Reklama

Reklama

Angelina Ballerina

(seriál)
  • Česko Angelinin nový domov (více)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Na motivy nesmírně populární knihy Helen Craig a Katherine Holabird vypráví pohádka o Angelině Ballerině nadčasový příběh pozoruhodné malé myšky, která sní o tom, že se stane primabalerinou. Svéhlavá, nadšená a odhodlaná Angelina je postavičkou, která si najde cestu k dětem všech věkových skupin. S láskyplností a notnou dávkou humoru si Angelina získá jejich srdce a pro přicházející generaci se tak jistě stane klasikou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Příšerná grafika a podřadná počítačová animace, kýčovitý růžovoučký obsah pro holčičky, co si rády hrají s barbínami... Cekový dojem: 15 %. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jako já chápu, že dnešní rodiče nemají na své děti čas, protože musí v potu prdelí budovat v oupn ofisech kapitalismus, ale ani to je neomlouvá, pokud potěru pouští podobné vychytávky. Malinko se obávám o osudy budoucí generace, víme? ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tenhle seroš asi zaujme jen pokud máte doma holčičku starou od 2 - 3 let. A pokud Vám ještě chodí na balet, může se stát i velmi oblíbeným. Mně osobně (a to je mi výrazně více a na balet nechodím - tak snad proto:-) to moc nezaujalo a ani animace mi nepřišla nijak extra. * * ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Na tento animovaný seriál jsem se před dvěma lety povinně dívala při hlídání své tehdy tříleté vnučky, která ho měla moc ráda. Na rozdíl od ní se mi animace nezdála z nejpůvabnějších, ale můj názor v tomto případě nebyl až tak podstatný. Co se příběhů týče byly milé a přinášely těm malým capartům, pro které byly určeny přijatelnou formou i poučení, co se smí a co se nesmí, co je zlé a co je dobré. Zpočátku jsem přihlížela jen tak nezúčastněně, ale postupně si mě malá myška získala stejně, jako mou vnučku. ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Pořídila jsem dceři prvních pár dílů spíš ze zvědavosti, jestli mi jako něco neuniklo... No - asi ne... Ta "nesmírně populární" předloha mě minula a jak sleduju, o co jde, zas tolik mě to nemrzí: Angelina Ballerina je jak dělaná pro holčičky, které utvrzujeme v tom, že jsou hodny lásky, pozornosti a místa na slunci, jenom když jsou krásné, "in"oháknuté a ladně tančí za všeobecného potlesku :-( ... Dvouleté dceři se to ještě líbí, protože z principu zbožňuje myšky - já se u toho zatím bavím kouzlem nechtěného, ale i tak přemýšlím, jakou rozumnou protiváhu, proboha, dítěti nabídnout... Neznáte někdo nějaký punkový večerníček??? ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

JimJam opět nezklamal! Moje hodnocení je ovlivněné baletem, žůžovou barvou a pisklavým hlasem Andželíny a samotné provedení sráží asi tak jen jednu hvězdu. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Na pořady pro děti se nesnažím být kritická, ale tahle mizerná grafika je hodně velký mínus. Až budu mít děti, tak tohle jim nepustím z důvodu, že v hlavní roli je nafoukaná a sebestředná krysa...tohle za vzor neberu a koncipované jako odstršující případ to není. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Todle fakt nemůžu. Mám rád pohádky pro děti, i pro ty maličké, sleduju večerníčky, ale todle je děs. Ta přeslazená krysa a politicky korektní rúznobarevný spolukrysy ve mě vyvolávají odpor. ()

rionka 

všechny recenze uživatele

Slabší záležitost bez přesahu, nadčasový tam není ani chloupek. Štve mě, jak je titulní postava v některých situacích neschopná, takže opravdu nemáte chuť se s ní identifikovat. Pro opravdu malé holčičky, co rády tancují, by to asi šlo, ale jakmile je to možné, nasaďte spíš My Little Pony: Friendship is Magic, tam je mnohem víc zajímavých postav, vtipů i poučných situací. Souhrn: Je to blbý, ale jsou v tom krysy a ty máme rádi. ()

Fantasy 

všechny recenze uživatele

Mladší sestřenice s přepínátkem na televizi v rukou je horší než ďábel... beze srandy. Po několika marných pokusech jsem snahu o zabavení ovladače vzdala a namísto akčního RED byla donucena shlédnout čtyři díly Angelíny Balidády. Nebylo to nejlépe strávené odpoledne, ale ani nejhorší. Je to zábavné? Trochu, ale že bych se smála celou dobu? To opravdu ne. Děj je snadný na pochopení, zápletky nijak zvlášť zamotané (vždyť je to pro malé děti, že?) Myšky umí krásně tancovat a na konci každého dílu si i vy sami přejete, aby se jejich sen o tančení v divadle na postu primabalerín stal skutečností. Animace postav i okolí povedená, ale zmodernizování a převedení obrazu z klasického kresleného do digitálního mě dost zklamalo. ()

Mahavishnu 

všechny recenze uživatele

Perfektná rozprávka pre deti vo veku okolo 6 rokov. Odpad tomu môže dať len dospelý, ktorý nemá deti alebo pubertiak, ktorý už nad rozprávkami pre malé deti ohŕňa nos. :-) ()

iamblichos 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem nízkemu hodnoteniu. Podľa môjho názoru veľmi dobrý rozprávkový seriál pre deti-teda najmä dievčatá-bez násilia, s normálnymi "rodinnými pomermi" ak to mám tak vyjadriť, zaujímaví i poučné príbehy, grafika úplne v pohode. Moje dcéry to zbožňujú. ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Podle mě docela povedený kousek. Animace je podle mě příjemná, roztomilá a barevná. Upravený a poklidný myší svět, kde nikdo není ošklivý, zlý nebo hloupý a všichni jsou přáteli hlavní šikovné, chytré a krásné Angeliny, která v každém díle přinese nějaké ponaučení, sice občas působí až přehnaně, ale je to dílo určené dětem :D Ráda se na to podívám i teď, když mám náladu na pohádku, kde opravdu nenajdete jedinou špatnost nebo příkoří a vše jde tak, jak má :D ()

Reklama

Reklama