Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh filmu rozpráva malá Rebecca, ktorá leží v posteli s rozbitou hlavou. Rozpráva práve o tom, ako sa jej táto nehoda stala a čo všetko zistila počas incidentu nielen ona, ale aj jej protivný brat David. Krátkometrážny film natočil v roku 1991 dnes už uznávaný režisér Robert Rodriguez. Hlavné roly - Rebeccu a Davida - si zahrali jeho súrodenci. (2-Xtreme)

(více)

Recenze (43)

Matty 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velice zdařilý kraťas Roberta Rodrigueze mísí (trošku lemplovsky) hororové a komediální prvky a má prapodivnou atmosféru, údajně podobnou jako Tetsuo, kterého jsem však neviděl. Bedhead byl tvořen se vší pečlivostí, o čemž svědčí již úvodní animované titulky, a režisérově filmografii ostudu nedělá. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rodriguez to docela slusne rozjel uz ve svym uplne prvnim "filmu". Prvni asi tri minuty me to sice moc nechytlo a cekal jsem, co z toho bude, ale pak to zacla bejt uchylna smesice mezi komedii a hororem, se solidni kamerou a trikama a nevypadajici nijak zvlast amatersky, navic s peknou pointou a ja se skvele pobavil. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Precízne natočený krátkominutážny filmík. Rodriguez má sakramentský talent a ukázal to už vo svojej prvotine. Skvelá atmosféra + slušné triky(až to tak môžem nazvať). Proste jeden z naj. kratasov aké som videl. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez vstoupil do světa filmu v roce 1991 tímhle krátkometrážním snímkem. Já jsem se k němu sice dostal až teď ale můžu říct, že ačkoliv jde o prvotinu za mě jasnejch 5hvězd. Takhle se to dělá. Za pár pár kaček, herci jsou sourozenci. Parádní 8minutová psycho komedie. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak takhle začínal Rodriguez? No bylo to celkem dobrý nenudil jsem se těch 8 minut stáli zato celkem jsem se pobavil ale je to taková kravinka no :-D ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Roztomilá krátkometrážní černobílá drobnůstka, za účasti několika členů rozvětvené Rodriguezovy rodiny. Viděl jsem to kdysi jako předfilm už nevím k čemu a díky YouTube jsem se na to mohl podívat znovu. ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Zajímavé video ze života rodinky Rodriguezových. Úvodní animace je naprosto super. Většina linků na YT zde v komentářích již není aktivních, takže nahodím nový, zatím funkční: k vidění zde. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na prvotině Roberta Rodrigueze je primárně vidět, že to je natáčené s láskou k filmu a s láskou k lidem, které zobrazuje. A tohle Rodriguezovi zůstalo po celou jeho kariéru a doufám, že mu to tak zůstane i po další roky. Robert je prostě srdcař a to je na něm to krásné. Tenhle film to ukazuje v malé dávce, ale i to stačí. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Moře talentu se vylilo do osmi minut. Kdybych takhle uměl točit ve 22 letech, tak bych si platil za masturbaci nad vlastní fotkou. A Rodriguez už tehdy věděl, že jednou natočí Žraločáka a Spy Kids. ()

ad 

všechny recenze uživatele

Vizuálně to je dost podobné Tetsuovi (zvlášť prostřední část), jen s tím rozdílem, že Bedhead je kouzelně roztomilý a vtipný (Tetsuo je úchylný a nepochopitelný)...ps.: celý film je ve voiceoveru ()

Reklama

Reklama