Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh filmu rozpráva malá Rebecca, ktorá leží v posteli s rozbitou hlavou. Rozpráva práve o tom, ako sa jej táto nehoda stala a čo všetko zistila počas incidentu nielen ona, ale aj jej protivný brat David. Krátkometrážny film natočil v roku 1991 dnes už uznávaný režisér Robert Rodriguez. Hlavné roly - Rebeccu a Davida - si zahrali jeho súrodenci. (2-Xtreme)

(více)

Recenze (43)

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Tak je vidět, že Rodriguez měl potenciál už tenkrát. Naštěstí ho naplno rozvinul a nyní je z něj uznávaný režisér. Já bych možná krom režijního debutu Roberta zmínil i herecké výkony. Možná je to dáno tím, že zde hraje Rodriguezova a tudíž před svým příbuzným neměla takový ostych, ale ty herecké výkony byly tak přirozené (samozřejmě v rámci tohoto bizarního snímku), až se mi nechtělo věřit, že jsou to amatéři. Ale prostor pro zlepšování (Roberta Rodrigueze) tu samozřejmě byl ještě veliký. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Veľmi osobitý kraťas už ďaleko dopredu predznamenáva nielen Robertovu schopnosť vystačiť si s málom, ako aj rodinný charakter tvorby, to znamená filmy pre rodinných príslušníkov, a s nimi, teda predovšetkým deťmi. Koho prekvapuje - či dokonca rozčuľuje - séria jeho filmov pre (hlavne jeho vlastné) deti, predovšetkým SPY KIDS 1 až sto, nech si uvedomí, že pred MARIACHIM bol BEDHEAD. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velice zdařilý kraťas Roberta Rodrigueze mísí (trošku lemplovsky) hororové a komediální prvky a má prapodivnou atmosféru, údajně podobnou jako Tetsuo, kterého jsem však neviděl. Bedhead byl tvořen se vší pečlivostí, o čemž svědčí již úvodní animované titulky, a režisérově filmografii ostudu nedělá. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Rodriguezovic rodina je fakt neuvěřitelně sympatická a roztomilá. Ty malý děti jsou jak úspěchu předurčený. Nicméně pokud bych srovnal s ranou tvorbou Tima Burtona, tak Robert dost pokulhává. Točit film o pouhých přeleželých vlasech a supersíle je celkem slabota, pokud usnu s nagelovanou hlavou vypadám po ránu skoro stejně a tudíž me to moc nepobavilo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rodriguez to docela slusne rozjel uz ve svym uplne prvnim "filmu". Prvni asi tri minuty me to sice moc nechytlo a cekal jsem, co z toho bude, ale pak to zacla bejt uchylna smesice mezi komedii a hororem, se solidni kamerou a trikama a nevypadajici nijak zvlast amatersky, navic s peknou pointou a ja se skvele pobavil. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (pornogrind)

Reklama

Reklama