Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (19)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Poster(obal) filmu s pentagramem naznačoval, že by to mohlo být něco pro mě. A začátek nebyl zase tak špatnej. Potom mi ale přišlo, že se to zvrhlo spíš v hororovou komedii a nevím jestli v chtěnou. Od filmu kterej začíná tím, že hlas z rádia oznamuje, že satanistický kult má na svědomí již 18obětí jsem čekal rozhodně víc. Slabý 2hvězdy. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou blbost jsem už dlouho neviděl. Kdyby to byla parodie, a mnohé scény tomu odpovídaly tak bych asi pár hvězd dal. Při sledování této sračky jsem si uvědomil, že jsem už dlouho nic nehodil do odpadu, tímto to tedy napravuji. P.S. Škoda, Saša raději neukázala své přednosti, víme že se má čím pochlubit. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Úplně v pohodě. Je to sice o dost více předvídatelné, než by bylo zdrávo, a motivace záporných postav zůstávají někde v šuplíku s nápisem 'nevyřízeno', ale zábava na odreagování je to dostačující. Alexandra Daddario tady dokonce i trochu hraje (vedle její vizáže tentokráte není herectví vůbec na obtíž) a z Johnnyho Knoxvilla se vyklubal moc zajímavý slizoun, ta role mu dle mého sedla, i když zůstala poddimenzovaná. Jen ti chlapi byli dva padavkové.. schovávat se ve spižírně před fyzicky o dost slabším a evidentně nijak výrazně ozbrojeným nepřítelem, to jsem nějak moc nepobral (pravda, ono se to takhle mluví, když na mě ženy neútočí s obdivuhodnou vytrvalostí). 60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Alexandra Daddario pořádá satanistickou párty. Přizváni byli tři beta samci, co obdivovali na zastávce na metalový koncert její křivky. Kočička je to ale patřičně šílená, k ruce má dostatečně bujarou šílenku Maddie Hasson, a tou třetí z trojice je Amy Forsyth, která poněkud krotí krvavé vášně svých kamarádek. Satanistický kult nesoucí název "We Summon the Darkness" se hlásí ke svým ohavným činům. Bláznivý děj, který dost často osciluje mezi thrillerem, hororem, komedií a parodií na jednoduché osmdesátkové krváčky, je situován do honosného domu. Tahle vděčná kulisa byla přesně tím, co tenhle film žádá. Alan Trezza píše s chutí filmy, co se nedají zařadit do ranku typického hororu, načež se jeho scénáře ujal šikovný Marc Meyers, který vybral zajímavou hereckou sestavu, které vévodí Alexandra Daddario a jeji dekolt v sexy koženém rockerském outfitu. Kdo ztrácel víru a byl hotovy, že film od filmu šerední, tak dostane impuls a pochválí uměleckého maskéra, který s ní provedl hotové divy a vrátil ji na výsluní. Ovšem její kozatý žejdlík zůstal sice mile napěchovaný, avšak nebude odhalen. Nahota nedostává ve filmu prostor. Pánské osazenstvo sice skončí v trenýrkovém negližé, takže divačky, co lační po Keean Johnsonovi, Loganu Millerovi a Austinu Swiftovi ocení vkusné záběry na jejich nevysportovaná těla. Jako nic netušící oběti tihle tři fungovali skvěle. A nesmím zapomenout na Johnny Knoxvilla, z něhož se vytratil jakýkoliv komediální rozměr a plnohodnotně se z něj stal nevyzpytatelný pastor. Dům, do něhož divák zavítá, si na 90 minut udrží své vkusné krvavé a dynamické rejdy, vnady hlavní herecké hvězdy drží a jednoduchý film splnil svůj zábavný účel. 9/10 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Béčková kravinka, ale za mne tedy konceptuálně docela fajnově vymyšlená, slušně zahraná a dostatečně zábavná na to, abych u ní těch devadesát minut strávil relativně bezproblémově. A to i přesto, že je celá zápletka, byť na papíře solidně postavená, od prvních minut průhledná. Co do zábavy ale filmu řemen imho skutečně spadne až v poslední fázi, která přijde s několika značně problematickými rozhodnutími postav a vyplyne proto do ne úplně uspokojivé koncovky. Přesto lepší, než by zdejších 40% napovídalo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve Winnipegu (Manitoba, Kanada). (BMW12)
  • V scéne na koncerte tvorcovia použili pre fiktívnu kapelu skladbu "Black Funeral" od dánskej heavy-metalovej kapely Mercyful Fate. (Zupan_)

Reklama

Reklama