Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Vedle sebe

(pořad)
  • USA Jeff Dunham: Beside Himself
Trailer
Stand-up / Komedie
USA, 2019, 58 min

Režie:

Troy Miller

Účinkují:

Jeff Dunham

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Dunham a jeho staří kámoši Peanut, Walter, José Jalapeño, Bubba J a Achmed se představí v Dallasu. Jeff si na mušku bere sám sebe i americkou kulturu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham predsa len nie je Rickym Gervaisom alebo Dylanom Moranom, takže zopár hviezd musí ísť pochopiteľne dole, no jeho bruchomluvecká schopnosť je proste parádna. Samozrejme každý čakal na Achmeda, ktorý aj prišiel, no ten má už 'svoje najlepšie roky za sebou'. Trošku politiky, trošku Ameriky, trošku snahy o kontroverziu, no silné stand-upy skrátka nie sú o 'troške'. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Dunham je borec, ale umí to i lépe.Vtipné je to sice pořád, ale na své největší klasiky navázat nedokáže.Peanut a Achmed nezklamali, Waltera sem nikdy moc nemusel, Bubba J je Jeffova asi nejslabší postava a Larry (ač vtipný) až moc připomíná Peanuta.Podařené jsou evidentně neplánované přeřeky a nehody,kde se ukazuje i jistá míra improvizace…75% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jeffa Dunhama jsem zatím viděl jen ve fragmentech na YouTube a na jeho speciál jsem byl hodně zvědavý. No, ukázalo se, že tohle nebylo jeho nejlepší vystoupení. Abych nikoho nezmátl, nechci říct, že by šlo o nevydařenou záležitost. Jen mě některá jeho videa na YT dokázala rozesmát víc. Hlavně Achmed se tentokrát držel zpátky a Bubba J vážně není postavička pro mě. Jenže i přes všechny připomínky jsem se dobře pobavil a na ty slabší čtyři kousky to u mě stačilo. / Poučení: To by jeden neřekl, co ho v ne úplně dětském věku rozesměje. 4*- ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je to fajn, vtipné, promyšlené tak, že na sebe scénky nejen navazují, ale také se různě narušují, a Jeff Dunham je prostě borec. Ovšem... Ovšem Bubba J. je tak strašně stupidní postava, že jemu tu hvězdičku zkrátka nedám. ()

Reklama

Reklama