Reklama

Reklama

VOD (1)

Vrátíme se do Griffinovy verze galaxie daleko odsud. (Disney+)

Recenze (43)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z již třetí "předělávky" Star Wars jsem měl trošičku strach, poněvadž už minule byl cítit jemný úpadek kvality, avšak nová verze Návratu Jediho nebyla vůbec špatná! Tvůrci se zaměřili na vyhlazení slabších míst, gagy jsou poměrně rovnoměrně rozprostřené a i když se z žádného vyloženě neposadíte na zadek, je to obstojná dávka Griffinovic humoru v kabátu Hvězdných válek, tudíž lze vřele doporučit pro fanoušky obojího. 7/10 ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[3. díl ze 3 -> Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho] I když možná o trošku slabší než předchozí díly, ale pořád hodně slušná zábava a vůbec se nebránim stejnýmu hodnocení. ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že se té třetí parodii dalo těžko vyhnout, za což se tvůrci tak trochu omlouvají hned v úvodních titulcích, když už měli zparodované dva díly předchozí. Díky Bohu za jejich soudnost, kdy na konci rovnou vylučují parodii nové SW trilogie. Vyloženě mne pobavila akorát narážka na roztomilost Ewoků, kdy si mají stráže helmami vykopat vlastní hroby. Jinak je to až na záblesky slabé, rozhodně slabší než první dvě parodie... 60% ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Jako že mě humor Family Guy příliš nebere, tady jsem se fakt bavil a to hlavně logicky díký Star Wars, které jsou tady parodovány. Fakt sranda. Akorát Luke Skywolker byl teda pěkně na hovno. Teda, ono to bylo dobré, jen ty postavy byly k hovnu, to jak vypadaly, akorát Stewie byl dobrej. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie tak dobré ako predchádzajúce časti, ale predsa len rovnako zábavné. Uzavretie animovanej trilógie s postavičkami Family Guy by si ale predsa len zaslúžilo niečo trefnejšie a nekorektnejšie. Zo všetkých troch dieloch sa najlepšie podaril ten prvý. Aj keď v tomto si robia so seba srandu aj samotný tvorcovia MacFarlane, Kunis a Green, čo mi prišlo veľmi sympatické. Síce dávam tri, ale bavil som sa výborne. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

přesně jak Seth zmiňuje v úvodu - třeti parodie SW trpí nedostatkem napadů a působí místy dojmem, že byla skutečně dělána jen proto, aby se neřeklo.. ve druhé polovině se to pak přece jen celkem rozjede a objeví se pár vydařených a vtipných momentů, ale i tak se jedná o nejslabší (i když ne nějak výrazně) díl familyguyovských Star Wars.. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnaký problém, ako pri Something Something Something Dark Side - niektoré vtipy sú výborné a trefne si doberajú scény z originálneho Návratu Jediho (prikyvujúca scéna), iné svojimi pop-kultúrnymi narážkami rozbíjajú príbeh. A bez príbehu sa potom aj necelá hodina zdá priveľa. Napriek tomu funguje It´s a Trap aspoň ako sled horších i lepších parodických scénok s témou Star Wars. Zabaviť sa na tom rozhodne dá. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako je nejslabší z původní (nejlepší!) trilogie Návrat Jediho, je i Its a Trap nejslabším z parodie původní trilogie. Není to tím, že by se člověk nebavil. Dokonce velký SW fanda se bude bavit o sto-impérium-šest, ale některé vtipy/gagy nevyzní tak jak by měli. Docela mě překvapilo odsunutí Gweg3PO a Clev2D2 do pozadí (což je i částečně dáno předlohou) i málo využité pasáže u Císaře (což je to nejlepší v předloze) a ba co více větší gag s Its A Trap scénou je vidět zde> http://www.youtube.com/watch?v=mNLuq0lW50k než tady. Plusem bylo začlenění postav z dalšího McFlarneho seriálu American Dad (Ufon mě pobavil, ale ryba ne!). V porovnání s předchozíma dvěma filmy je to mírný pokles. Co mě však dostalo byla scéna sundavání helmy. Povinnost pro fandu SW i FG. V jiném připadě se to nesetká s pochopením. Its A Trap! Its A Trap! Its A Trap! Its A Trap! Its A Trap! Its A Trap! Its A Trap! ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rovinu musím říct, že Family guy moc nemusím, ale jakožto fanoušek SW jsem prostě musel všechny tři speciální díly věnované mému oblíbenému sci-fi shlédnout. Its a trap je jednoznačně ze všech dílů nejlepší a nejvtipnější. Kdo má star wars rád tohle by si rozhodně neměl nechat ujít... ()

zipper111 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohůžel asi nejslabší díl ze série filmů Family Guy o Star wars. Nevím jestli to schválně tak odflákli, ale už na záčatku Seth psal, že sám ví, že to stojí za hovno... No tak nevim, ale asi měl pravdu. Pár gagů je tam opět naprosto dokonalých, tak jako jsme ve Family Guy už zvyklí, ale chybí tomu taková ta lehkost prvních dvou dílů...a není to tím, že by Návrat Jediho byl horší než Naděje a Impérium, mě naopak šestka baví snad víc než Impérium, už jenom jak jí lidi více zavrhujou... Ale tak je to prostě klasickej Family guy, sundavání helmy Vadera nemá chybu :D ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ze všech tří SW speciálů asi nejslabší,ale i tak se zde najde spousta fórků,která mě dostala do kolen...80% ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Family Guy parodie na Star Wars mě zrovna neberou. Radši mám SW speciály Robot Chicken, které se podle mě povedli víc... ()

Reklama

Reklama