Reklama

Reklama

Barb a Star jedou do Vista del Mar

  • USA Barb and Star Go to Vista Del Mar (více)
Trailer 2

Vydejte se na cestu a vystupte z rutiny s Barb a Star. Dívky, které vám přinesly film Ženy sobě (hlavní představitelky a spoluautorky scénáře Kristen Wiigová a Annie Mumolová), nyní přicházejí se snímkem Barb a Star jedou do Vista del Mar. Nejlepší kamarádky Barb a Star se vrhají vstříc životnímu dobrodružství, když se rozhodnou poprvé opustit své rodné městečko na Středozápadě. Romantika, přátelství a ďábelské spiknutí padoucha... držte si kalhoty! (HBO Europe)

(více)

Recenze (46)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Blbý a blbší pre štyridsiatničky. Skutočne vtipných scén je tu relatívne málo, ale gýčová estetika a tých zopár satirických drobností z "kultúry" žien v stredných rokoch sú fajn. Bohužiaľ celé to ide významne pod potenciál a najmä zápletka s vraždiacimi osami je dosť mimo. A čo je najväčšia škoda, napriek tomu, že Harry a Lloyd boli dementi najvyššieho rangu, emócie z ich priateľstva boli oveľa hmatateľnejšie než v prípade Barb a Star. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Těžce popsatelná ulítlá parodie o dvojici buranek ve středním věku, které se vydají na výlet do floridského přímořského letoviska. Plus je do toho tedy ještě zakomponovaná zápletka o tajemná záporačce a jejím ďábelském plánu s geneticky upravenými jedovatými komáry ... a mnoho dalších bizarních zhůvěřilostí :D Poměr trapných a vtipně trapných frků mi tady vychází tak zhruba půl na půl, což je ale vzhledem k jejich frekvenci pořád docela OK. Je to takový ten typ filmu, u kterého se patrně budete bavit, a zároveň vám z toho bude trochu stydno. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Zkusila jsem se vžít do těch, co to považují za něco víc než klasickou dementní komedii, ale nenašla jsem doma dost chlastu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na to, že film pojednává o 2 ukecaných middle age ženách ( což je za normálních okolností nesnesitelné a nepředstavitelné něco takového sledovat/poslouchat) je to překvapivě fajn zábava s ulítlými nápady ( mluvící krab ala Morgan Freeman, mořská panna), zábavnými dialogy a fajn záporákem. Humor spíš tahají vedlejší postavy než ty hlavní, ale je to fajn. Jamie Dornan ukázal, že má talent i v komediální poloze a jeho písnička na pláži je zřejmě highlight filmu a absolutně boží je zde Damon Wayans v roli špióna, který prozradí snad vše, co může ( více prostoru pro něj a byl bych nadšený). Má to celkově i zajímavý příběh o záporáčce s dobře odůvodněným plánem o jedovatých komárech. Vůbec by mi nevadilo, kdyby posledních 20 minut se film z komedie přeložil do žánru horor a ukázal nám plážový masakr s komáry jak z Piranhě, ale to bych chtěl asi moc :D Zábavný a milý film. Příběh****, Akce>Ne, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí*. 8/10. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Takový polovysušený SpongeBob pro čtyřicátníky, kteří si utahují z šedesátníků, kde imaginaci nahrazují šprochy o kozách a kde největší transgrese spočívá v tom, že si uvědomíte, že koukáte na biják o vaší mámě. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka. Naprosto svobodná věc, která si to ale může dovolit, protože Barb a Star nejsou jen zbloudilými maškarami z SNL, ale dokonale napsanými i zahranými charaktery, díky čemuž se ten film dokáže protáhnout i hluššími pasážemi. Je vlastně zázrak, že ten film má ve svém středu dvě konzervativní Karen, a přesto nemá nikdy potřebu se sehnout k obvious zesměšňování a politickým statementům. Zdravím Sachu Barona Cohena v Boratovi 2. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Výborná věc, absurdní, ale od srdíčka, navíc s kultovním potenciálem! Víc se mi nechce psát, abych ty bizardní mluvící kraby, mořské panny a další šílené zákruty zbytečně neprozrazoval. Tohle si musí objevit každý sám. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Barb and Star Go to Vista Del Mar" je podľa mňa dobrý príklad filmu, ktorý ukazuje ako sa majú robiť bláznivé komédie správne. V podstate by som asi mohol film ohodnotiť, že ak ste niekedy chceli vidieť Cuky a Luky v dobrodružstve na štýl Jamesa Bonda, toto je asi to najbližšie, čo si k tomu môžete predstaviť. Ak to znie ako film pre vás, tak si to užijete a budete sa baviť. Ak nie, tak mi je ľúto. Nemôžem povedať, že všetky scénky, ktoré nám film ukáže fungujú, no väčšina má správne načasovanie a skvelé výsledky. Je vidno, že Kristen Wiig a Annie Mumolo si to napísali presne na mieru a určite sa pri natáčaní museli poriadne baviť. Postavy sú veľmi zapamätateľné, pri filme som sa nenudil a vedel si ma rýchlo omotať okolo prsta. Plus tu máme aj hudobno tanečné čísla Jamieho Dornana a sú tak zábavné ako to asi len musí znieť. Alebo je tu scénka s hovoriacim krabom. Film si proste robí čo chce a je z toho skutočne poriadne zábavná jazda. Možno je to miestami trošku nevyvážené a zloduch je trošku klišé, no neľutujem svoj čas. Ak máte pocit, že je to film pre vás, smelo do toho. Hodnotenie: B+ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slovy nepopsatelná a šíleně ujeta komedie o dvou ženách středního věku a jejich dovolené, která se zvrhne v záchranu světa. Kadence fórů je kulometná a poměr trapnost a super fór je tak 80/20. Člověk tak nechápe co se před ním děje ale bizarním způsobem ho to baví až se přistihne, že se směje něčemu co není vůbec vtipné (muzikálové číslo Jamie Dornana je na úrovni nejšílenějších kreací Nicolase Cagea). ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Oproti veskrz přímočaře napsaným Ženám sobě je druhá scenáristická spolupráce Kristen Wiig a Annie Mumolo mnohem větší bizár, v němž se může stát takřka ledacos, přičemž se na sebe některé scény řetězí skoro jako v nějaké přístupnější verzi Mullholand Drive. Wiig si po druhém Zoolanderovi (a vlastně i loňské WW) zopakovala roli prazvlášní záporačky, tentokrát je však snesitelnější a uvěřitelnější. Atmosférou mi to silně evokovalo již zmíněného Zoolandera, říznutého libovolným Austinem Powersem. Chvílemi je to vážně humorné, zatímco o scénu dál to je (pře)trapný bizárek, přičemž se tyto dvě polohy ve filmu střídají takřka s pravidelnou kadencí. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to má být parodie, ale nevím na co. Za prvních 20 minut jsem se maximálně třikrát pousmál. Pak jsem to vypnul. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

