Reklama

Reklama

Griffinovi - Série 6 (2007) (série)


Griffinovi ve Star Wars (S06E01)

(epizoda)
  • Česko Blue Harvest (více)

VOD (1)

Klan Griffinových se pustí do největší sci-fi ságy v dějinách! (Disney+)

Recenze (44)

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Intergalaktic proton powered electrical tentacled advertising droids!" Humor Griffinových je jako stvořený k různým parodiím. Tato parodie na čtrtvou epizodu série Star Wars je velmi povedená, možná i z důvodu, že přesně kopíruje tento díl. Díky tomu se v Blue harvest nachází spousta fórů založených na naprosto identickém ztvárnění scén, ať už jde o kameru, hudbu, střih či dialogy. Perfektně se to strefuje do slepých a hluchých míst Nové Naděje. Trochu slabší jsou však nastavované vtípky, které mě nudí i v originálních Griffinových. ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová naděje v příjemném, pětačtyřicetiminutovém balení, kde se projevují klasické neduhy i přednosti Family Guye - skvělé kameňáky i slabé fóry natahované do nekonečna. Narážek na neznámé pořady a celebrity tu díky Bohu vzhledem k povaze filmu tolik není. A snad úplně poprvé mi nevadí zpívání, neb Kenobiho I´ve had the time of my life bylo opravdu neodolatelné... 80% ()

Reklama

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za prvé musím říct, že Griffiny mám nakoukané česky a tak se mi do toho zprvu nechtělo. Jenže Griffiny miluju, SW miluju a to asi mluví za vše. Místy vtipné a místy nevtipné. Jenomže ty scény, které zrovna nejsou vtipné, jsou naprosto shodné s filmem (skoro to vypadá, jako by vzali původní scénu a překreslili ji) a tak to prostě ani nemůže nudit, neboť jsou to Hvězdné Války. (Roztrhejte mě, ale CZ dabing Griffinů je prostě lepší!) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš podprůměr tažený nahoru vynikající předlohou. Filmu chybí lehkost seriálu, je vidět že v pevném ději neměli scénáristé tolik volnosti aby si mohli vycucat z prstu dostatečně šílené situace nezbytné pro svůj humor. Naopak, nejvtipnější scény jsou ty ve kterých se upozorňuje na logické chyby Star Wars, bez nich a celé jejich atmosféry by to bylo o dvě třídy slabší. ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svěží nápad zparodovat Star Wars dopadl velmi slušně, typický humor Family Guye se zde má o co opřít a často v konfrontaci s tím, co známe ze seriózních Hvězdných válek vyzní ještě vtipněji, než by vyzněl samostatně (logicky). Přesto je třeba podotknout, že více než dvojnásobná stopáž oproti běžným dílům za sebou zanechává i pár obětí v podobě hluchých míst... 8/10 ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama