Reklama

Reklama

Libovky Pepy Libického

(pořad)
Publicistický
Česko, 2019, 15 min

Účinkují:

Josef Libický

Obsahy(1)

Pro všechny, kterým se líbí ručně vyrábět, rekonstruovat, budovat, tvořit, ale neví z které strany se do toho pustit, připravila televize Prima nový hobby pořad Libovky Pepy Libického. V každém díle se moderátor Pepa Libický bude věnovat jednomu projektu – od výroby stylové kuchyňské linky či pokládky kamenné dlažby na pergole až po výrobu jídelního stolu s řekou z pryskyřice. Divákům v návodech a postupech ukáže, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké materiály a technologie zvolit, aby se dílo podařilo. Navíc je připravena stálá rubrika Minutový manžel, která divákům ukáže, jak si doma poradit s drobnými opravami či úpravami. Komu by se přece chtělo kvůli výměně lustru čekat dva měsíce na elektrikáře, když to zvládne doma jednoduše sám? V jednotlivých dílech pořadu minutový manžel ukáže, „Jak na to“. A to ať už jde o protékající splachování u toalety, výměnu zásuvky i starého lustru za nový, nebo přípravu zdi na malování. (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Sice to není tak moc debilní jako Hruška, ale stejně je to debilní. Pán se snaží vystupovat a mluvit "lidově", ale v televizi to fakt nejde. Jemu to nejde. A konečně by mu moh někdo říct, že čepice kšiltem dozadu se nosily v devadesátkách. Dneska je tak nosej už jen debílkové a (kdovíproč) malý děti v primáckejch seriálech. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Promazán lihovinou, jejíž pravidelná konzumace se podepsala na jeho hlasovém projevu, a ozdoben vždy čepicí kšiltem dozadu se geniální kutil Libický pouští do nejrůznějších stavebních úprav, které by otřásly i plány stavitele Eiffela. Nezapomíná ani na dámské publikum, kterému věnoval okénko nazvané trefně Minutový manžel. Pro nezručné diváky je tenhle bizarní výtvor opravdu zjevením. Mistrovské ohýbání plechů, brilantní pokládání fotovoltaiky a jedinečná úprava fasády, to je jen pouhý zlomek jeho schopností a dovedností, kterými pravidelně uchvacuje každou neděli. Pokouší se sice dost často o důsledné návody svých úkonů, jenže běžný divák nemá nejmenší šanci řídit se jeho postupy nebo je dokonce realizovat. Některé úpravy jsou natolik náročné, že je spíše vhodné si na to zjednat odbornou firmu, než riskovat špatný výsledek. A ani žena v domácnosti nezvládne prezentované opravy. Už vidím, jak se nějakà panička pouští do opravy ucpané toalety. Ukàzalo se, že Pepa Libický sice něco dovede, jenže jeho pořad vůbec nebaví a je na odpis. 0/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pořad je důkladně návodný jak si něco udělat. Radši se budu věnovat pořádně jiným věcem a tyto práce si nechám udělat od profesionální firmy. U nás zdá se pokračuje tradice z dob komunismu , kdy si každý dělal všechno sám. Určitě z důvodu pozdního zapojení naší země do procesu globalizace a z toho plynoucích současných nízkých platů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kutilové všech zemí zbystřete! Přichází Pepa Libický, těžký frajer, který vám ukáže tolik zlepšováků, že by se i Kutil Tim začervenal závistí. Rozhodně si vede lépe nežli takový Ládík Hruška, ale u něj zase máte strach, aby si u toho neublížil. Budete-li se držet jeho pokynů, klidně v dnešní době vyražte do Hobby marketů (když už nám je během nouzového stavu otevřeli) a můžete kutit… ()

knihovna

všechny recenze uživatele

Tak na rovinu - Pepa Libický bydlí asi 250m ode mě. Netušil jsem to, vlastně ho vůbec neznám, ale kolegyně z práce se kterou chodil do školy mi to prozradila. Takže je možné, že jsem někde v záběru. Pokud ano, poznáte mě podle toho, že jsem nebezpečně krásný. Takže mě Pepa nejspíš vystřihl, zastínil bych ho. Pro ty, kteří neví kde Pepa bydlí, prozradím pouze to, že v naší obci se setkali dva géniové naší historie - Karel Čapek a Jára Cimrman. Bronzová deska je toho důkazem. A teď hledejte zvědavci. ()

