Reklama

Reklama

Lovci pokladů

(seriál)
  • Francie Relic Hunter (více)
Fantasy / Mysteriózní / Dobrodružný / Akční / Sci-Fi
Francie / Německo / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrají:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Do dobrodružných výprav za poklady se žene americká archeoložka Sydney Fox (Tia Carrere) se svým poněkud zbrklým a nešikovným asistentem Nigelem Bailey (Christien Anholt). V každém díle se vydávají po stopách nějakého vzácného artefaktu, pokladu. V cestě jim však vždy stojí zloději pokladů, kteří chtějí poklad prodat. Nesmí chybět ani jejich sekretářka Claudia (Lindy Booth) - mladá rozmazlená dcera boháče. Ve třetí řadě jí nahradila Karen Petrushky (Tanja Reichert), která se více podobá stereotypnímu standardu "sexy sekretářky". Seriál má tři řady, každou po 22 dílech. Na vzniku se podílela americká, kanadská a francouzská televize. (Košoun)

(více)

Recenze (162)

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Nikdy mě nepřestalo překvapovat, jak se stihla Sydney seznámit se všemi těmi muži, které v průběhu seriálu potkávala. Musela žít velmi promiskuitním životem. Nejoblíbenější a nejroztomilejší postavou je asi Nigel, kterému na simpatičnosti přidává i pěkný český dabing v podání Michala Jagelky.Trio uzavírá praštěná blondýnka Claudia. Vcelku zajímavé řešení záhad + celkem duchaplný děj = průměrný seriál ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Atraktivní prostředí, variace na Indyho, atraktivní hlavní hrdinka, poutavá hudba....ale co z toho? Nic světoborného. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Každý díl tohoto seriálu je dá se říct o tom samém. Zjistí kde je poklad, najdou poklad, poklad jim ukradnou, bojujou o poklad, mají poklad. Sice to není pořád ale často. Jinak se na to příjemně kouká. Příběh je většinou zajímavý a nápad je to neotřelý akorát ty herci jsou krapet prkenní. Ale co, jako malý jsem na to rád koukal dneska se na to taky kouknu akorát tak při nejhorším případě sucha v TV. Jinak bych ještě povznesl titulní znělku, která je celkem pěkná a jako malý jsem si ji rád prozpěvoval. (62%) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Půvabná archeoložka, která se nebojí svléknout do spodního prádla v každém třetím díle částečně zachraňuje čest seriálu, jenž se snaží být variací na Indiana Jonese(ale jdou na to chytře místo staříka s bičem modelka stále opálená :))). Celý seriál naprosto dojíždí na neschopnost tvůrců vytvořit silné téma, které by se prolínalo např. celou sérií a v každém díle se snaží vymýšlet nové artefakty a nové obměny tématu "najdi tohle-uteč těmhle a dej to do muzea". ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnocení, stejně jako ve většině dalších seriálů s více řadami - takže první řada vcelku zdařilá, kvalita druhé už pokulhává, tak se bojím co nabídne třetí pokračování .... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Seriálový predkrm pred Nicolasovím National Treasure. Na rok 1999 niektoré diely veľmi vydarené, ale v konečnom dôsledku rok výroby a nie moc dobrá réžia seriálu neprospely. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vzniklo to len ako TV konkurencia Lary Croft, je to vidieť a jediné, čo ma na tom prekvapilo, bolo to, že to neskončilo prvou sériou. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech serialu, na ktery se vzdy rad mrknu. Tia Carrere je hodne pekna, film napodobuje Indiana Jonese, do toho vtipnej sviznej dej a trochu zahad. Proste parada. Ale hodne zalezi na tom, jaka je zrovna epizoda, protoze se najdou i naprosto debilni. Vahal jsem mezi 3* a 4*, ale ty dobry dily prevazujou, takze 4*. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to ušlo, tak to upadlo do podprůměru. Alespoň, že na hlavní přestavitelku se kouká hezky :)...... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Sice jsem z toho seriálu viděl poměrně málo, ale myslim, že 1 hvězdička za Tiu Carrere je poměrně spravedlivý hodnocení. Ovšem vzhledem k tomu, že Tia Carrere každejch 5 minut někomu nakope prdel, tak bych si od ní asi radši držel odstup. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

I přes svou jednotvárnost a šablonovitost dílů, byl pro mě seriál Relic Hunter(Lovci pokladů) jedním z mála, který mě opravdu zaujal, seriál plný záhad, akce a pokladů dávných světů. 55% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale no tak pár podarených dielov to malo, možno som videl práve len tie, ale celkom sa mi páčili, prečo nie, milé, rýchle, hlavne sympatické ale dosť pritiahnuté za vlasy. Ale ako sústo na čakanie na ďalšieho Indyho celkom ujde. 60%. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál těžící s Indana Jonesovského námětu a sympatické ústřední dvojice. I když se žádná opravdová dobrodružná jízda nekoná, lepší čumět na polonahou Tiu Carrere než do zdi. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Scénáristé se v každém díle potýkali se zasádním problémem. Proč a kde se bude Tia svlékat do prádla. ()

Reklama

Reklama