Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová verzia veľmi úspešného filmu z roku 1949, nakrúteného podľa poviedky Johna Weavera. Sympatická vdova Judy (Cynthia Gibb) potrebuje ako rekvizitu do reklamy drahý elektrický vláčik. Po jeho použití ho však chce vrátiť. Jej malý synček Tim sa preto predčasne teší, že dostane veľký vianočný darček. Ochotný predavač Steve (David James Elliott) jej vyjde v ústrety a vráti jej peniaze. Kvôli tomu však príde o miesto. Judy by rada odčinila svoju vinu, a tak pozve teraz už nezamestnaného Steva na obed. Iskrička vzájomnej náklonnosti sa ihneď rozhorí, pričom Steve sa páči aj malému Timovi. Ibaže Judy už má priateľa Paula ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

movie 

všechny recenze uživatele

Už si nevzpomínám, jak se snímek jmenoval v české distribuci. Každopádně je to hezká vánoční romance v tv produkci, v hlavní roli sympatický David James Elliott, který se tak nějak pořád drží televize a mě by docela zajímalo, jak by ustál na velkém plátně! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodový vánoční odpočinkový film, který jsem poprvé viděl jednou na Štědrý den a nyní jsem si ho po nějakých dvou letech s radostí připomenul. Už tehdy se mi film líbil a stále jsem na něj myslel, a protože jsem byl tehdy prozíravý a nahrál jsem si ho (byť ho mám jen se slovenským dabingem), tak jsem si ho mohl o letošních Vánocích připomenout. A opět mne velmi zaujal a opět jsem se přesvědčil, že se jedná o nadprůměrný vánoční film, který je velice pohodový a prostě úžasný. Vlastně v něm jde o to, že vdova Judy, která má šestiletého synka Tima, zakoupí z firemních peněz bez vědomí šéfa pro jedno focení drahý elektrický vláček. Ač je upozorněna, že ho nelze vrátit, tak ho přesto druhý den vrátit jde. Povede se jí přesvědčit prodavače Stevea, aby jí vrátil peníze, jenže on díky tomu přijde o práci. A tak si spolu s Judy vyjde na oběd a pak jí pomáhá s nákupem dárků. A ještě několikrát se budou muset díky náhodě potkat, aby pochopili, že se vlastně milují. Tohle je pro mne jeden z těch filmů, který jsem si zamiloval už po prvním skouknutí a který určitě ještě několikrát v příštích letech o Vánocích vyhledám. Pokud máte rádi vánoční filmy a máte možnost tento film vidět, tak se na něj určitě koukněte, pokud máte kromě vánočních filmů rádi ještě filmy romantické, jako já, je pro vás tento film přímo stvořený. Já jsem s ním spokojený a dávám nadprůměrné čtyři hvězdičky. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nieže by to bol nejaký zázrak, ale má to ten správny mix vianočnej apatie a romantiky. Je to zábavné, má to sympatických hercov. A aj keď sa to zdá neuveriteľné, postupne sa z tohto filmu stáva vianočná klasika... Prečo nie... ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Příjemná vánoční romantická komedie :) Moc se mě líbila. A hercům to slušelo. Super oddechovka na Vánoce. ()

Reklama

Reklama