Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Griffinovi kvůli bouřce uváznou v hotelovém pokoji a čas si krátí vlastní interpretací tří biblických příběhů. (Paramount Network)

Recenze (3)

Detak 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle díl u mě našel zalíbení. 1) Pítr: "přečtu vám knihu 'T' od Brble Svata". Lojs: "to je Bible, to je něco jako Harry Potter pro hlupáky." 2) "Adam a Eva zalidnili zemi. Ale jak? No, měli děti a ty děti měli děti. Ale s kým? No, chlapci se sestrami a matkou,  děvčata s bratry a otcem. No fuj. Ne, to je Bible, děvče.". 3) "Ve škole se zase kamenovalo. Učitelé by taky měli mít kameny. Ale kameny lidi nezabíjejí. Lidi zabíjejí lidi." 4) Ježíš začíná: "a tenhle malý chleba jezte, má to být jako část mého těla. Fuj, jaká část? To nebudu říkat, ale máte u toho jídla klečet." 5) "A četl jste to (bibli)? Ne, ale věřím tomu, a proto taky nejsem gay." ()

BestRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

🟦 Peter : "Kniha s názvem „T“ od Hollyho Bibbla."   🟧 Chris : „Jé, Petere, myslím, že je to bible...“ 🟥 Lois : "Prečítaj niečo, je to ako Harry Potter pre hlupákov" |||||  🟦 Peter hrajúci Ježiša : A můžeme si dát nějaký chléb, ale bez jakéhokoliv dalšího jídla? 🟪 Čašníčka : Páni. Nechte mě hádat, vy jste Židi? 🟦 Peter : Ano, ačkoliv moje první jméno je kupodivu portorikánské. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama