Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektivové se při výslechu snaží zjistit pravdu – i když to někdy znamená porušit pravidla a hrát o všechno. (Netflix)

Recenze (14)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jako celek (tedy triptych epizod) nejlepší z celého evropského kvarteta. Stejně jako ostatní má skvělé napsané dialogy i sednoucí obsazení, pohrává si s oním spojujícím formátem, ovšem zdaleka nejlépe zvládá celkový průběh výslechů, zvraty a "přesahovou omáčku" kolem; ať již společenskou či tu před/za zrcadlem. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TEN ČLOVĚK LŽE! … „MŮŽEME TO DOKÁZAT?“… /// Taková policejní „Terapie“. Výslechová místnost, obviněnej, policajt… třeba i právník… a rozkrejvání příběhu. A pak ti za sklem – sledování mimiky, zjišťování a ověřování faktů. Ale ze všeho a nejvíc jde o to, že každej ten příběh má nějakou pointu! Tři příběhy – ten druhej mě moc nebere, zato ten třetí je fakt dobrej! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, jak to vypadá ve výslechový místnosti. 2.) Zajímá mě pravda. 3.) Thx za titule "tavlas77". /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Z celého čtyřlístku Criminal pro mě ten nejsilnější - příběhy, obsazení před i za zrcadlem, neustálá tenze, atmosféra - Hirschbiegel poslední roky nebyl vidět, ale talent pořád má. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhľadom na niektoré nadšené reakcie som čakal niečo, čo ma dokonale rozoberie, ale k tomu niečo málo chýbalo. Kvalitou sú prípady veľmi vyrovnané, ide aj o osobný vkus, ale asi všeobecne panuje názor, že prostredná časť mierne za ostatnými zaostáva. Hrá sa dosť na psychológiu, rôzne fintičky ako obžalovaného dostať tam, kde treba, ale aj na napäté vzťahy medzi kolegami. Kratšia stopáž je výhodou, určite sa dal jeden prípad rozšíriť na tri diely, ale nemalo by to opodstatnenie. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Až na poslední díl, respektive na samotný průběh výslechu převládá pocit spokojenosti. Vybroušené dialogy, nečekané zvraty i náhled do mezilidských vztahů. A Ninna Hoss? Tradičně vynikající. Criminal: Germany je jedním z mnoha důvodů, proč mám zrovna tuhle herečku v topce. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mutace s velmi sympatickou dvojicí vyšetřovatelů, což bych teda od Němců nečekal, stejně jako velmi vyrovnanými případy, z nichž mě tradičně nejvíce bavil ten, který se nejvíce dotýkal osobní až intimní roviny a to jak z hlediska vyslýchaného, tak i ze strany právě vyšetřovatelů. Umaštěná Nina Hoss v roli milenky a spolupachatelky sériového vraha perfektní. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Němci se opět ukázali, předvedli precizní tvorbu ve všech ohledech a v rámci minisouboje s Velkou Británií o malý kousíček vedou. Vyšetřovatelskou stranu táhl zejména Sylvester Groth, musím přiznat, že jako herec je tedy mimořádně nadaný. Případy se opět mohly pochlubit svou rozmanitostí nejen po stránce, co se vlastně stalo, ale překvapily i zajímavě podané dialogy vyšetřovatelů za zrcadlem, a pak mě samozřejmě zaujaly různé styly vedení výslechu. No a závěr docela drsný, pokud jsem to tedy vstřebal správně. Za mě dávám 82 % ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo sérii Netflixu je Criminal:Germeny vďaka Schultzovi jednou z najlepších, avšak druhá epizóda celkový dojem pokazila. Doteraz nebol v ani jednej epizóde zločincom afroameričan, ale nemeckému týmu vyšetrovateľov, podotýkam vo Východnom Nemecku (vyplýva to z deja a prízvuku) velí afroameričanka...Politická korektnosť ničí všetko čo sa dá... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Germany jsem si z celého kvarteta dal jako první a laťka je nasazena hodně vysoko.Trochu sem se bál,jak bude tahle kriminálka sázející hlavně na dialogy,jednu místnost a maximálně 5 postav,fungovat,ale Hirschbiegel velmi brzo veškeré pochybnosti zahnal.Pro mě osobně nejsilnější a nejlepší byla třetí epizoda,"nejslabší" pak ta první a to vlastně asi jen proto,že jsem pointu odhadnul už asi po 10-15 minutách.Jako celek ovšem velmi povedené a jsem zvědavý co přinesou další země...85% ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Okrem chleba, klobás a piva majú Nemci zase jeden dobrý seriál. Prvý a tretí diel u mňa medzi sebou súperia ako Adidas a Puma. Ale aj napriek tomu sa mi o trochu viac páčil Crimanal: UK. ()

misbos 

všechny recenze uživatele

Wesis, Osis, a paní, co bije svého Turka - aneb - jak Horsti ve třetím díle potáhli solidní Mindhunter. Fincher, vem tyhle maníky k sobě na třetí sérii, maj to v malíku. Poznámka pod čarou: Nic proti diverzitě obsazení... ale příště, prosím, vyberte někoho, kdo bude alespoň minimálně stíhat svoje herecké kolegy. ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

V prvním díle famózní podezřelý (dojčlanďácký Norbert Lichý). Ve druhém všehoschopný advokát. Třetí díl trošku hra na city. Opět sehr gut série. ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Rozprávanie príbehov je strhujuce a jedinečne,teda to plati o prvom a tretom detektivnom príbehu.Druha episoda Yilmaz,je jednoznačne najslabšia.Výborny su aj herci,hlavne Nina Hoss v tretej epizode. ()

MatoPalkes 

všechny recenze uživatele

O malý kúsok za Criminal UK. Možno keby pridali ešte nejaké 2-3 epizódy tak ich predbehnú. Zaujali všetky 3, aj kritizovaný Yilmaz, ale najväčšia chuťovečka bola Claudia. ()

Reklama

Reklama