Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběhy tak trochu atypické rodiny Addamsovy, která nachází zalíbení ve většině věcí, kterých se normální lidé bojí. Gomez Addams je velmi bohatý muž a může si dovolit splnit své ženě Morticii jakékoliv přání. Třeba její zálibu v pěstování jedovatých rostlin. Kolem této rodiny se pohybuje i několik individuí jako je komorník, ruka nebo vlasatý Lurch. (Terva)

(více)

Recenze (3)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Taká ľahučká komédia s čiernym humorom a plná paradoxov. Ani filmové verzie nie sú zlé, akurát nie som vyslovene fanúšikom tejto rodinky. Tento animák-seriál ale nie je pre dospelákov. Filmy mám predsa málinko radšej. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

8/16 Klasická série z rodiny animáků Hanna-Barbera byla dlouho nedostupná, ale dneska můžeme směle ocenit ten příjemný dekadentní styl tohoto rozmilého černohumorného sitcomu. Addamsovi v 70. letech nejsou ani v nejmenším naivní, pokud už máte za sebou všechny řady Flintstoneů, má smysl pokračovat tady. Kvalitní dabing, slušná animace, vtipné scénáře, jednoduše není nad čím váhat. Za těch 16 dílů se setkáme se všemi problémy, které trápí každého člena rodiny, včetně Lurche, podíváme se na Mardi Gras, do vesmíru, zkusíme si voodoo... Poprvé se tahle kreslená rodinka objevila v hostovačce Scooby-Dooa v roce 1972 a v letech 1974-5 vycházel komiks ve stejné stylizaci, jako seriál. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento animovaný seriál je po tom prvotnom seriáli proste katastrofou. Nevidím nič pekné hádam ani na jednom dieli - od animácií, cez samotné príbehy až po celkový koncept. Animácie sa síce viezli na vlne Flinstones, Scooby-Doo a podobných, ale naozaj zrežírované je to strašne nezaujímavo a podrýva to prvotný koncept tejto série. Slabé dve hviezdy. 30 % ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Tato verze Addamsovi rodiny se poprvé objevila v epizodě jiného Hanna-Barbera seriálu The New Scooby-Doo Movies - Scooby-Doo Meets the Addams Family (1972). (NinadeL)
  • Na přelomu let 1974/1975 Gold Key Comics publikoval trojici komiksů s touto verzí Addamsových. (NinadeL)

Reklama

Reklama