Reklama

Reklama

Strážkyně zákona

(seriál)
  • Česko Policejní divize (více)
USA, (2001–2004), 63 h 4 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

Bonnie Bedelia, Nancy McKeon, Lisa Vidal, Jon Hamm, Taraji P. Henson, Tracey Needham, David Gianopoulos, Amy Jo Johnson, Lela Rochon, Jose Yenque (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(88)

Skupina sanfranciských policistů se musí denně potýkat s řadou nebezpečných případů. Ale ať už je to na ulici sebedrsnější, jejich osobní životy jsou snad ještě komplikovanější... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

worm14 

všechny recenze uživatele

Přiblblý seriál na obyčejné dopoledne všedního dne. Už podle názvu je jasné, že první housle hrají opravdu ženy. Jinak se jedná o běžný krimi seriál, které jsou dnes točeny jak na běžícím páse (Sue Tomas:Agentka Fbi...) . Zápletky jsou většinou tisíckrát ohrané scénáře, které můžeme v podobných seriálech sledovat tisíckrát dokola. Nevím, asi nejsem cílová skupina, pro kterou byl seriál určen. Třeba někomu jinému se seriál může líbit, podle mě ale po seriálech tohodle typu za pár let nikdo ani nevzdychne a atraktivní budou možná tak pro uzbekistánskou televizi. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Myslela jsem,že takhle strašné soap opery z o policajtech vznikají jen v Německu a ono ouha..Na to nejen,že se nedá koukat,ale nedá se to ani poslouchat jako zvuková kulisa. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Telenovela o policejních vyšetřovatelkách, brrrrrr, odhadovala jsem to latinskoamerickou produkci. "Ale já tě miluji..." "Já tě taky miluji, ale..." Hnus mnou vehementně otřásá, fujtajxl! A na tohle ti chudáci důchodci a ženy v domácnosti každé poledne koukají? No to se pak není co divit, že jsou buď permanentně naprdnutí nebo mají v mozkovně nasmrkáno! Jednu hvězdičku pouze za tu možnost, že těch mých 10-15 minut sledování vyšlo na to úplně nejhorší, co kdy seriál nabídnul a zbytek třeba není takový opruz. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Hrůza, jestli se někdy dostanu v San Franciscu do křížku se zákonem, tak se jen modlím abych nepadl do hledáčku takové party šílených ženských. Jsou od první minuty děsně nesympatické, protivné a vyloženě otravné, jejich osobní problémy jsou ještě otravnější. Mezi partou policajtek je jeden jedinej, chlap, jehož jediná role v seriálu spočívá v tom, aby tam nebyly jenom ženy. Nemám nic proti ženským postavám, ale všeho moc škodí. Tragické herecké výkony tomu všemu nasazují odpovídající korunu. ()

Reklama

Reklama