Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Shibata Genzo je profesionální wrestler, který se blíží k vrcholu své kariéry, a tak je titul šampióna na dosah. Zbývá už jen jeden jediný zápas a poté má Shibata v plánu splnit si s pomocí vydělaných peněz svůj další velký sen - otevřít si útulek pro zvířata. Během finálového zápasu je však Shibata povolán, jakožto náš nejsilnější válečník, do jiného fantasy světa, aby se stal zdejším hrdinou. Zde potkává princeznu, která ho požádá, aby porazil pána démonů a jeho přisluhovače. Když se však Shibata dozvídá, že by měl zabíjet nejrůznější monstra, tedy podle Shibaty nádherná zvířata, tak je jeho reakce pro všechny velice překvapivá. Mladý muž skolí princeznu zápasnickým chvatem, uteče z hradu a rozhodne se vytvořit ve zdejším světě bezpečné místo pro monstra všech velikostí, ras, druhů i pohlaví... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Zpočátku třeskutě vtipná konfrontace šíleného platonického zoofila s klasickým fantasy světem, ve kterém jsou zvířecí monstra lovena. Pak se to ale zvrhne do přehlídky karikatur ženských postav, stále se opakujících ukázek wrestlingu, nikam nevedoucího děje a toho nejméně zajímavého závěrečného zúčtování, které se dalo očekávat. Vidět, zasmát se a zapomenout. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Výrazně horší než velmi podobné anime Shinchou Yuusha. Hlavní hrdina má také úchylku, ale ochrana zvířat a wrestling v akčním fantasy není to co by mě zajímalo. Shinchou Yuusha má alespoň megafinále, ale tady je stále stejné tempo. Stále shání peníze, stále sbírá zvířata. Vedlejší postavy také nic moc. ()

Reklama

q66 

všechny recenze uživatele

No... první tři epizody byly vcelku OK, pár dobrých gagů v každé epizodě (i když ne všechno fungovalo), nadprůměrný smysl pro časování, v pořádku i struktura a nápady. Bohužel už ve čtvrté epizodě je jasné, že tomu došel dech, a zbývá jen nekonečné "úplně každý je idiot" ve stylu Konosuby, spolu s nadprůměrnou animací. Postavy jsou sice v pořádku, ale jen pro účely komedie, a pokud to není vtipné, celé se to rozpadá... a pouze dobrý vizuál nestačí. Takže končím, 4EP drop 5-/10 ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Pojďme se podívat na to, jak profesionální wrestler s duší Zdeňka Srstky sní o tom, že najde, nebo ideálně sám vybuduje ono kouzelné místo, o kterém nám zpívá Marta Kubišová a to třeba i v jiném fantasy světě... Pojďme se také podívat na to jak autor Konosuby z velké části kopíruje sám sebe... Řekněme si upřímně, že q66 má pravdu, prvních několik episod je povedených, vtipy jsou skvěle provedené, načasování je dobré a funguje, dokonce i jeden z prvních soubojů, ten s králem orků, je hodně dynamický, skvěle animovaný a má parádní atmosféru. Jistě, má to ze začátku i momenty (třeba to jak Genzo ukazuje trojhlavým psům, kdo je tady Alfa), kdy si říkáte, že tohle už je spíš cringe než zábava, ale v podstatě to nějak extrémně nevadí. Největší problém ale je, že se to všechno strašně rychle vyčerpá. Vtípky se opakují, že až přestávají být vtipné. Postavy reagují neustále stejně - očekávaně a tak se časem přestávám smát a i ta akce je díl od dílu slabší. A tak se za chvíli bavíte už asi jenom tím, že si srovnáváte zdejší postavy s těmi z Konosuby, jak málo vás něco překvapí či pobaví... Pak očekáváte změnu s příchodem hlavního Genzova soka, ale ono se nic moc nekoná. Poslední díl je už jen snaha o epický finiš s velkolepým soubojem, z kterého ale nemám pocit, že by byl jakkoli lepší, než ten již zmíněný s králem orků z prvních dílů. Zde za to můžou hlavně statické střihy, které v kombinaci s probíhajícím dialogem prostě jen vypadají divně. Postavy jsou jakousi podivnou sbírkou úchylek, kde některé mohou být zajímavé, nebo třeba i milé, ale když nakonec považujete za nejlepší postavu bráchu Ferdy mravence, který je tam ve vedlejší roli, ale pořád je vlastně nejplatnějším členem celého ansámblu, pak je něco možná lehce špatně. Ach jo, tak hezky to začalo, tak dobře jsem se ze začátku bavil a teď na konci už je to jen nic moc... 5,3/10 ()

tanmo13 

všechny recenze uživatele

rozhodně vtipné anime :) milovník zvířat a wrestler , zda se to jako ptákovina ale ono to vlastně sedí. Hlavně je skvělé jak to ukazuje jak by si s bojovým uměním neporadil starověk :) milý společníci :) prostě jasných 5x * ()

Galerie (399)

Reklama

Reklama