Reklama

Reklama

Spojenec 2

  • USA Inside Man: Most Wanted (více)
Trailer

Obsahy(1)

Budova Federální rezervní banky v New Yorku je neustále plná lidí. Přitahuje zákazníky i zvědavé turisty, který ji obdivují jako historickou památku. Jednoho dne se všichni návštěvníci spolu s personálem ocitnou v pasti, když budovu přepadne ozbrojená skupina a všechny přítomné vezme jako rukojmí. Na scénu přicházejí vyjednávači newyorského policejního sboru i FBI, ale když se blíž seznámí s technikou, zbraněmi, počítači a telefony zločinců, vyjde najevo, že to nejsou obyčejní bankovní lupiči. Přišli ukrást nacistické zlato. Policejní detektiv a vyjednávač Remy Darbonne a agentka FBI dr. Brynn Stewartová vidí jisté podobnosti s nechvalně známou „nacistickou diamantovou loupeží“ z roku 2006, ale jejich spekulace vyvolávají více otázek než odpovědí. Nemilosrdná a mazaná Ariella, která vede bandu bankovních lupičů, nečekaně odhalí svou identitu a ukáže se, že patří mezi nejhledanější zločince země... (TV Nova)

(více)

Recenze (26)

bourec 

všechny recenze uživatele

Nakonec ne takovej průser, jak se mohlo podle některých komentů zdát. Hodina filmu mě držela v napětí, jak vlastně z toho všichni vybruslí. A hlavně  hlavní hrdinka, která měla určitý rodinný pohnutky. Tu bohužel po hodině filmu někdo přetáhl k jinýmu natáčení, a její postava zmizela na vedlejší kolej. Podle mě, to ten konec slušně pohnojil. Myslím, že 40% je až až. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Ach jo, klasicky trapné protahování. Prohozené mužské a ženské role, přehrávání, předvídatelné a naivní chování postav a mizerná hudba. Za mě 40% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To má byť pokračovanie Spojenca? Podľa mňa ide len o parazitovanie na názve a dokonca snahu o plagiát. Už len herecké obsadenie je o tri mesačné krátery pod menami ako Denzel Washington, Jodie Foster či Clive Owen. Celkové prevedenie mi prišlo skôr ako nejaká časť zo CSI Vegas než krimi trhák. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Podpriemerné pokračovanie pôvodného a skvelého filmu. Lacné videobéčko ťažiace z nápadov jednotky, vhodné na zabitie času popri inej práci. Ani inak sympatická Rhea tu nejaký strhujúci výkon nepredviedla. Za dve mosadzné zlaté mreže. (29.3.2021) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám sakra slaboučká napodobenina originálu. Volné pokračování je lehce provázáno rodinnými vztahy některých postav z obou filmů, fotkami a na toto téma vedenými dialogy, ale jinak to byla docela nuda. Hromada nelogických kopanců, dementní chování většiny postav, dost často některá rozhodnutí postrádala logiku, ani atmosféra nebyla bůhvíjak dobrá, scénář jakbysmet prostě s kvalitou sešup dolů. Jediné pozitivum – pěkná hlavní záporačka Roxanne McKee a jakžtakž charismatická policajtka Rhea Seehorn. Toť vše. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....na tomto filme je učebnicovo vidieť čo je film A kategórie  a film B kategórie .....Spojenec z r.2006 mal výborné obsadenie,scenár,nápad,spád....tento tkz Spojenec 2 je presný opak.....júúú nudné,predvídateľné,naivné a ten vyjednavač ten ako imitoval Willa Smitha ,Eddie Murphyho, Martina Lawrence-HO :)   z každého chcel niečo a mal .....hovno?......a hanbil  som za neho celý čas čo bol v obraze.....brrr...neviem či to dám ešte raz :( ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, už po zapnutý som vedel, že toto budú temné, kalné vody, v ktorých som sa rozhodol plávať. Jednotka nestála za veľa, ale tento lacný vývar, bez originality, bez poriadnych hercov a s okopčenými scénami je ale totálny výsmech. ODPAD! ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Kam se poděla lehkost a vtipnost prvního filmu. Kam zmizeli výborná herci,výborné dialogy a perfektní režie? Naštěstí někam za lepším a neupsali se této hovadině. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Prvoplánová vykrádačka prvního filmu a parazitování na úspěchu Inside Mana. Hodně se tam odkazuje na #1, hodně se kopíruje #1 a přitom s ním nemá nic společného. Samo o sobě to není. Není to vysloveně tragédie, nicméně ta pachuť trapnosti zůstává. Jo... a casting strašný. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mohla to být neškodná, nenáročná oddechovka VE STYLU Inside Man. Jenže to násilné naroubování na předešlé události (teď už prvního dílu) tomu vůbec nepomáhá. 4/10 ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Aj keď som nepoznal jediný ksicht čo vo filme hral, napriek mojim prvotným vysoko skeptickým očákávaniam som to hladko vydržal až do konca. Hlavne že tam "znovu nehral" Clive Owen ,lebo toho vocasa nemôžem  vystáť.45% ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Problém Basseta je ten, že nič vytvoriť nemusel. Čisto sprosto, bez toho aby ho o to niekto žiadal, vykradne a zmyslí si, že bude dobre, aby joint Spikea Leeho dostal pokračovanie. Absurdná myšlienka, bez všetkých predtým zúčastnených, ktorí pochopili, že sa tam jednoducho ukázať nemôžu. V televíznom spracovaní tam tak teda pobehuje nezaujímaví agenti FBI, kráska ako šéfka lupičov, ktorá ničomu nerozumie a ukecaný čierny vyjednávač. Nefunguje samozrejme nič, pretože koniec je odsúvaný neúprosnými kiksami a amatérskym prístupom k emotívnemu vývoju postáv. Inside man mal a má najlepšiu premisu a pohnútku lúpeže. Toto je film sám sebou ponížený do roviny hodnoverne zbytočného pokračovania. (videné 13.04.2021, Markíza archív) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé pokračování slabého prvního dílu. Jestli je první polovina tohohle pro v nejlepším béčka koukatelná, tak ta druhá už taková není vůbec a jen jsem čekal až tohle utrpení skončí. Osobně si první díl, viděný před 4 lety, vůbec nepamatuju (a že se mi to stalo u velmi málo filmů), tak tady vím, že za rok o tomhle už nebudu vůbec vědět. Není tady vůbec nic zapamatovatelného. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Ono někdy bývá lepší, pročíst recenze neboli komentíky a podle toho si udělat vobrázek. Jestli jako jo, nebo ne. No a o tomhle Spjenci to platí dvojnásob. Proč. Proč asi.. V domnění že mě to bude bavit jako Spojenec bez dvojky, jsem se rozhodl a v tento poněkud jinak depresivní večer jsem se do toho zahryz. Do Spojenkyně. A jak jsem se utápěl v tý depce, marně jsem čekal, že mě to sledování někam posune, nebo vysvobodí z tý depky. Po promrdaným času, někde uprostřed závěrečných titulků, jsem si uvědomil závratnou skutečnost. Ačkoli se to navenek jeví vcelku sledovatelně, jedná se ve skutečnosti o tupou sračku, která je přímočaře postavená na vcelku sledovatelné jedničce, vyhoblovaný tvářičce tý přiblblý coury a v neposlední řadě mě patrně mělo zaujmout to náckovský téma. Nestalo se, prokouk jsem to, a tímžtopádem to jebu do ucha a házím to do šuplíku s výrazným  nápisem...sračka. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Film kanadského typu - samé neznámé obličeje, spousta detailů do vážných tváří, hromada blbých blábolů a nesmyslných událostí, samá vata a kecy a vata a kecy, pořád dokola, otřesný herci. Nedívatelné ani s přetáčením. (5%) ()

Reklama

Reklama