„Mám tu dvě mladé ženy středního věku.“ Konečně jsem po dlouhé době narazila na komedii, která je praštěná, absurdní, nebojí se zacházet do extrémů a nelekne se uprostřed příběhu, aby pak ztřeštěný humor začala najednou urputně maskovat za nějaké poselství typu „rodinné hodnoty“ či „važ si přátel.“ Je to švihlé a zábavné a za nic z toho se nestydí. Dvě maloměstské pipky vyrazí na dovolenou a setkají se s adrenalinovými sporty, jedním fešákem a jednou vyšinutou vražednicí. Jo, a taky s mořskou pannou. Zábava je to lehká jako letní koktejly na pláži a hlavu k ní potřebovat nebudete. Což je v pořádku, protože tenhle film chtěl přesně takovým být. SHRNUTÍ: Zachráníš svět, opálíš se a potkáš hezouna se kterým si skvěle …. no, dobře se s ním pobavíš. Dovolená snů. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ušlo to. Nenáročná, jednoduchá ptákovina o dvou padesátnicích na dovolené na Floridě, které čirou náhodou narazí na zločince snažícího se všechny hromadně zabít. Spousta vtipů je trapných, pár se jich povedlo a pár hlášek je tak ujetých, až jsou vlastně dobré, ale suma sumárum je to prostě jenom průměrná komediální podivnost. Wayans a jeho postava špiona je totálně skvělá a zasloužila by si vlastní film, hlavní záporačka s malým čínským dítětem jako side-padouchem je taky vysloveně originální a pobaví a tohle jsou vlastně ty prvky, které film vynášejí do vod průměru svou neokoukaností a zábavností. Neurazí, nenadchne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Mám rád komedie a mám slabost pro Kristen Wiig, takže by měl být tento snímek pro mě ideálním. No, nebyl. Ve chvíli, kdy vyjely závěrečné titulky, mi došlo, že jsem se ani jednou pořádně nezasmál. Pravda, nejednou jsem se pousmál, nenudil jsem se (to by se snad v tom frmolu ani nedalo), ale fakt jsem čekal úplně jiný zážitek. Tvůrci se navíc, čert ví proč, pokusili udělat z Kristen Wiig nevzhlednou bytost, a i když se jim to vcelku dařilo, místy to byl pro ně evidentně nezvládnutelný úkol. Alespoň že tak. Buď jsem nebyl v té správné náladě, nebo nejsem pro film cílovkou, každopádně mě příliš neoslovil. / Poučení: Jedeš na dovolenou? Přibal si culottes. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skvelý floridský koktejl, zmixovaný s Drebinovsko-Powerovským humorom a na vrch plátok Saturday Night Live. Aspoň tu nikto nerieši dnešné ,,módne´´ politicko-kultúrne trendy, ktoré priznajme si, začínajú vo filmoch už poriadne otravovať. ()

PP66 

všechny recenze uživatele

To byla taková krávovina, až se na to nechalo dívat :D štáb se musel při natáčení vyblbnout do syta. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Tušil jsem do jaké bláznivé komedie jdu, ale rozhodně jsem nečekal, že se mě bude nakonec tolik líbit, až jsem se musel trochu stydět. Ale vlastně není důvod, protože to není rozhodně hloupý film i když jeho příběh nejde jednoduše vyprávět ;-). Absurdně nesmyslných a nečekaných situací je tam opravdu nepočítaně, takže se rozhodně nikdo nemůže nudit. Nebudu se však divit, když to nebude váš šálek kávy, protože je to takový mix komedie, sci-fi, muzikálu a špionážních filmů. Ze začátku jsem se bál, že to bude něco na způsob Cuky Luky, ale naštěstí ne. Taky jsem si při sledování vzpomněl na Austina Powerse, ale ani ten mu nesahá po kotlíky. Proto se neštítím tuto kuriozitku doporučit dále a snad najde víc svých spokojených diváků, které jí zvýší nespravedlivě hodně nízké skóre. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ulítlá poloparodie o dvou kamarádkách ve středním věku,které se rozhodnou jet na dovolenou.Zápletka je někde mezi Austinem Powersem a Spongebobem,nicméně funguje a i když sem se nesmál pořád,smál sem se víckrát než sem původně čekal.Některé nápady jsou parádní a Dornanova píseň na pláží je divná a skvělá zároveň.Dornan vůbec překvapil,že dokázal víc než obstát i v téhle poloze...70% ()

Reklama

Reklama