Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektivové se při výslechu snaží zjistit pravdu – i když to někdy znamená porušit pravidla a hrát o všechno. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

misbos 

všechny recenze uživatele

Wesis, Osis, a paní, co bije svého Turka - aneb - jak Horsti ve třetím díle potáhli solidní Mindhunter. Fincher, vem tyhle maníky k sobě na třetí sérii, maj to v malíku. Poznámka pod čarou: Nic proti diverzitě obsazení... ale příště, prosím, vyberte někoho, kdo bude alespoň minimálně stíhat svoje herecké kolegy. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Němci se opět ukázali, předvedli precizní tvorbu ve všech ohledech a v rámci minisouboje s Velkou Británií o malý kousíček vedou. Vyšetřovatelskou stranu táhl zejména Sylvester Groth, musím přiznat, že jako herec je tedy mimořádně nadaný. Případy se opět mohly pochlubit svou rozmanitostí nejen po stránce, co se vlastně stalo, ale překvapily i zajímavě podané dialogy vyšetřovatelů za zrcadlem, a pak mě samozřejmě zaujaly různé styly vedení výslechu. No a závěr docela drsný, pokud jsem to tedy vstřebal správně. Za mě dávám 82 % ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo sérii Netflixu je Criminal:Germeny vďaka Schultzovi jednou z najlepších, avšak druhá epizóda celkový dojem pokazila. Doteraz nebol v ani jednej epizóde zločincom afroameričan, ale nemeckému týmu vyšetrovateľov, podotýkam vo Východnom Nemecku (vyplýva to z deja a prízvuku) velí afroameričanka...Politická korektnosť ničí všetko čo sa dá... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TEN ČLOVĚK LŽE! … „MŮŽEME TO DOKÁZAT?“… /// Taková policejní „Terapie“. Výslechová místnost, obviněnej, policajt… třeba i právník… a rozkrejvání příběhu. A pak ti za sklem – sledování mimiky, zjišťování a ověřování faktů. Ale ze všeho a nejvíc jde o to, že každej ten příběh má nějakou pointu! Tři příběhy – ten druhej mě moc nebere, zato ten třetí je fakt dobrej! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, jak to vypadá ve výslechový místnosti. 2.) Zajímá mě pravda. 3.) Thx za titule "tavlas77". /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mutace s velmi sympatickou dvojicí vyšetřovatelů, což bych teda od Němců nečekal, stejně jako velmi vyrovnanými případy, z nichž mě tradičně nejvíce bavil ten, který se nejvíce dotýkal osobní až intimní roviny a to jak z hlediska vyslýchaného, tak i ze strany právě vyšetřovatelů. Umaštěná Nina Hoss v roli milenky a spolupachatelky sériového vraha perfektní. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama