Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si, že máte šanci setkat se se svým idolem filmového plátna a on Vás začne zbožňovat! Přesně to se totiž stane Rosalee Futchové (Kate Bosworth), dívce z malého města posedlé hvězdnou slávou, která vyhraje RANDE s hollywoodským krasavcem Tedem Hamiltonem (Josh Duhamel). Jenže zatímco pro Rosalee je to splnění největšího snu, jejímu nejlepšímu příteli Petovi (Topher Grace) to vnese do života nevídaný zmatek. Pete ji totiž také hluboce, beznadějně - a tajně - miluje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $17,071,962Tržby Celosvetovo $21,278,456║ Klasická romantická šablónka, ktorá vďaka dobrému obsadeniu(Kate Bosworth, Topher Grace, Josh Duhamel, Ginnifer Goodwin) je prinajmenšom príjemne znesiteľná, občas aj úsmevná a romantický náboj taktiež nechýba. /55%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Si dobrý chalan.“ – „Zjavne to nestačí.“ Topher Grace je veľký talent (sitkom „Tie roky sedemdesiate“, V DOBREJ SPOLOČNOSTI... Venoma zo SPIDER-MANA 3 by nezahral dobre nikto) a Nathan Lane striedavo dokazuje svoju genialitu (VTÁČIA KLIETKA, „tlmočník tajnej agentky, ktorá nesmie hovoriť s Austinom Powersom a tak hovorí namiesto nej, odčítajúc jej z pier, otočený k nej chrbtom“ – AUSTIN POWERS V ZLATOM ÚDE). Bohužiaľ, RANDE S CELEBRITOU nie je o žiadnom z nich, ale o podstatne slabších ľuďoch - Kate Bosworthová má maximálne tak fajn úsmev a režisér nakrútil PRAVÚ BLONDÍNU a DIABOLSKÚ SVOKRU. Tupý scenár s hŕstkou vtipných a dokonca dojemných scén, ale stále bohapustý podpriemer, akých sú STOVKY. ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Tuctová romantická komédia, ktorú si človek zapne, keď sa (veľmi) nudí a chce vypnúť mozog. Záver filmu sa dá odhadnúť už po prvých minútach, ale predsa sa tu vyskytlo zopár situácií, ktoré ma zneistili v tom, že sa to naozaj skončí úplne sladkým happyendom. Kate Bosworth je možno zlatá a kúzelná (ako tu niektorí píšu), ale ja som tento film dopozeral najmä kvôli Topherovi Graceovi, ktorý tu bol dokonale sarkastický (už sa teším na Spider-Mana 3). Dokopy som sa zasmial možno 3x, réžia bola dosť nevýrazná (bolo tu zopár naozaj krásnych záberov na prírodu, ktoré sa mi ale zdali v takomto filme dosť zbytočné). Ako som povedal, tuctová romantická komédia. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celkem dobré téma na romantickou komedii ale nelíbilo se mi obsazení především co se týče Kate Bosworth.Nepatří do mého seznamu "celebrit" které mi nejsou po chuti ale rozhodně patří do seznamu nebrat nebo pokud možno vidět co nejméně jejich filmů.Její výkon mě naprosto uzemnil a to v tom špatném slova smyslu.Díky ní jsem ze snímku cítila naprostou kýčovitost a tak trochu to na mě působilo jako telenovela prostě nic na co bych se dobrovolně dívala dvakrát.Rozhodně si nezaslouží uplné zavrhnutí, protože Josh Duhamel se ukázal v tom lepším světle ale to nemění nic na tom,že je to oddychová jednorázová romantická komedie co nikoho neurazí ale ani nějak extra nenadchne. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrná oddechová romantická komedie, která příliš originality bohužel nepobrala. Relaxovat se u toho dalo a jako oddechovka to nebylo špatné, ale zároveň to byl velmi naivní a snadno předvídatelný příběh. Ale to jsem věděl, když jsem do toho šel, a kdybych nechtěl vidět předvídatelnou romantiku, tak bych asi sáhnul po něčem jiném. Každopádně zajímavá romantická komedie, která možná okouzlí, možná zaujme, u mne to však je pouhá romantika, kterých je k vidění dost a dost. Ale neříkám, že to bylo špatné, v rámci žánru to je rozhodně ucházející počin, a tak dávám průměrné tři hvězdičky. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Paris Hilton si zde střihla roli skokanky s padákem, která přistane v Tedově bazénu poté, co Ted odveze Rosie domů. Kvůli stopáži byla scéna vystřižena, najdete ji však na DVD v sekci vystřižené scény. (HappySmile)
  • Herečka Jordana Brewster se zde objevila v jedné scéně, kde je ukázána jako jedna z hereček, se kterými Ted hrál. Tato scéna ale byla také vystřižena z konečné verze filmu. (HappySmile)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama