Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Sirotci, které vychovával mistr bojových umění, rozkrývají tajemství, ke kterému patří ďábelské síly, drogové kartely, dávné rituály a krvavé oběti. (Netflix)

Recenze (6)

Davies182 

všechny recenze uživatele

[Nedokoukáno a vracet se k seriálu nebudu] Navzdory malému počtu epizod a krátké stopáži je utrpení, dokoukat zbylé tři temné části do konce. Tahle zprvu sympatická brutalitka plná super akčních soubojů, fajnových postav a podivných monster neměla mít víc než hodinu a půl celkem. Pak by to byla slast. Bohužel. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Fajn seriál na pohodu, s překvapivě dobrým příběhem a co mně umpřímně překvapilo, byla nekompromisnost, tady se tvůrci nebáli likvidovat postavy, které většinou bývají užitečné ať už pro děj a nebo pro rozptýlení. Po animační stránce, mi to připomnělo seriál Jackie Chan Adventures a podobné seriály, které se točily v letech 2000 až 2008, takže v tomhle směru, to bylo fajn nostalgické pomkrnutí. Jinak seriál se s ničím nemaže, slušná akce, démoni, mystické síly a podobné věci, se tu dějí v každém dílu. Škoda že to má otevřený konec, protože ke konci to nabralo slušné obrátky. A nevím proč se to jmenuje Šest pěstí, když je tu jen pět hrdinů, kteří to tak nějak táhnou spolu. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Pouze míra brutality je úžasná... jinak substandard, vizuálně i "příběhově" - možná trochu vyniká (katolickej) kostel plnej koksu a samopalů, tak ()

UncleMorty 

všechny recenze uživatele

Whoa, tak dlouho je to venku a pořád se k tomu nikdo nevyjádřil? No teda! Seis Manos je za mě naprosto skvělé překvapení Netflixu, které zaútočilo na obrazovky podzimu. Hodně lidí si nejdříve díky kresbě bude myslet, že je to od těch samých tvůrců jako je The Last Airbender nebo Legend of Korra, realita je ovšem taková, že s tím nemají nic společného. Seis Manos je skoro eRkový kreslený počin o malém městečku, které vypadá jako jediná oáza klidu v celém mexiku. Příběh je ovšem nalajnovaný tak, že se na pozadí odehrává mnohem víc, než by divák čekal a všechno zjistí až v závěru. Rozhodně se nejedná o kreslenou pohádku pro ratolesti, ale o celkem kvalitní příběh s drsným podtextem. ()

Rhaegar 

všechny recenze uživatele

Kombinace From Dusk Till Dawn a Kung-fu filmů. Čerpá to s obou žánrových proudů. Ze slasheru to má monstra a brutalitu. Z toho druhého bojová umění a pseudofilozifii. Všechno tohle mám rád a neskutečně jsem se bavil každou epizodou. Bavily mě i odkazy, které tam tvůrci propašovali. Bohůmžel po formální stránce tomu dost chybí. Příběh často balancuje na hraně pocty oboum žánrů a nezáměrné sebe-parodie. Animace se sice snaží v akčních pasážích, ale jinak je velmi úsporná. Takže ikdyž jsem se bavil a těším se na další sérii na 4* to prostě není. Jestli však máte rádi gore a honkongskou produkci jděte do toho. Je to tutovka. ()

Reklama

Reklama