Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackson (Justin Herwick) je sympatický a velmi hubený básník s modrými vlasy, který pracuje v obchodě s deskami v LA. Při party, která končí orgiemi, se Jackson seznamuje s Billem, který má SM vztah se Sonnym, známým hudebníkem, Za Jacksonem přijíždí jeho atraktivní bratranec Jed. Jackson by rád Jeda svedl, ale řeší problém, jestli by se nejednalo o incest. Zatímco, řeší tento problém, Jed se vyspí s jeho lesbickou kamarádkou a navíc je poté ještě sexuálně zneužit sadistickým Billem. Jackson si s Billem vyrovná účty a další noc zažije sex s Jedem. Jackson má navíc další 2 nápadníky. Jedním je Derek (Sean Thibodeau), uhlazený zákazník jejich obchodu a druhým je heterosexuální majitel obchodu. Jackson si uvědomuje, že musí se svým životem udělat něco radikálního. Jaká bude jeho volba? (xliberator)

(více)

Recenze (2)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem tak nějak nevěděla, co si o filmu myslet, ale když se to konečně "rozjelo", děj mě chytl a nepustil až do konce. Celkově se mě film docela dost líbil, což jsem vlastně ani nečekala ... Nejvíc mě dostal konec, abych pravdu řekla, tohle jsem teda nečekala ... Něco ano, ale něco ani náhodou. A až na Samův 'osud' jsem byla opravdu spokojená. Ve filmu se ale našlo bohužel pár věcí, kvůli kterým nemůžu hodnotit pěti hvězdičkama, ale přesto můžu říct, že je to opravdu dobrý film, který stojí za to vidět! ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Není to žádný super krasavec, ale Justin Herwick je pro mě naprostý sympoš, alespoň v tomto filmu a zpříjemnil mi velice jako heterák hrající gaye sledování tohoto průměrného dílka. Že by to bylo o ničem, bych neřekl, je to o vztazích a hledání, a to je pro ŽIVOT moc důležité, pro mě víc, jak čtvrcení lidských těl plné stříkající krve a podobné ptákoviny. Fajn to zahrály i ty lesby. Méně dobře na mě působil Jonah Blechman, kterého už asi navždy nesnáším za jeho role příšerné a stupidní vykroucené buzny v sérii Another movie … 6766 ()

Reklama

Reklama