Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Férový svět (S01E05)

(epizoda)
  • Jižní Korea 평등한 세상 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ki-hun s týmem se přes noc střídají na stráži. Maskovaní muži mají problémy se svými spolupachateli. (Netflix)

Recenze (42)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne je plusom, že sa venujeme aj iným záležitostiam ako samotným hrám. Mení sa trochu rytmus aj tempo, čo seriálu prospieva. Len je škoda, že postavy sa chovajú dosť hlúpo, od lekára až po maskovaných pracovníkov. Navyše sa po komplexe prechádza, či skôr schováva, až príliš ľahko, je ťažké uveriť, že niekde skrátka nie sú umiestnené kamery, alebo nie sú zapnuté. O sklade s dokumentami to platí dvojnásobne. Každopádne sa naplno dozvedáme, o aký biznis tu skutočne ide. 70% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povinná hviezdička nadol je za urážanie a šírenie nenávisti zo strany ľudského odpadu spoločnosti z Netflixu na adresu muža, ktorý sa modlí k Bohu. Najlepšie na tom je, že to zaostalé hovädo ktoré uráža ľudí čo veria v Boha verí že v prírode načerpá pozitívnu energiu, decku zavesí nad hlavu lapač snov a nábytok v izbe poukladá po vzore akéhosi fengšuj...tak drbnutých je väčšina ľudí, najviac práve tí ktorí o iných tvrdia ako strašne im drbe a ak na to človek poukáže ešte sa cíti dotyčný jedinec s poslabším intelektom urazený. Linka s obchodom s orgánmi je vítaným spestrením a tie články v slovenských denníkoch o tom aký strašný je tento seriál a ako kazí mládež. Skaziť niečo čo už západným spôsobom života skazené je nejde. Avšak dotácie z Netflixu pre bulvár sa niekde musia ptejaviť, v tomto prípade - ak sa kupujú novinári - to nie je korupcia ale motivačné...Pre Krišnu živého, čom tak strašne ľudzom v lebkoch dziga??? ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá část okamžitě naskočí tam kde se  minule v tom nejnapínavějším skončilo. Soutěž dopadne jak dopadne a jde se dál. Tady si však děj více všímá událostí v pozadí, tedy co se děje mezi maskovanými muži, čímž se krapet odkryjí určité sounáležitosti s motivem této hry a hlavně se potvrzuje fakt, že ne všechno je tak dokonalé, jak by se mohlo zdát. Mezi hráči je atmosféra taková, jaká je. Nejistota, strach, odhodlání i vůle jít dál. I když o nějaké ty šokující scény i nadále není nouze, jedná se o část atmosféricky mírnější pro oddych. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekával jsem další smrtonosnou dětskou zábavu a místo toho byla tato epizoda křížencem mezi květnovým povstáním a bondovkou. Vysvětlím. Stavěly se barikády, držely se hlídky a zároveň probíhalo jednomužné pátrání v utajení. No, v utajení... Všechny různé aktivity, k nimž dochází na monitorovaných chodbách komplexu, mi přijdou fakt zvláštní a vyvolávají jasné otázky. Jestliže jeden čtvereček kontroluje všechny vnitřní kamery, co dělá dalších dvacet čtverečků před svými monitory? Hrají nějakou onlajnovku? Nějak mi to hlava nebere. / Poučení: Přemotivovaný korejský chirurg může být nebezpečnější než ebola. V Koreji je zjevně akceptovatelnější nekrofilie než homosexualita. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdekdo si tu stěžuje, že postavám není věnováno moc prostoru. Přitom se vedle her a peripetií mezi účastníky dostává už i na naše tajemné zaměstnance téhle zvrhlosti a to já dost cením. Jediný problém shledávám v tom, že v korejštině mi všechna jména zní stejně a asi ani do konce seriálu nebudu schopný si v nich udělat pořádek. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama