Reklama

Reklama

Vyšinutý

  • USA Unhinged (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Tento aktuální psychologický thriller zkoumá křehkou rovnováhu současné společnosti a dovádí agresi za volantem, se kterou jsme se už všichni setkali, k naprosto nepředvídatelnému a děsivému vyústění. Rachel (Caren Pistorius) jede pozdě do práce a na semaforu se dostane do ostré hádky s jiným řidičem (Russell Crowe), který má ze svého dosavadního života pocit bezmoci a připadá si všemi přehlížený. Rachel a všichni, které má ráda, se brzy stanou terčem muže, který si umane, že na tomto světě po sobě zanechá ještě poslední stopu tím, že Rachel udělí řadu vražedných lekcí. Následuje nebezpečná hra kočky s myší, která dokazuje, že si nikdy nemůžete být jisti, že ve vaší blízkosti není někdo na samé hranici vyšinutí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (349)

Faidra 

všechny recenze uživatele

Brzdy a spojky netřeba, na plyn se šlape oběma nohama a plnou vahou Russella Crowa, který pozapomněl dodržovat povinný dvoumetrový odstup od lednice. V plné jízdě tak filmu opomenete vyčítat těch pár projetí v protisměru nebo airbag v nose v podobě nesympatické hlavní hrdinky. Kdyby si po mém vzoru plácla na kufr nálepku "a vařit taky neumím," dal by jí Nečistá duše pokoj, než bys řekl šmik... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kyle a jeho starší sestra Sára (nebo je to matka a jmenuje se Rachel, to je jedno) na útěku před novým nelítostným produktem Skynetu s názvem FAT-800. Přísahám, že jsem po svištících nůžkách čekal, že se rozsvítí kontrolka „Alternate power“! Road rage thriller, jehož retardaci částečně zahladí pár věcí. Tempo, délka a Maximus Turbulencus ve stavu, ve kterém by ho nyní museli do Kolosea spouštět čtyř nápravovým jeřábem. Že fyzická kondice úzce souvisí s psychickou dává jasně najevo a nutno podotknout, že Douglasova postava z Falling Down proti němu působí jako vyklidněný pacifista učící Dalajlámu sebeovládání! Dámy a pánové, Russell nám začíná dorůstat do velikosti Orsona Wellese! ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Ciste popcornovy thriller, ktery je prehnan nad uveritelnost. Russel Crowe je nasilny, rozzureny a nemilosrdny, vy se nebavite? Je tezke si predstavit nekoho tak zoufaleho. Chtelo by to vic nez plakatove postavy, scenar, ktery je vic nez popis a rezisera, ktery je vice nez dopravni policista. Filmu ale nelze uprit, ze neztraci celou dobu adrenalin. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Agresivita za volantem vede nevyhnutelně k tragédii. Zde je tento slogan doveden ad absurdum, avšak nelze sto procentně říct, že něco takového není možné. Psychopatů mezi lidmi, automobilismus nevyjímaje, je hodně, takže každé agresivní zatroubení či gestikulování je dobré si rozmyslet. Často to opravdu nestojí za to. Také platí, že lepší ztratit minutu v životě, než v minutě život. Ale zpět k filmu. Velice dobře se sleduje, je napínavý, místy sice možná trochu nelogický, ale jako celek funguje a největší podíl na tom má skvělý Russell Crowe, jenž mi to byl mimořádně protivný a napomáhala tomu i jeho současná vizáž. S jeho kilogramy se na roli psychopata perfektně hodil a působil v ní věrohodněji, než kdyby měl figuru z dob Gladiátora. Nu a k jeho prudké australské povaze to ve skutečnosti pasovalo náramně. :) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Vemu to ve zkratce: Russel Crowe až začně bejt teda tim vyšinutým, což je až ve 40 minutě filmu prosím, tak to stojí za to - ta jeho nasranost a hlášky uplná bomba ,,pořád ve tvé omluvě cítím nádech "naser si"..ale největší problém je těch 40 minut před...takže v první půl hodině mě sralo už ty zbytečně táhlý scény, jak čumim na Crowa, co se potí v autě.. film má hodinu dvacet a na tyhle upocený hovna není čas, navíc Crow těma vousama tlustý tváře neschová.. stává se z něj novej Kilmer. Pak nastala teprve odysea.. parta nebo rodina nebo co to kurva mělo bejt TOTÁLNĚ, ale fakt jako TOTÁLNĚ nesympatickejch čůráků, máma nebo hlídač, nebo řidič nebo co to je byla sice pěkná ale ty ostatní postavy? Nakej skurvenej vychytralej rádoby smutnej čurák s učesem jak kdyby ho olízla kráva, samozřejmě se na toho bezvýraznýho kripla lepila hned naka pizda a hned musel ukazat jak je strašne inteligentní, naproti němu sedicí hrozně smutný 15 letý kluk, který se učí ve svém věku prosím HLÁSKOVÁNÍ ano HLÁSKOVÁNÍ v 15 letech? Je retardovanej? Je postiženej? Tvářil se tak. Samozřejmě mindrák z otce, co se o něj nedokáže postarat a háže hnusný držky na mámu no prostě strašnej chudáček v očích pleba v mých očích to byl naprostej čurák. Pak mě pobavila další věc: typka ji řekne do telefonu, že má padáka, za to že stojí v zácpě, ale což voto, typka ji to položí a je JASNĚ SLYŠET JAK TO POLOŽÍ a ta ženská na ní furt mluví i když bylo jasně slyšet, že to položila? Tyvole střihač musel mít taky dobře v hlavě nasráno.. do toho všeho hudba, jak když si zapnu stopky, že si vařim řízek, pak se objevuje na scéně Russel Crow, co vypadá jak po osmi infarktech v jeden čas, nasere se na tu totální pizdu, co se neomluví, protože je to pizda a máme zápletku na scéně.. co se děje pak.. malej čurák začně mluvit o Fortnite strategii, ta jeho strategie je k ničemu, hromada zbytečných keců, dovolím si připomenout, že film má hodinu dvacet a někteří roboti, co tu píšou, že je to realistický, tak jsou asi z planety uran, protože jediný co na tom bylo realistickýho byl možná tak zvukovej efekt v tom supermarketu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Natáčalo sa v americkom štáte Louisiana, predovšetkým v meste New Orleans a priľahlej časti Jefferson Parish. (MikaelSVK)
  • Nizozemští diváci zaznamenali pozoruhodnou podobnost mezi příběhem tohoto filmu a nizozemským thrillerem Bumperkleef (2019), který je také o tajemném řidiči, který požaduje omluvu za vnímanou urážku na silnici, po její nepřijetí zahájí neúnavné pronásledování pachatele. Vzhledem k tomu, že film vyšel o necelý rok později, jsou tyto podobnosti s největší pravděpodobností náhodné. (Maulincio)
  • Tom Cooper (Russell Crowe) jezdí v šedém pick-up novějšího typu s poznávací značkou 711 TPX. (ČSFD)

Související novinky

Russell Crowe jako nelítostný gangster

Russell Crowe jako nelítostný gangster

14.05.2020

Australský herec Russell Crowe (Gladiátor) si zahraje ve snímku American Son, jenž je remakem oceňovaného filmu Prorok Jacquese Audiarda. Příběh vypráví o muži, který ve vězení spadne pod křídla… (více)

Reklama

Reklama