Reklama

Reklama

Criminal: Francie

(seriál)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektivové stojí tváří v tvář podezřelým v pařížské policejní vyšetřovně. Najevo vycházejí nejrůznější tajemství a celé případy se bortí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 epizódy priniesli zatiaľ celkom zaujímavý pohľad do vyšetrovacej miestnosti (pretože dej sa odohráva iba tam a na chodbe pred ňou) a chodbe pred ňou na francúzskej policajnej stanici, kde skončili rôzny páchatelia a na každého z nich bol potrebný rôzny prístup vyšetrovateľov. Po úspechu Mindhuntera sa Netflix rozhodol zájsť ešte trochu ďalej a dej je založený iba na vzájomnej interakcii postáv a aspoň vo francúzskej verzii stojí na veľmi solídnych hereckých výkonoch. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Francúzska odnož inteligentného seriálu vsádza možno ešte viac na psychológiu ako súrodenci a sústredí sa na to, aby obžalovaní odchádzali z vypočúvacej miestnosti ako zmenení ľudia, ktorí budú musieť po zvyšok života premýšľať nad tým, ako ich činy ovplyvnili ich okolie, respektíve ako budú musieť žiť po odchode z polície. Čo automaticky neznamená, že museli vraždiť a ich cesta vedie do väzby. U mňa vedie hneď prvá epizóda, každopádne vo všetkých troch sú obžalovaní veľmi charizmatickí a ich dilemy s nimi precítime veľmi intenzívne. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Moje druhé setkání s touhle sérií a i když je to slabší než Neměcká část,pořád je to dost zajímavé a dobré natolik aby mě zajímal i zbytek.Celkem solidně jsou tu vykreslené rozdíly v nátuře jednotlivých národů...70% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Francouzská verze zajisté obstojí před to španělskou, ovšem na zbylé dvě zdaleka nemá. Snad nejnudnější tým vyšetřovatelů tu doplňují zajímavé případy, jejichž vyústění je však vždy nudné a bez klimaxu, což znamená průměr. 60% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O fous slabší než UK verze a to jak z hlediska podezřelých, tak i vyšetřovatelů. Z trojice epizod mě nejvíce upoutal díl třetí. Jérôme a jeho proměna mimiky v průběhu výslechu byla jednoznačně působivá. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama