Reklama

Reklama

Posluhovačka

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Snímek z roku 2002 Posluhovačka je zcela v duchu Berriho hořkého a sarkastického pohledu na život. Jacques pracuje jako zvukový mistr, má rád svou práci a s tím, že ho opustila žena, se už vyrovnal. Naopak, plně si užívá své volnosti, miluje samotu, svou hudbu, vkusně zařízený byt. Za nic na světě by už neměnil. Má však jediný problém - neumí nebo jednoduše nechce umět uklízet. Žena na úklid neboli posluhovačka není nic neobvyklého a v inzertních rubrikách je řada nabídek. Hudba jeho mladé posluhovačky, kterou poslouchá při uklízení však není to jediné, čím tato nekomplikovaná osůbka zčeří Jacquesovy výsostné vody. Jacques se podvědomě brání, ale pak povolí, protože si pošetile myslí, že drží situaci pevně ve svých rukou. Začne mu na dívce záležet víc, než by si sám sobě přiznal. Herecký part Jean-Pierra Bacriho v roli Jacquese skýtá jedinečnou lehce nahořklou podívanou do života padesátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tihle osamocení brouci středního věku jsou pro mladší samičky příliš snadnou oběťí. Vůbec ze všeho nejradši mám romanticky založené dívky v mercedesu, s kabelkou od Luis Vuitton, hodinkama od Gucciho, kostýmkem od Huggo Bosse a osmdesátiletým podnikatelem v posteli. Tomu já říkám lásky 21. století . ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Tolik vyloženě špatných dialogů jsem ve filmu už dlouho neslyšel. A film samotný? Chlap mezi 40 - 50 si najme posluhovačku tak kolem 20. Je po rozchodu se ženou (nebo přítelkyní, to není jasné). S posluhovačkou se sblíží, párkrát si to rozdají, aniž by se milovali, prostě se jim to líbí, jenže on se nakonec zamiluje, ale ona ne a odejde mu za mladším. Obyčejná banalita a ještě k tomu špatně natočená. ()

Reklama

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Je pravda že konec filmu je absolutně o ničem,prostě film končí pohledem hlavního hrdiny do moře.Film pojednává o tom jak si starší rozvedenej muž najme na uklid mladou holku a postupem času spolu skonči v posteli,hlavně teda díky snaze posluhovačky,Chlapovi je to celkem šumák že spí s mladou holkou,je to takový mrzutý starší chlápek bez jiskry.Poté co se opět střetává se svou byvalou která ho neustále obtěžuje odjíždí na venkov ke svému dávnému kamarádovi,bohužel pro něj si mladá posluhovačka vydupe cestu sním.Na venkově si jakuž to tak bývá mladá posluhovačka nabrnkne sobě rovného hocha a je po lásce.No jo tak to v životě holt chodí.Mladá žába okouzlí starého páprdu(samozřejmě ve většině případů dobře zabezpečeného) ten ji zahrnuje vším možným a pak si stejně najde sobě rovného(ve většině případu je stejně za vodou protože se stačí dobře zabezpečit na zbytek života,takové případy chodí dnes a denně po ulici,stačí si jen všímat) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Měl jsem co dělat, abych u tohoto snímku neusnul nudou. Sarkasmu je chvílemi fajn, ale ve výsledku to stejně nemá žádný význam(z určitého pohledu může být konec chápán jako happyend). Herci mě většinou nudili. Vyhodil bych z trojice drama/romantický/komedie jednoznačně to poslední. Tento film není komedií ani omylem. Raději svůj čas vložte do jiného kvalitnějšího a rozumnějšího snímku. ()

Machrovic 

všechny recenze uživatele

SPOILEROIDNÍ HLÁŠKY Z FILMU: Vy jste malíř? - Jo, sváteční malíř, co maluje i ve všední dni. // Tohohle jsme právě snědli. Tohohle kohoutka. // Jste hodný, že mě posloucháte. Dneska neuměj lidi naslouchat. // (poslední replika ve filmu:) Podívejte už jde vaše dcera. Je to moc milé děvče. - Jo, to je. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se odehrává v Paříži a Bretani. (claudel)

Reklama

Reklama