Reklama

Reklama

Recenze (12)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Catwalk a v něm Neve Campbell ještě léta předtím, než začala "vřískat.":) Většina lidí si Neve pamatuje nejspíše jako Sidney Prescott z Vřískotu, já si ji však vždycky vybavím, když se mi vybaví Catwalk. Zde jsem se s ní poprvé setkala:) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jak vám to asi nejlíp přiblížit...pokud jste viděli Školu Zlomených Srdcí, nahraďte školu začínající kapelou (z jejíž hudby byste dnes dostali buď záchvat smíchu nebo bolení hlavy:))) a máte to...nebo takhle - Neve Campbellová v 19 hraje 21-letou, aby si o pár let později ve Vřískotu zahrála sedmnáctku Sydney, která jí sedla o mnoho, mnoho lépe... ()

tron 

všechny recenze uživatele

O Kanaďanoch si na rozdiel od obyvateľov South Parku nemyslím nič zlé a tento ich tínedžerský seriál sa mi svojho času zdal v pohode. Budúca Kráľovná výkriku, Neve Campbellová, mu dala zbohom vo chvíli, keď si uvedomila, že jej Daisy sa vyspala skoro s každým hrdinom mužského pohlavia. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z tohto som na Supermaxe videl len pár dielov a pripadalo mi to slabé. Tá kapela nestála za nič. Len kvôli Neve Campbell som vydržal pár dielov. Našťastie sa potom presunula do lepšieho seriálu. Pokiaľ máte chuť na teenage seriál o kapele, tak oveľa lepší bol seriál The Heights. 4/10. ()

KaZbunda 

všechny recenze uživatele

Teď bych na to asi nekoukal, ale pamatuju si na to, že jsem chtěl při sledování tohoto seriálu taky zakládat kapelu :) ()

Parabot 

všechny recenze uživatele

Mlhavé vzpomínky. Čistá estetika osmdesátek, byť je datum vzniku 1992. Ta hrozná, reálná. Ne přibarvená, jako třeba ve Stranger Things. Kroužek mladých lidí zakládá HIP HOPovou kapelu (alespoň v českém dabingu) ale přitom jejich hudebním výstupem je ten nejúlisnější rádiový pop, jaký v té době na planetě existoval. Následně přibírají rapujícího snědého svalovce s mírnými obavami, zda jeho RAP neuškodí jejich HIP HOPU. Vlastně by mě docela zajímalo, jestli tento brutální popkulturně žánrový zkrat vzniknul na straně dabérů, překladatelů nebo už samotných tvůrců. Ochotnickému spolku vévodí nakrátko ostříhaná afroameričanka, týpek s extra podivným účesem, i dle tehdejších měřítek, a Neve Campbell. Ona byla jediným důvodem, proč jsem viděl více dílů. Ještě si vzpomínám na episodu, kdy mladík s divným účesem, aby okouzlil dívku, transformuje kapelu na něco jako industriální black metal. Na konci padesátiminutovky ovšem opět prozře - mám dojem, že důvodem bylo zjištění, že ona dívka bere drogy a dobří hudebníci přece nefetují - a vrátí se zpět ke svým zapomenutelným instantním cajdákům. ()

kikin01 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to sledoval, i tu znělku si jaksi pořád pamatuju, ale to všechno. Vlastně ne, byl tam ten týpek, kterej hrál na kytaru myslím a měl na každém prstu prsten, jestli si dobře vzpomínám. Toho času jsem si chtěl pořídit prsten taky:) ()

Reklama

Reklama