Reklama

Reklama

Spojenec 2

  • USA Inside Man: Most Wanted (více)
Trailer

Obsahy(1)

Budova Federální rezervní banky v New Yorku je neustále plná lidí. Přitahuje zákazníky i zvědavé turisty, který ji obdivují jako historickou památku. Jednoho dne se všichni návštěvníci spolu s personálem ocitnou v pasti, když budovu přepadne ozbrojená skupina a všechny přítomné vezme jako rukojmí. Na scénu přicházejí vyjednávači newyorského policejního sboru i FBI, ale když se blíž seznámí s technikou, zbraněmi, počítači a telefony zločinců, vyjde najevo, že to nejsou obyčejní bankovní lupiči. Přišli ukrást nacistické zlato. Policejní detektiv a vyjednávač Remy Darbonne a agentka FBI dr. Brynn Stewartová vidí jisté podobnosti s nechvalně známou „nacistickou diamantovou loupeží“ z roku 2006, ale jejich spekulace vyvolávají více otázek než odpovědí. Nemilosrdná a mazaná Ariella, která vede bandu bankovních lupičů, nečekaně odhalí svou identitu a ukáže se, že patří mezi nejhledanější zločince země... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Problém Basseta je ten, že nič vytvoriť nemusel. Čisto sprosto, bez toho aby ho o to niekto žiadal, vykradne a zmyslí si, že bude dobre, aby joint Spikea Leeho dostal pokračovanie. Absurdná myšlienka, bez všetkých predtým zúčastnených, ktorí pochopili, že sa tam jednoducho ukázať nemôžu. V televíznom spracovaní tam tak teda pobehuje nezaujímaví agenti FBI, kráska ako šéfka lupičov, ktorá ničomu nerozumie a ukecaný čierny vyjednávač. Nefunguje samozrejme nič, pretože koniec je odsúvaný neúprosnými kiksami a amatérskym prístupom k emotívnemu vývoju postáv. Inside man mal a má najlepšiu premisu a pohnútku lúpeže. Toto je film sám sebou ponížený do roviny hodnoverne zbytočného pokračovania. (videné 13.04.2021, Markíza archív) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nakonec ne takovej průser, jak se mohlo podle některých komentů zdát. Hodina filmu mě držela v napětí, jak vlastně z toho všichni vybruslí. A hlavně  hlavní hrdinka, která měla určitý rodinný pohnutky. Tu bohužel po hodině filmu někdo přetáhl k jinýmu natáčení, a její postava zmizela na vedlejší kolej. Podle mě, to ten konec slušně pohnojil. Myslím, že 40% je až až. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

....na tomto filme je učebnicovo vidieť čo je film A kategórie  a film B kategórie .....Spojenec z r.2006 mal výborné obsadenie,scenár,nápad,spád....tento tkz Spojenec 2 je presný opak.....júúú nudné,predvídateľné,naivné a ten vyjednavač ten ako imitoval Willa Smitha ,Eddie Murphyho, Martina Lawrence-HO :)   z každého chcel niečo a mal .....hovno?......a hanbil  som za neho celý čas čo bol v obraze.....brrr...neviem či to dám ešte raz :( ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut se to tváří jako remake. Potom ale přijde menší překvapení a zjistíme, že jde o jakousi formu pokračování, kdy se příběh odehrává o několik let později po tom prvním. Přesto je to taková forma předělávky, protože se dost kopíruje první film, jen jsou zde nějaké úpravy. Samozřejmě se to všechno maskuje, jakože to jsou napodobitelé té původní loupeže. Řekl bych, že režisér nebude špatný, jen dostal do rukou látku, se kterou zkrátka nemohl vystoupit ze stínu původního snímku (což se zde snaží zamaskovat například tím, že Ariela je Davidova sestra, ta šíleně geniální, která naplánovala i většinu toho co se stalo v prvním díle). Další věcí je casting, herecky mě až na jednu postavu, nikdo ani trochu, ani na chvíli, ničím nezaujal. A do třetice, kamera není nejlepší. Neustále se nějak divně hýbe a nepřijde mi tam to profesionální oko a ruka kameramana. Ale abych neříkal jenom vše negativní, je to alespoň koukatelné a nemá to žádné velké scenáristické chyby, které by se daly u podobného projektu čekat. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy,kde vykradou banku a vždycky čekám jak originální budou mít plán,se z banky dostat i s lupem,aby je nechytili.Plán je originální,možná ho už někdo, někdy ,provedl jinde,ale ukradnout nacistické zlato,uložené ve federální bance,to už musíte mít dobrý důvod.Nějak převratný a ani moc akční to není,spíše slabší průměr. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V čase 48:22. keď sa agentka FBI prezlieka, tak je možné vidieť čas na kamere 02:00:49, avšak po pár sekundách filmu je zrazu čas 01:00:26 a potom následne 03:06:22. Keď je agentka pri rukojemníkoch a pýta sa, ako sa majú, tak na jej kamere je vidieť čas 02:00:37, ale keď ten obraz sledujú ostatní agenti FBI, tak je tam zrazu čas 10:36:23. (zuzulatomas)

Reklama

Reklama