Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elle zkouší vymyslet, kam dál po střední, a má co dělat, aby zvládala vztah na dálku s Noahem, složité přátelství s Leeem a svůj zájem o nového spolužáka. (Netflix)

Recenze (52)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Film seskládaný ze scén, která tam jen jsou, ale nemají pomalu žádný význam, jen tam prostě jsou. Zbytečně dlouhá romanťárna, která nevyniká, naopak zapadá do průměru či podprůměru. Jako palec nahoru za DDR, ale to je tak vše. Nebude trvat dlouho a film navždy zmizí pod vrstvou prachu. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Teenage romantika s rozsahem filmu od Nolana, který chybí příběh, zato přebívají dementní postavy, které si 2 a čtvrt hodiny neustále lžou, nebo si něco zamlčují, ale je to ok, protože jsou to všechno zamilovaní idioti. WTF. Jednička byla slabá, ale tady už se nikdo ani nesnažil. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Kissing Booth 2" bolo asi mojim najväčším očakávaním tohto roku na Netflixe. Bol som zvedavý kam sa príbeh Elle posunie a čoho sa dočkáme tentokrát. A musím povedať, že opäť pokračujeme v rovnakom duchu ako aj naposledy. Ale opäť platí, možno to tak budem vnímať iba ja. Ale to nevadí. Povedal by som úprimne, že Joey King sa do toho opäť pustila s veľkou dávkou chuti a života. A je veľmi prirodzená. Celkovo mám pocit, že všetci herci pôsobia veľmi zohrato a ako dobrá partia. A vďaka tomu jednotlivé scénky majú veľkú dávku života a energie. A úprimne si myslím, že aj konflikt vo filme je spracovaný veľmi dobre. Dokonca si myslím, že lepšie než v poslednom filme. Dokážem pochopiť úplne každého. Je to asi ideálny film pre tínedžerov. Sú v ňom dobré myšlienky a hlavne podané veľmi zrozumiteľne. Každý z nás vo vzťahu niečo potrebuje. Musíme si zvyknúť, že veci sa časom budú meniť. A takisto, že lož má krátke nohy. A možno to raz človeku prejde, no postupne to môže prerásť oveľa ďalej. Film má možno trošku rozpačitý začiatok a Elle tu pôsobí miestami úplne stratená a ide si to viac-menej svojim vlastným smerom, no pôsobilo to, ako keby sa to snažilo byť všade. No nakoniec si to jednotlivé scénky vzalo správne pod krídla a vytiahlo z nich to najlepšie. Priateľstvo je úprimné, láska je úprimná, konflikty sú skutočné a všetci občas toho vieme veľa povedať, no nevieme počúvať. Myslím si, že ak máte 18 a práve budete maturovať, tak toto je presne séria pre vás. Je to síce americké a na Slovensku nezažívame veci v takomto štýle. Ale čo sa týka vzťahov, konfliktov a emócií, všetko pôsobí skutočne. Som zvedavý kam sa séria posunie, nakoľko už Netflix avizuje tretí film na 2021. A verím, že to opäť bude niečo, čo ma príjemne poteší. Možno by som prijal viac humoru, no ako celok pre mňa film funguje. Hodnotenie: A- ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Wau .. tí najväčší fešáci zo školy chcú vždy len Elle. Ja osobne by som vyštartovala po Tuppenovi .. muhaha. Udržalo si to sviežosť a úroveň jednotky, takže hodnotenie nemením. 2,5* ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Příjemně to plynule navazuje na jedničku, přátelství Elle a Leeho je stále fajn ("Nesmrdím?" ... přičichne jí k podpaží ... "Ne."). Nevýhoda je, že zatímco jednička byla překvapivě víc o přátelství, než o lásce, což bylo osvěžující a fajn, dvojka už cílí (logicky) trochu jinam a není to tak zajímavé. Přesto se to vidět v pohodě dá. Trojku nepotřebuji. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kdybych byla 12 letá holka, byl bych nadšený. Neuvěřitelná naivní pitomost o ošklivé, nesympatické holce, kterou ze záhadných důvodů chtějí všichni a ona tak musí řešit životně důležitá dilemata, kterému chlapci daruje svůj věneček. A je to roztažené na více než 2 hodiny. Aspoň to letní L.A. je fajn. A ano jsou tu i gayové... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvá časť bola tak za dve hviezdy a táto mohla dosiahnuť kľudne "až" takýto úspech, len by musela byť o 30-40 minút kratšia. Toto je teenage romantika tak pre zamilované školáčky niekde na základke, čomu aj zodpovedá úroveň vtipov. Pri rozhovoroch spolužiačok budete mať pocit, že ste práve vošli do kurníka. No a z niektorých presladených scénok hrozí diabetes. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nie je tragédia ako tvrdia niektorí. Mne sa to po dejovej stránke páčilo viac ako jednotka v ktorej ma sral psychopatický bitkár Noah a problém, že musia svoj vzťah tajiť pred bratom bol tiež len vycucaný z prstu. V dvojke sa Noah dostal na vedľajšiu koľaj a Elle balí oveľa sympatickejší Marco. Aj Lee dostal zmysluplnejšiu líniu. A dokonca aj tá gay epizódka tu už nepôsobí ako nutné lezenie do zadku gay menšinám behom pár sekúnd, ale venujú jej niekoľko minút, vďaka čomu už je konečne funkčná. Miernym sklamaním bolo preobsadenie jednej z triednych fúrii nevýraznejšou herečkou. Všetci ostatní sa ale vrátili, čo rozhodne poteší, vrátane množstva drobných odkazov na jednotku. Trochu ma zo začiatku štvali niektoré pokusy o humor typu Lee uteká zachrániť od trapasu Elle, ale pritom vrazí do úplne každého alebo sa potkne o každý predmet. Z toho mi bolo za scenáristov trápne. Najväčším problémom dvojky je ale stopáž, ktorú veľa divákov nerozdýcha. Ono to ani nepôsobí ako film, ale ako niekoľko dielov teenage seriálu. Mne to rozhodne nevadilo, keďže som to bral akokeby som si pustil tri diely seriálu za sebou. Kľudne by som prijal, keby z toho urobili seriál. Elle je božská a vtipná. Ale niekomu sa to môže zdať nekonečné. Ja som zvedavý jak Elle vyrieši ten obrovský cliffhanger, ktorým sú dvere pre tretiu sériu, ehm pardon diel, otvorené dokorán. 7/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně lepší jak pubertální jednička a zhruba v prostředku jsem byl až mile překvapen, jak fajne dramatické to je. Jenže nevtipné šaškování v úvodu a především totálně přepálená o 180° obrácená závěrečná 40minutovka plná těch nejohranějších žánrových klišé a nerealistického rozhodování to poslala hezky zase do vod slabšího podprůměru. A nerozumím jedné věci: proč to má proboha více jak dvouhodinovou stopáž. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

