Reklama

Reklama

VOD (1)

Peter zabaví rodinu převyprávěním epizody Impérium vrací úder. (Disney+)

Recenze (41)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sequel Star Wars parodií v podání rodinky Griffinů trpí typickými neduhami sequelů, a tak na rozdíl od opravdového Impéria, je zkrátka horší než první díl. Rozdíl však není tak dramatický, právě naopak možná je to tím, že se vaří po druhé velmi podobná káva, tak i téměř rovnocenná kvalita již nepůsobí tak originálně a svěže... Stále však vtipná podíváná, která si s Hvězdnými válkami nebere žádné servítky. 7/10 ()

maseer2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

bavil jsem se o něco více než u Blue Harvest, což je ale zřejmě důsledek toho, že jsem Impérium viděl včera, a tudíž jsem si jednotlivé detaily mohl lépe vychutnat.. přesto ale v porovnání s normálními epizodami žádná sláva.. silnější 3* ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvom, najlepšom Star Wars špeciále Blue Harvest, prichádza druhý diel, odkazujúci na V. epizódu Hviezdnych Vojen. A musím povedať, že aj keď som sa snažil prižmurovať oči, už to nie je ono. Nájdu sa tu síce výborné momenty (vtipálek s ľadom), ale pop-kultúrnych odkazov je tu až toľko, že to kompletne rozbíja dojem, že ide o sci-fi príbeh. Chápem, ide o paródiu, ale aj paródia musí mať fungujúci príbeh ak chce fungovať ako celok a to sa tu bohužiaľ nedarí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračovanie Hviezdnych vojen v podaní postavičiek zo sveta Family Guy. Rovnako ako v prípade prvého dielu aj táto paródia má svoje suché a výborné pasáže. Ale ako to už býva, tých vtipných je podstatne viacej. Čo ma ale úplne dostalo do kolien je posledná hádka medzi McFarlanom a Sethom Greenom ohľade jeho vlastnej paródie v sérií Robot Chicken. Výborné, vtipné a s niektorými výbornými postrehmi na pôvodní film. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Impérium síce niečo vrátilo, ale až tak úderné ako prvá časť to jednoducho nebolo. Áno tvorcovia to tentokrát kus prekombinovali. Nehovorím, že na fórkoch či samotnej FamilyGuy paródii bolo niečo vyslovene zlé, ale vstrihnuté vsuvky z Rockyho či iné odkazy sa kus minuli účinku. To, čo som napísal u prvého dielu, však stále platí. A to, že v animákoch sa celkovo vyskytuje málo ženských postáv, no v modle panicov so špicatými ušami ich je dokonca ešte menej. Tak aj pôvodné postavičky, ako Lorreta či Bonnie tu nemajú absolútne žiadne uplatnenie. Pokus o zaradenie aj základnej postavy Meg do bezvýznamnej role bol dôkaz toho, že si to najskôr uvedomili aj tvorcovia. Kus slabšie než BlueHarvest o dosť lepšie než samotný seriál...s odretými ušami však stále nadpriemer. ()

MCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár dobrých vtipů by tu bylo ("We're evacuating into outer space, with literally infinite directions in which to flee. However, we have decided that our transports will travel directly toward the fleet of Star Destroyers. Any questions?"), ale jinak zrovna tyhle Family Guy Star Wars parodie nijak zvlášť nemusím. 6/10 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Family Guy se již podruhé pouští do parodování Star Wars se vším, co k nim neodmyslitelně patří. Takže se najdou nechutné, homosexuální a nekorektní vtípky. Milovnící Star Wars to možná ocení víc, stejně jako milovnící Family Guy. Pro mě osobně to bylo jako obyčejná epizoda, možná dokonce i míň vtipná. Pár věcí je povedených, ale to nestačí... ()

tomeek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další vyvedená starwars parodie. Pro ty znás, kteří ale neznají SW pozpátku je to jenom FG posazený do SW :))) A jak píše Vakomlok, kam se hrabou filmy Futuramy. Tohle má aspoň dějovou linku :) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhého filmu platí prakticky to samé co u prvního. Předloha je silná, parodie už tolik ne, ale nostalgie a atmosféra zachraňují co se dá. Mám pocit že scénář byl tentokrát víc zaměřen na konverzační humor namísto situačního, ale na vtipnosti se to neprojevilo. Průměr, ovšem pro fanoušky Family Guy a nebo Star Wars je to nezbytnost. ()

Reklama

Reklama