. Nudil som sa a musel som dej poposuvat. Lakadlom bol Adkins...mal som ako mladsi chalanisko rad tohoto "mladeho Van-Damma", ale myslim, ale takto "naslepo" do toho uz bez hodnoteni nepojdem. Neodporucam ani na zabitie nudy. ()

Reklama

Reklama