Reklama

Reklama

Ted Bundy: V mysli monstra

(TV film)
  • USA Ted Bundy: Mind of a Monster
USA, 2019, 85 min

Kamera:

Brendan McGinty

Hrají:

Ted Bundy (a.z.)

Obsahy(1)

Přátelé a rodina některých obětí Teda Bundyho promluví zcela poprvé. Exkluzivně se navíc objeví překvapivé audio nahrávky sériového vraha, které nabídnou vhled do jeho mysli. (TV ID Xtra)

Recenze (3)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Ďalší kvalitný dokument od Tv ID. Samozrejme na minisériál od Netflixu to nemá, keďže dokument má 85 min ale sú tu celkom stručne a jasne povedané základné informácie o jeho prípade. Plus pár informácií navyše, ktoré aspoň ja som nezachytil v Netflixovskom miniseriáli. Dokument môžem odporučiť, každému kto sa zaujíma o danú tému. Je to hlavne pre ľudí, ktorým sa nechce alebo nemajú čas stráviť 4 hod na pozeranie jedného prípadu. Celkové hodnotenie za mňa je 90%. ()

Reklama

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Tedem Bundym jsem tak trošku fascinovaná a jeho život znám po všech dostupných dokumentech snad nazpaměť, ale více než tento mně pohltily Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho a Ted Bundy: Falling for a Killer, které také podrobně sledují jeho ďábelské řádění. Nicméně ať už se jich natočí třeba sto, vždycky to bude síla a v některých částech těžké sledovat. Bundy se velmi rád poslouchal a rozjímal o svých činech, takže ani tady nechybí autentické audionahrávky (obzvlášť pasáž, kde skoro šeptem popisuje, kde se nachází tělo jedné z obětí, je děsivá) a videonahrávky ze soudních líčení. Co mi ale chybělo, bylo víc explicitních záběrů. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama