Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elle zkouší vymyslet, kam dál po střední, a má co dělat, aby zvládala vztah na dálku s Noahem, složité přátelství s Leeem a svůj zájem o nového spolužáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (52)

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Zábavná a nenáročná romantická komedie, která se nese ve stejném duchu, jako první díl. Má smysl psát, že se postavy chovají hloupě? Já myslím, že to každý v tomhle žánru musí tak trochu očekávat a nebrat to tak přehnaně vážně. Já mám tyhle zaláskované oddechovky prostě ráda už od dob, co jejíchž hlavní hrdinkou bývala Hillary Duff, a myslím, že Joey King to dnes jde stejně dobře. ()

AmonGoeth 

všechny recenze uživatele

Hraniční hrdinové, oscilující mezi idealizací svých protějšků v momentech, kdy vše (zdánlivě) funguje, a jejich následnou devalvací v důsledku neschopnosti dodržet jakákoliv předem ustanovená vlastní či společenská pravidla. Sebestřednost se stává normou se stejnou samozřejmostí, s jakou povrchnost nahrazuje hloubku. Jestli Hollywood svou tvorbou zabil romantiku, pak Kousající budka II odvalila kámen z jejího hrobu, vytáhla ven co z romantiky zbylo, převlékla tohoto Lazara do líbivých šatů, mrtvolný pach zakryla parfémem a zmrzačený výsledek s parádou promenáduje lidem na očích. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Od jedničky prošly všechny postavy lobotomií mozku (což je smutné, když si vezmete, že jsou dospělejší a měly by mít více rozumu možná je problém v knize přece jen ji psala 15 letá holka) , ale vezmeme si jich popořadě. Elle je tak blbá, že si myslí, že , když je Noah na Harvardu nenajde tam žádnou jinou holku než ji Noah je tak blbý , že není schopný říct Elle co si myslí a co cítí Lee je tak blbý, že nedokáže říct své kamarádce , že potřebuje prostor na to , aby mohl chodit s Rachel a nelezla jim do toho Elle a Rachel je tak blbá, že není schopná si udělat pořádek se svým klukem případně zajít za Elle a říct jí, že si ji nepřejou mezi sebou a Leem. Z tohoto všeho se celý film tvoří zápletky jelikož je tu už pak jen menší podzápletka s klukem, který po Elle jede, která vyjde až na jednu pusu do ztracena . Jinak nevím proč tam rvou jakési dva homosexuály (v jedničce to nebylo a dalo se to i bez nich) jejich zakázanou lásku a další sračky. Dám 60, ale je to takové spíše už ke 40 pokud bude opravdu ta trojka (nevím co tam chtějí teda dat kromě toho, že si bude vybírat školu a , že ten kluk ji bude balit) už budu mít větší obavy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nie je tragédia ako tvrdia niektorí. Mne sa to po dejovej stránke páčilo viac ako jednotka v ktorej ma sral psychopatický bitkár Noah a problém, že musia svoj vzťah tajiť pred bratom bol tiež len vycucaný z prstu. V dvojke sa Noah dostal na vedľajšiu koľaj a Elle balí oveľa sympatickejší Marco. Aj Lee dostal zmysluplnejšiu líniu. A dokonca aj tá gay epizódka tu už nepôsobí ako nutné lezenie do zadku gay menšinám behom pár sekúnd, ale venujú jej niekoľko minút, vďaka čomu už je konečne funkčná. Miernym sklamaním bolo preobsadenie jednej z triednych fúrii nevýraznejšou herečkou. Všetci ostatní sa ale vrátili, čo rozhodne poteší, vrátane množstva drobných odkazov na jednotku. Trochu ma zo začiatku štvali niektoré pokusy o humor typu Lee uteká zachrániť od trapasu Elle, ale pritom vrazí do úplne každého alebo sa potkne o každý predmet. Z toho mi bolo za scenáristov trápne. Najväčším problémom dvojky je ale stopáž, ktorú veľa divákov nerozdýcha. Ono to ani nepôsobí ako film, ale ako niekoľko dielov teenage seriálu. Mne to rozhodne nevadilo, keďže som to bral akokeby som si pustil tri diely seriálu za sebou. Kľudne by som prijal, keby z toho urobili seriál. Elle je božská a vtipná. Ale niekomu sa to môže zdať nekonečné. Ja som zvedavý jak Elle vyrieši ten obrovský cliffhanger, ktorým sú dvere pre tretiu sériu, ehm pardon diel, otvorené dokorán. 7/10. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ako som to písal u prvého diela, tvorcom príbehu „The Kissing Booth“ išlo o natočenie romantického „teenage movie“ bez konkrétnejších cieľov. V tomto duchu bolo natočené i pokračovanie. Keď to celé berieme ako romantickú komédiu (s niekoľkými malými kvapkami vážnosti), ktorá má cieľ len pobaviť diváka a vypnúť ho na 120 minút, tak to viac-menej funguje. Je to tesne na tej hranici, ktorá sa ešte ako tak dá tolerovať. Celé je to (opäť) vypočítateľné, miestami až príliš ideálne a detinské – avšak jednoducho ma to uvoľnilo a (aspoň na krátku dobu) odpojilo od každodenných problémov. U druhého diela je vidieť malý progres – do príbehu sa snažili zabudovať viac vecí (problémy a prekážky vzťahu na diaľku, prípad „tretej osoby“, atď.). (U prvého diela som nemal pravdu, že ide o „jednohubku“.) Hlavné postavy (J. King, J. Elordi a J. Courtney) stále dokážu na seba opútať pozornosť a chémia medzi nimi je stále dobrá. Kvôli tomu jednoducho neviem dať nižšie skóre ako tri. Záver druhej časti neuzatvoril tento príbeh a dá sa predpokladať, že Netflix pridá ešte jeden záverečný diel (majú s týmto príbehom úspech, takže by ma to neprekvapilo). Keď sa to tak stane, tak sa na to pozriem – som zvedavý, že ako to celé dopadne (každopádne výrazný posun v kvalite neočakávam). P.S.: Thanksgiving „maškara“ aka Ghostbusters vo svojej jednoduchosti nemala chybu. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA) a Kapském Městě (Jihoafrická republika). (BMW12)
  • Joey King (Elle Evans) během natáčení musela nosit paruku, protože si před tímto filmem oholila vlasy pro seriál Odhalení (od r. 2019). (SONY_)

Související novinky

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama