Reklama

Reklama

Griffinovi

(seriál)
Trailer
USA, (1999–2024), 159 h 48 min (Minutáž: 21–54 min)

Předloha:

Richard Matheson (povídka)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis, Adam West, Patrick Warburton, Phil LaMarr, Gary Cole, Jennifer Tilly, Fred Tatasciore, Ralph Garman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(22) / Epizody(429)

Animovaný seriál o netypické americké rodince Griffinových. Každý z nich je originál, včetně jejich mluvícího psa Briana, který všechny překvapivé rodinné situace komentuje s moudrostí sobě vlastní. (TV Nova)

Recenze uživatele viperblade k tomuto seriálu (2)

Griffinovi (1999) 

Hodnoceno po zhlédnutí pěti sérií. Poslední dobou jsem se čím dál častěji díval na YouTube na všelijaké krátké scénky z tohoto seriálu. No, a když už to bylo ve stádiu, že jsem jich většinu znal nazpaměť, tak jsem se rozhodl, že si tento seriál seženu a podívám se na něj. Teď jsem načal šestou sérii a můžu zatím říct, že je to opravdu vtipná, nekorektní jízda, která nepotřebuje nosný příběh, většina jeho vtípků se točí kolem slavných herců, zpěváků, sportovců, politiků, kteří tam jsou jakoby navíc. Ale zároveň pro tento styl humoru a chuť navážet se do všeho a všech jsem si tento seriál oblíbil. Uvidíme, jakých bude dalších šest sérií, každopádně já se zatím bavím u naprosté většiny dílů královsky. A možná ještě víc než u Simpsonových platí, že čím více se vyznáte v americké pop kultuře a událostech, které hýbaly Amerikou, tím více se pobavíte. 100 %. ()

Griffinovi ve Star Wars (2007) (S06E01) 

Pokud jsem si něčeho během těch několika sérii Family Guye všiml, tak to byl fakt, že Seth MacFarlane má rád zpívání, nekorektní vtipy a Star Wars. A podle toho, jak skvěle dokázal tento film zparodovat, ale zároveň mu vzdát hold, bych řekl, že Star Wars nemá jen rád, on ty filmy miluje. A jde to poznat, každý detail, každá narážka, vtípky, to je prostě Seth skrz naskrz. Celý tento "film" vám krásně uplyne a vy si říkáte, že by to chtělo nějaký opravdu luxusní vtípek, aby se vaše hodnocení dostalo na plný počet a najednou Herbert/Obi-Wan začne zpívat "Time of My Life" mladému Chrisovi/Skywalkerovi a vy máte jasno, že takhle střelenou věc nenajdete i kdyby jste cestovali do galaxie, která je daleko, daleko odsud... 90 %. ()

Související novinky

Ženatý se závazky se vrací... jako animák

Ženatý se závazky se vrací... jako animák

15.05.2022

Málokterá osmdesátková znělka se člověku zažrala do paměti tolik, jako ta ze seriálu Ženatý se závazky. Komedie o dysfunkční rodině Bundyových běžela v televizi od roku 1987 do roku 1997, v roce 2012… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Zemřel představitel Batmana Adam West

Zemřel představitel Batmana Adam West

11.06.2017

Pro většinu Čechů je prvním Batmanem Michael Keaton, v Americe ale všichni vyrůstali na seriálu z 60. let, v němž si Bruce Waynea zahrál Adam West. Washingtonský rodák se díky napůl parodické show,… (více)

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

13.08.2014

Dvě hollywoodské legendy během dvou dnů? Smutnější týden letos filmový svět ještě nezažil a snad už ani nezažije. Nejdříve jsme přišli o třiašedesátiletého komediálního génia Robina Williamse, který… (více)

Reklama

Reklama