Reklama

Reklama

VOD (1)

Vrátíme se do Griffinovy verze galaxie daleko odsud. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie tak dobré ako predchádzajúce časti, ale predsa len rovnako zábavné. Uzavretie animovanej trilógie s postavičkami Family Guy by si ale predsa len zaslúžilo niečo trefnejšie a nekorektnejšie. Zo všetkých troch dieloch sa najlepšie podaril ten prvý. Aj keď v tomto si robia so seba srandu aj samotný tvorcovia MacFarlane, Kunis a Green, čo mi prišlo veľmi sympatické. Síce dávam tri, ale bavil som sa výborne. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Can we have tacos?" ,,No, friday is taco night." Třetí díl mi připadá skoupější na vtipy než předchozí dva díly. Přesto je ale tento díl také zajímavý, a to hlavně kvůli závěrečné vesmírné bitvě u Hvězdy smrti. Ta je totiž velmi dobře vizuálně propracovaná, takže jsem z ní měl podobný požitek jako z originálního Návratu Jediho. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stějně jako u staré trilogie Star wars kde neslabším článkem byl Navrat Jediho tak je to i v tomto případě.Ne,že by to bylo o moc horší než předchozí dva díly ale některé vtipy nejsou už tak úderné jak by bylo třeba.Ale některé jsou přímo boží třeba polštářová bitva s Ewoky,osvobození Han Sola a sundavání masky Dartha Vadera.Osobně by mě zajímalo jak by vypadalo nová trilogie v podání Family Guy než jak prý jí bude vyprávět Cleveland.Takže tato poslední část je neslabší ale přesto každý fanoušek SW bude nadšený. ()

Hall900 

všechny recenze uživatele

Opravdu je. Protože pokud jste viděli adaptaci epizody IV a celkem povedenou Something Something Dark Side, už jste prostě nemohli přestat. Problém je že takhle na to koukají i samotní tvůrci. Its a Trapp vznikla z povinosti a vcelku mi připomněla jak epizodu VI nemám rád. Celé to asi pramení z toho že Lucas chtěl divákům nabídnout opravdovou popcornovou zábavu ale kdyby natočil v té době to co opravdu chtěl, spolklo by to polovinu rozpočtu USA.Prostě to nešlo. Což je taky důvod proč epizodu I,II a III natočil později( díky bohu) .Každopádně zpátky k téhle zbytečnosti. Čekal jsem parodii na Epizodu VI Return of The Jedi místo toho jsem dostal pouze vyčpělé Darth Farts. Jednu za licenci .Jednu za Darth Twittyho. Kterej Kterej se doufám objeví v Epizodě VII jako finální bos. https://www.youtube.com/watch?v=oFEUlmv0DE4 ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z již třetí "předělávky" Star Wars jsem měl trošičku strach, poněvadž už minule byl cítit jemný úpadek kvality, avšak nová verze Návratu Jediho nebyla vůbec špatná! Tvůrci se zaměřili na vyhlazení slabších míst, gagy jsou poměrně rovnoměrně rozprostřené a i když se z žádného vyloženě neposadíte na zadek, je to obstojná dávka Griffinovic humoru v kabátu Hvězdných válek, tudíž lze vřele doporučit pro fanoušky obojího. 7/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Scéna, ve které zpívá voják Impéria píseň „Mess Around“ od Raye Charlese během řízení tanku, je nápadně podobná scéně z filmu Méďa 2 (2015), kde si hlavní postava Ted zpívá tutéž píseň také při řízení. Obě postavy při zpěvu kouří a vedle nich spí spolujezdec. Náhoda to jistě není, protože za oběma snímky stojí režisér Seth MacFarlane. (Senorgrinch)
  • Původně se měla epizoda jmenovat Episode VI: The Great Muppet Caper, poté Star Wars: We Have a Bad Feeling About This, ale nakonec byla použita hláška "Je to past!", pronesená admirálem Ackbarem ve filmu Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983). (tuberaq)

Reklama

Reklama