Mamutol odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem náhodou několik dílů tohoto pořadu, protože když je v neděli u nás k obědu pečená kachnička se zelím a bramborovým knedlíkem nebo knedlo vepřo zelo, tak si dám potom prostě pivko a místo toho, abych šel něco sám dělat, tak si zapnu telku a relaxuju. No asi takhle, pořad není žádná sláva ani revoluce, každý kdo má rodinný domek nebo chatu, tak si to stejně dělá po svém a tuten pořad je pro něj naprosto zbytečný. No a současná generace jůtůberů, instáčů, followerů, lajkerů, TikTokářů a onlajn gejmrů nějaká vrtačka nebo kutilství vůbec nezajímá. Chtěl jsem dát alespoň dvě hvězdy za snahu, že nedostatek řemeslníků je stále více aktuání problém, ale ty jeho svěšený kšandy pod zadkem, kdy je pouze otázka času, kdy o něco zavadí a strhne na sebe nebo na někoho jiného něco a způsobí zranění, to celé posílá do odpadu. A to nemluvím o dalších jiných prohřešcích proti bezpečnosti práce. Sorry. ()

Krysot32 

všechny recenze uživatele

Za mě to je nejpovedenější kutilský seriál České produkce. Nevim proč je tady na něj tolik hejtu? Neříkám, že to je nejlepší kutilský seriál na světě, ale nejlepší, který vyprodukovala televize z Česka. Porovnávat receptář a libovky mně přijde nesmyslný, když každý má jinou strukturu obsahu. Moc nechápu komentáře tady u toho pořadu, kdy píši o tom, že je to seriál pro Čechácháčky zatvrdlé ještě v době komunismu. Škoda, že lidé, kteří to píšou si nezkusí sem tam něco pokutit, aby zjistili jakou z toho pak můžou mít radost, když to vyjde a funguje to. Pan Libický mi není úplně nejsympatičtější, ale za to to vynahrazuje lehce manuálně náročnějšími výtvory. Narozdíl od jiných pořadů, kdy splácnou dva předměty a dají tam lepidlo a barvu. Navíc se mně líbí detailnější záběry na pracovní postupy. Porovnávam s ostatními českými kutilskými pořady. Za mě ucházející ()

Redyx1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl to je odpad a dno,dneska kdejaká lopata,se prohlašuje za kuchaře a Tenhle patlal je v čele trapnosti takových tvorů...nechápu,že vůbec někdo má tu drzost tohoto tvora protlačit do pořadu o vaření !Amorální žumpa a dno!!!! ()

ORi_SV odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku tohoto pořadu by opravdu mělo být něco jako varování. Já nevím, třeba ve znění: "jedná se o zábavní pořad, to, co v něm uvidíte, nikdy nezkoušejte doma!".  To opravdu není možný, co tento fušer myslí skutečně vážně. A o to hůř, že ho v těchto počinech nějaká televize vůbec podporuje. Tento typicky vesnický Pepík by neměl mít svůj merch, ale měl by být hlavní tváří facebookové stránky Fušeřina všeho druhu. Ale ať mu zas jen nekřivdím. Jako zábavný pořad je to fakt dobrý. Nasmějete se u toho skoro stejně dobře, jako u skutečných zábavných pořadů. Když máte doma návštěvu kamaráda a dáváte si flašku kvalitního alkoholu, je to vážně dobrý si ho pustit 😅 Doufám, že Pepu někdy někde opravdu potkám a budu mít možnost se s ním vyfotit. Jinak odmítám uvěřit, že někdo takovej fakt existuje. ()

Reklama

Reklama