Reklama

Reklama

Barb a Star jedou do Vista del Mar

  • USA Barb and Star Go to Vista Del Mar (více)
Trailer 1

Vydejte se na cestu a vystupte z rutiny s Barb a Star. Dívky, které vám přinesly film Ženy sobě (hlavní představitelky a spoluautorky scénáře Kristen Wiigová a Annie Mumolová), nyní přicházejí se snímkem Barb a Star jedou do Vista del Mar. Nejlepší kamarádky Barb a Star se vrhají vstříc životnímu dobrodružství, když se rozhodnou poprvé opustit své rodné městečko na Středozápadě. Romantika, přátelství a ďábelské spiknutí padoucha... držte si kalhoty! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (47)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ulítlá poloparodie o dvou kamarádkách ve středním věku,které se rozhodnou jet na dovolenou.Zápletka je někde mezi Austinem Powersem a Spongebobem,nicméně funguje a i když sem se nesmál pořád,smál sem se víckrát než sem původně čekal.Některé nápady jsou parádní a Dornanova píseň na pláží je divná a skvělá zároveň.Dornan vůbec překvapil,že dokázal víc než obstát i v téhle poloze...70% ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Sme v polovici Februára 2021 a ja si dovolím jednu filmovú predpoveď pre zvyšok roka: Barb and Star Go to Vista Del Mar bude tým najviac stupídne zábavným filmom roku 2021. Pevne verím, že táto predpoveď bude pravdivá, ako aj to, že tento film nesadne každému. Od samého začiatku som nevedel čo vlastne je tento film, a kam bude smerovať. Mimo pár pozitívnych ohlasov na Twitteri a tohto klipu (ktorý ma ešte viacej zmiatol a zároveň navnadil) som nevidel nič iné, a film som zapínal som s vedomým, že toto bude buď overhyped meh, alebo niečo vskutku skvelé... a ono to bolo božské. V mojich očiach Annie Mumolo & Kristen Wiig doručili obrovskú porciu smiechu a príjemných pocitov, nielen ako Barb & Star na obrazovkách, ale aj ako scenáristky - nemám šajnu na čom dámy frčali keď skonštruovali tento film, no dal by som si, aby aspoň jeden z mojich dní bol takto farebný a šialene naladený. Barb and Star Go to Vista Del Mar je skvelou pozitívnou oddychovkou, ktorá prekypuje hlúpym humorom, ktorý vždy trafí do čierneho; hýri sa postavami ktoré si zamilujete a prinesú úsmev na vašej tvári; a má úprimné a dobré srdce, ktoré (ako švajčiarske hodinky podľa očakávaní) na konci zahraje. Filmy nemusia byť Oscarové veľdiela, v niektorých prípadoch jednoducho stačí mať streštenú myšlienku a kvalitne ju zrealizovať podľa svojich predstáv s cieľom pobaviť - a ja som sa v tomto prípade bavil náramne. 4.75* ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Tušil jsem do jaké bláznivé komedie jdu, ale rozhodně jsem nečekal, že se mě bude nakonec tolik líbit, až jsem se musel trochu stydět. Ale vlastně není důvod, protože to není rozhodně hloupý film i když jeho příběh nejde jednoduše vyprávět ;-). Absurdně nesmyslných a nečekaných situací je tam opravdu nepočítaně, takže se rozhodně nikdo nemůže nudit. Nebudu se však divit, když to nebude váš šálek kávy, protože je to takový mix komedie, sci-fi, muzikálu a špionážních filmů. Ze začátku jsem se bál, že to bude něco na způsob Cuky Luky, ale naštěstí ne. Taky jsem si při sledování vzpomněl na Austina Powerse, ale ani ten mu nesahá po kotlíky. Proto se neštítím tuto kuriozitku doporučit dále a snad najde víc svých spokojených diváků, které jí zvýší nespravedlivě hodně nízké skóre. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slovy nepopsatelná a šíleně ujeta komedie o dvou ženách středního věku a jejich dovolené, která se zvrhne v záchranu světa. Kadence fórů je kulometná a poměr trapnost a super fór je tak 80/20. Člověk tak nechápe co se před ním děje ale bizarním způsobem ho to baví až se přistihne, že se směje něčemu co není vůbec vtipné (muzikálové číslo Jamie Dornana je na úrovni nejšílenějších kreací Nicolase Cagea). ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ušlo to. Nenáročná, jednoduchá ptákovina o dvou padesátnicích na dovolené na Floridě, které čirou náhodou narazí na zločince snažícího se všechny hromadně zabít. Spousta vtipů je trapných, pár se jich povedlo a pár hlášek je tak ujetých, až jsou vlastně dobré, ale suma sumárum je to prostě jenom průměrná komediální podivnost. Wayans a jeho postava špiona je totálně skvělá a zasloužila by si vlastní film, hlavní záporačka s malým čínským dítětem jako side-padouchem je taky vysloveně originální a pobaví a tohle jsou vlastně ty prvky, které film vynášejí do vod průměru svou neokoukaností a zábavností. Neurazí, nenadchne. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama