Reklama

Reklama

Lovci pokladů

(seriál)
  • Francie Relic Hunter (více)
Fantasy / Mysteriózní / Dobrodružný / Akční / Sci-Fi
Francie / Německo / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrají:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Do dobrodružných výprav za poklady se žene americká archeoložka Sydney Fox (Tia Carrere) se svým poněkud zbrklým a nešikovným asistentem Nigelem Bailey (Christien Anholt). V každém díle se vydávají po stopách nějakého vzácného artefaktu, pokladu. V cestě jim však vždy stojí zloději pokladů, kteří chtějí poklad prodat. Nesmí chybět ani jejich sekretářka Claudia (Lindy Booth) - mladá rozmazlená dcera boháče. Ve třetí řadě jí nahradila Karen Petrushky (Tanja Reichert), která se více podobá stereotypnímu standardu "sexy sekretářky". Seriál má tři řady, každou po 22 dílech. Na vzniku se podílela americká, kanadská a francouzská televize. (Košoun)

(více)

Recenze uživatele SarumanKo k tomuto seriálu (1)

Lovci pokladů (1999) 

Celkovo vydarený dobrodružný seriál, fungujúci na základom indianajonesovskom motíve, ktorým sa neskôr inšpirovali ešte mnohí (Lara Croft, Flynn Carsen či Lovec pokladov Nicolas Cage), tu z neho ale ešte strieka tá neriedená seriálová hravosť deväťdesiatych rokov a maličký rozpočet. Má to mizerné efekty, je to neoriginálne napísané, ale príjemne zahrané a fajn ohudobnené. Dnes už ma to zďaleka nebavilo, ako kedysi, ale stále je to nadpriemer. (60%) ()

Reklama

Reklama