Reklama

Reklama

Epizody(23)

Videa (2)

Trailer

Recenze (5)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokud Iruma žil v lidském světě, neměl to snadné, protože ho kvůli jeho milé povaze všichni jen využívali. Jaká budoucnost ho tedy může čekat v podsvětí mezi démony? Tady ale není nic takové, jaké by to člověk očekával, s démony je vlastně docela legrace a ty opakované záběry na dosud prázdný trůn krále démonů jsou možná až příliš výmluvné. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Jste člověk, dostanete se do pekla, tam vás vezmou na školu démonů a vy nechcete, aby vás sežrali zaživa. Takhle by se dala shrnout zápletka komediálního anime, kde je Iruma adoptován jedním z nejmocnějších démonů a ve škole vyčnívá, i když chce zůstat při zemi. Postavy jsou správně střelené a vy jen čekáte, s jakým extrémem přijdou příště. Z počátku mě to opravdu bavilo a byla radost sledovat, jak se Iruma potýká s trablemi ve svém novém domově. Jelikož je příběh ale obsáhlý a předloha stále neskončila, nadšení krapet časem opadlo, ale i v pozdějších dílech má anime hodně světlých momentů. Teď jsem ale hlavně zvědavý na druhou řadu a Irumu procházejícího si rebelantským emo obdobím. 75% ()

Reklama

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Tady jde naprosto vidět inspirace na Harryho Pottera a My Hero Academia, a co se stane když tyto projekty spojíte? Vznikne z toho celkem zajímavý projekt jako třeba tohle anime. Nebudu nic vyčítat ale komedie je tu dokonalá a to tím že Iruma má dá se říci smůlu ale naopak je to spíše štěstí které prostě přinese to že Iruma začne až moc vyčnívat. Grafická stránka má v sobě nádherné kouzlo což se prakticky dá očekávat z fantasy anime. Dál tu jsou postavy u kterých jde opravdu vidět že se museli psát víc jak 10 hodin bo třeba postava Azazel Ameri která je zde fakt šílenou kralovnou má v sobě z cela jasně napsanou osobnost a když dojde i na romantiku mezi ní a Irumou tak doslova se u toho anime začnu červenat, dále tu je postava Clara která se mi ze začátku zdála až moc otrávná ale potom jsem si na ní zvykl až se ukázalo že to je taktéž zvláštní postava s veselou osobností, a pak samozřejmě Irumuv otrok u kterého bohužel neznám jméno tak ten už na mě působil trochu přehnaně ale i tak některé scény jsou s ním až dost cool. 1 série je za mě dost vtipná, zaživná a dost zajímavá některýma epizodama ale řeknu vám jedno romantiku mezi Irumou a Azazel Ameri si rozhodně budete užívat. Za mě 100% ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mairimashita! Iruma-kun je dobré anime o tom sa tu nejdem sporiť, ale toto anime má nespočetne veľa problémov. Začnem z ostra a to absolútne nudné prenesenie hlavného hrdinu Irumu do nového sveta, tým myslím to je fakt bez nápadu. Toto anime je doslova dobré len na to, aby Vám bežal čas tak ako ste začali tak aj skončíte napriek tomu, že hlavný hrdina bude povýšený a bude mať viac frčiek. Absolútne nudná hlavná postava, taká typická nič nerobím nič nepokazím veziem sa a uvidím. Napriek tomu samozrejme Iruma je sympatický a jeho postava má aspoň hĺbku nie ako niektoré vedľajšie postavy a to nehovorím ešte o hlavnej postave Asmoseusovy ten je akože hodne mimo, absolútne nevieme prečo je na strane Irumu. Jediná a doslova jediná postava, ktorá je naozaj zaujímavá a niečo tam v tom príbehu robí je Amelia, nie len, že vyzerá dobre, je vyššia ako Iruma (hah) a doslova má nejaké zaujímavé hlášky, rozpory a pôsobí, že je napísaná dospelou rukou. Ak by sa toto anime na nič nehralo a by doslova povedalo, že to je len komédia, potom by som to ešte bral, lebo svet, teda vykreslenie sveta a tak celkovo je do istej miery kvalitné možno ako keď dostaneš v škole 2ku akože obstojne dobré a tak isto nejaký hierarchický systém je tam napádaný a to sa mi tiež páči. V iných anime čo majú 23-24 dielov sa toho dozvieme naozaj veľa a tu sme sa dozvedeli niečo len o zopár vedľajších postavách a vlastne nevieme poriadne nič. Možno keby nad všetkým prižmúrim oči tak ako komediálne anime toto anime naozaj obstojí, ostatné nie je až také dobré. Hlavného záporného hrdinu počínanie nedostatočne vysvetlené a arc o Kerori (idolke) absolútne nudný, len aby niečo bolo. Zaujíma ma aj druhá séria, nelámem nad týmto celým palicu. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Už se nemůžu dočkat až se mnou hromada lidí nebude zase souhlasit. :) Ta jejich školní hymna nemá chybu! :D Zpočátku jsem si říkala, že je to jenom další isekai, téměř nic neříkající "from zero to hero thing". Ale popravdě řečeno, začala jsem si to postupem času užívat, ty střelené postavy mi přirostly k srdci. Písničky rodiny Clary nekomentuji. Stačilo jednou za každou epizodu zvlášť. (Vařme s láskou!) Arc s festivalem povedený. Možná předvídatelný, ale já si našeho senpaie stejně taky oblíbila. Měl prostě své kouzlo. Otec od prezidentky školní rady je taky zajímavá postava, stejně tak jeho dcerka. Ach jo, ono je tak těžké hledat zápory, když vás to nakonec opravdu bavilo. Btw, když s radostí pobrukujete tu jejich školní hymnu na konci (tak je něco sakra špatně but enjoy!) a pak slyšíte dodatek, tak vás zajímá, copak dědeček Sullivan zase vymyslel pro Irumu a vidíte výsledek... mno, rozhodně se těším další sérii! Za mě fakt povedené dílko. ()

Galerie (926)

Reklama

Reklama