Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elle zkouší vymyslet, kam dál po střední, a má co dělat, aby zvládala vztah na dálku s Noahem, složité přátelství s Leeem a svůj zájem o nového spolužáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (52)

Petra321 

všechny recenze uživatele

Stručná charakteristika: Nudný začiatok, pri ktorom zaspávate, vcelku zaujímavých dvadsať minút niekde uprostred a otrasný koniec, pri ktorom sa vám chce plakať, pretože hlavné postavy premýšľajú ako malé deti. Prečo sa Elle správa tak detinsky, to zostáva záhadou. Pri pozeraní takýchto diel sa skutočne modlím, aby žiadnu knihu z Wattpadu, aj keď by bola naozaj plnohodnotná, nikdy nesfilmovali.Prečo sa na konci rozhodla tak, ako sa rozhodla? Ako sa mohla tak ľahko uzmieriť s Rachel? Prečo je Lee, ktorý bol v prvom filme asi tou najzaujímavejšou postavou, vrámci možností, úplný kretén? Otázky, na ktoré asi nikdy nedostaneme odpovede. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Od jedničky prošly všechny postavy lobotomií mozku (což je smutné, když si vezmete, že jsou dospělejší a měly by mít více rozumu možná je problém v knize přece jen ji psala 15 letá holka) , ale vezmeme si jich popořadě. Elle je tak blbá, že si myslí, že , když je Noah na Harvardu nenajde tam žádnou jinou holku než ji Noah je tak blbý , že není schopný říct Elle co si myslí a co cítí Lee je tak blbý, že nedokáže říct své kamarádce , že potřebuje prostor na to , aby mohl chodit s Rachel a nelezla jim do toho Elle a Rachel je tak blbá, že není schopná si udělat pořádek se svým klukem případně zajít za Elle a říct jí, že si ji nepřejou mezi sebou a Leem. Z tohoto všeho se celý film tvoří zápletky jelikož je tu už pak jen menší podzápletka s klukem, který po Elle jede, která vyjde až na jednu pusu do ztracena . Jinak nevím proč tam rvou jakési dva homosexuály (v jedničce to nebylo a dalo se to i bez nich) jejich zakázanou lásku a další sračky. Dám 60, ale je to takové spíše už ke 40 pokud bude opravdu ta trojka (nevím co tam chtějí teda dat kromě toho, že si bude vybírat školu a , že ten kluk ji bude balit) už budu mít větší obavy. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Kissing Booth 2" bolo asi mojim najväčším očakávaním tohto roku na Netflixe. Bol som zvedavý kam sa príbeh Elle posunie a čoho sa dočkáme tentokrát. A musím povedať, že opäť pokračujeme v rovnakom duchu ako aj naposledy. Ale opäť platí, možno to tak budem vnímať iba ja. Ale to nevadí. Povedal by som úprimne, že Joey King sa do toho opäť pustila s veľkou dávkou chuti a života. A je veľmi prirodzená. Celkovo mám pocit, že všetci herci pôsobia veľmi zohrato a ako dobrá partia. A vďaka tomu jednotlivé scénky majú veľkú dávku života a energie. A úprimne si myslím, že aj konflikt vo filme je spracovaný veľmi dobre. Dokonca si myslím, že lepšie než v poslednom filme. Dokážem pochopiť úplne každého. Je to asi ideálny film pre tínedžerov. Sú v ňom dobré myšlienky a hlavne podané veľmi zrozumiteľne. Každý z nás vo vzťahu niečo potrebuje. Musíme si zvyknúť, že veci sa časom budú meniť. A takisto, že lož má krátke nohy. A možno to raz človeku prejde, no postupne to môže prerásť oveľa ďalej. Film má možno trošku rozpačitý začiatok a Elle tu pôsobí miestami úplne stratená a ide si to viac-menej svojim vlastným smerom, no pôsobilo to, ako keby sa to snažilo byť všade. No nakoniec si to jednotlivé scénky vzalo správne pod krídla a vytiahlo z nich to najlepšie. Priateľstvo je úprimné, láska je úprimná, konflikty sú skutočné a všetci občas toho vieme veľa povedať, no nevieme počúvať. Myslím si, že ak máte 18 a práve budete maturovať, tak toto je presne séria pre vás. Je to síce americké a na Slovensku nezažívame veci v takomto štýle. Ale čo sa týka vzťahov, konfliktov a emócií, všetko pôsobí skutočne. Som zvedavý kam sa séria posunie, nakoľko už Netflix avizuje tretí film na 2021. A verím, že to opäť bude niečo, čo ma príjemne poteší. Možno by som prijal viac humoru, no ako celok pre mňa film funguje. Hodnotenie: A- ()

Kosmoslav 

všechny recenze uživatele

Úspěšné pokračování úspěšné teen romance – pozoruhodnou věcí je, že se mi oba filmy líbily v podstatě stejně. Oba mi přišly kvalitativně velice podobné. I když kvalita obou filmů je jen lehce nadprůměrná, myslím si, že si i takovýto žánr filmů zasluhuje své místo na filmové scéně. Jak jsem říkal, celkově se jedná o lehce nadprůměrný film, jediný aspekt, jenž se mi ve dvojce moc nelíbil byla jista překombinovanost příběhu – příliš zvratů, příliš dějových linek, myslím, že trochu zbytečně. Pokud by měla být trojka, určitě se rád podívám. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Zábavná a nenáročná romantická komedie, která se nese ve stejném duchu, jako první díl. Má smysl psát, že se postavy chovají hloupě? Já myslím, že to každý v tomhle žánru musí tak trochu očekávat a nebrat to tak přehnaně vážně. Já mám tyhle zaláskované oddechovky prostě ráda už od dob, co jejíchž hlavní hrdinkou bývala Hillary Duff, a myslím, že Joey King to dnes jde stejně dobře. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA) a Kapském Městě (Jihoafrická republika). (BMW12)
  • Počas záverečných titulov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Související novinky

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama