Reklama

Reklama

Však ty víš

(seriál)
  • USA It's Like, You Know...
USA, (1999–2000), 9 h 32 min (Minutáž: 22–44 min)

Tvůrci:

Peter Mehlman

Kamera:

Wayne Kennan

Hrají:

Steven Eckholdt, Chris Eigeman, Evan Handler, A. J. Langer, Jennifer Grey, Scott Patterson, Maggie Wheeler, Michael Chieffo, Damon Standifer, Carole Goldman, Amy Yasbeck, Laura McLauchlin (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál se odehrává v Los Angeles a utahuje si z tamní společnosti.  Hlavním hrdinou šestadvacetidílného seriálu je spisovatel Arthur Garment, který přijíždí z New Yorku do Los Angeles, aby zde žil pár měsíců a na vlastní kůži poznal obyvatele i město. O tom všem chce napsat knihu. V jeho střetu s realitou Los Angeles mu vědomě i nechtěně pomáhají Lauren Woodsová, Jenniffer Greyová, Shrug a Robbie Grahamovi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Absolutně geniální tah od tvůrců je obsazení Jennifer Gray, aby hrála sama sebe. To, jak si z ní (a tedy vlastně ona sama ze sebe) tvůrci utahují považuji za jeden z nejoriginálnějších nápadů, který se v sitcomech za poslední roky zrodil. Skvěle funguje i zbytek obsazení (Chris Eiegman v roli pesimistickeho spisovatele stoji za to!) a i když nelze nevidět pár slabších scénáristických okamžiků, lze s klidem říci, že se jedná o velice povedený komediální seriál... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Upovídaný sitcom o flákačích z Hollywoodu, který má sympatické obsazení, základní nápad je zajímavý, humor decentní, ale prostě to nějak není ono. Evidentní je pokus o nápodobu Přátel, ovšem bez pochopení faktu, že v Přátelích se neustále něco (většinou velice zběsilého) děje, kdežto tady se stále jen mluví. 60 %. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Příznačné pro tento sitkom je, že ač byl u nás nasazen ve výhodném vysílacím čase, dosud ho, s odstupem času, hodnotilo na CSFD pouhých 21 diváků. Ani na americkém trhu to nebyla žádná sláva. Hlavním tahounem měla být Jennifer Grey, pro kterou se seriál měl stát comebackem na výsluní divácké přízně poté, co nedokázala zužitkovat svou popularitu z hitu Hříšný tanec a zvolna upadala v zapomnění. Jenže Jennifer je příliš průměrná herečka na to, aby sama utáhla celý sitkom a konkurence na trhu je obrovská. Televizi tehdy kralovali tematicky podobní Přátelé a vedle nich se tahle partička jednoduše neprosadila. Celkový dojem 50 %. ()

crudo 

všechny recenze uživatele

Můj momentálně absolutně nejvíc nejoblíbenější seriál. Proč ? Protože je jiný. Ne každý pochopí narážky na život v LA. Ne každý pochopí narážky na život hvězd v Hollywoodu. Nesnaží se zalíbit všem, univerzálními hláškami, které se pořád opakují od seriálů starých dobrých 60. let. Je jiný, je jen pro někoho, je nejlepší. ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Geniální sitcom, k tomu není co víc dodávat, než je tady již napsáno. Je trošku jiný než "Přátelé" ale neméně vynikající. Prostě moje krevní skupina.. ()

haasha 

všechny recenze uživatele

Celkem mě zaráží, že si tento seriál nenašel více příznivců... Se seriálem Přátelé bych ho moc nesrovnával, protože s ním má společné asi jen to, že se odehrává v USA. Stylem je to podobné spíše "Jistě, pane ministře". Zde se jedná především o zesměšňování smetánky z LA, rivality mezi East a West Coast apod. ()

Reklama

Reklama