The Kissing Booth "jednotka" bola pre mňa vcelku vydarená, hoci spočiatku mi to prišlo až prehnane teatrálne, ale napokon kvalita v rámci tohto žánru. Zaujímalo ma, čo so sebou teda prinesie "dvojka". A opäť mám zmiešané pocity, hoci menej ako predtým. Tentokrát mi však išli dosť na nervy takmer úplne všetci (okrem Leeho priateľky - tej mi bolo skôr ľúto). Zaujímavé, všetci sa cítili takí ukrivdení chudáčikovia, a pritom boli všetci takí alibisti a egoisti. Bohužiaľ, aj takýto je odraz doby. A pritom by stačilo tak málo - úprimne sa porozprávať medzi sebou a nie si domýšľať a zatajovať. No nie? Ale inak bol film vcelku pozerateľný a ja osobne som sa bavil, hoci na úroveň druhej polky "jednotky" to nedosiahlo ani náhodou. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Lebo jeden trojuholník je málo, pridajme ešte jeden. V trojke to bude o čom? Opäť plynulé, vtipné, štandard z jednotky. 1 z 5 ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele

Stejně dobrý jako jednička, i když cca ve 3/4 filmu jsem už myslel, že dám o hvězdu míň, ale nakonec ne:). Swag Elle. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Od jedničky prošly všechny postavy lobotomií mozku (což je smutné, když si vezmete, že jsou dospělejší a měly by mít více rozumu možná je problém v knize přece jen ji psala 15 letá holka) , ale vezmeme si jich popořadě. Elle je tak blbá, že si myslí, že , když je Noah na Harvardu nenajde tam žádnou jinou holku než ji Noah je tak blbý , že není schopný říct Elle co si myslí a co cítí Lee je tak blbý, že nedokáže říct své kamarádce , že potřebuje prostor na to , aby mohl chodit s Rachel a nelezla jim do toho Elle a Rachel je tak blbá, že není schopná si udělat pořádek se svým klukem případně zajít za Elle a říct jí, že si ji nepřejou mezi sebou a Leem. Z tohoto všeho se celý film tvoří zápletky jelikož je tu už pak jen menší podzápletka s klukem, který po Elle jede, která vyjde až na jednu pusu do ztracena . Jinak nevím proč tam rvou jakési dva homosexuály (v jedničce to nebylo a dalo se to i bez nich) jejich zakázanou lásku a další sračky. Dám 60, ale je to takové spíše už ke 40 pokud bude opravdu ta trojka (nevím co tam chtějí teda dat kromě toho, že si bude vybírat školu a , že ten kluk ji bude balit) už budu mít větší obavy. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo překvapivě lepší jako jednička. Možná to bylo naprosto žádným očekáváním, každopádně už to byl ten lepší průměr. Ale nutno říct... Marca je mi fakt líto. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

STO TŘICET DVĚ MINUTY??? Pro koho se tyhle uječený vyprázdněný slaďárny točej? To fakt existuje publikum, kterýmu se takovej film líbí? Ani nevim, proč jsem tomu dal stejně rudejch, jako jsem dal Dávačovi. Asi proto, že existujou horší srágory cílený na týnejdžry. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Teenagerovska jednohubka, co se mi proste libila. Nese se v duchu prvniho dilu - je to vtipne i dojemne zaroven. Pro nactilete super. ()

Související novinky

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama