Reklama

Reklama

Sunset Beach

(seriál)
USA, 1997, 755x60 min

Hrají:

Susan Ward, Sarah Buxton, Eddie Cibrian, Clive Robertson, Lesley-Anne Down, Sam Behrens, Randy Spelling, Vanessa Dorman, Kam Heskin, Tracy Melchior (více)
(další profese)

Fiktivní komunita ze Sunset Beach se svými velmi rozdílnými obyvateli je jako stvořená pro intriky, tajemství, záhady a milostná dobrodružství, kterými je stejnojmenný seriál doslova prošpikovaný. Seriál Sunset Beach, to nejsou jen prosluněné pláže a osobní kouzlo. Je to město, které skrývá mnoho záhadných romantických příběhů. Město, kde se naplňují i ty největší sny, aby byly poté zcela rozbořeny jako domeček z karet. Producentem seriálu Sunset Beach byl legendární Aaron Spelling. Seriál, který byl 11x nominován na cenu Emmy® a získal nakonec 2 tato ocenění, byl vysílán ve více než 70 zemích po celém světě. (CBS)

(více)

Recenze (11)

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

je mi líto, ale tohle do svého pomyslného zlatého fondu televizní seriálografie nezařadím... americký vyplachování mozků na pokračování... ne, dík. odpad! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z tohto seriálu som videl len asi 10 dielov a už to na mňa bolo dejovo príliš nekonečné a koniec bol v nedohľadne. Riskol som to len kvôli Carol Potter z BH 90210 ale vôbec ma nezaujali postavy. Viem len že sa to odohrávalo v nejakom plážovom mestečku a zase tam každý šukal s každým. :) ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Ja som tento serial sledovaval napato v ocakavani kazdeho dalsieho dielu...tak to uz byva s telenovelami,kedze toto je taka trosku krajsie natocena a do americkeho prostredia zasadena telenovela, no a ten posledny dvojdiel...fuha..drsne. No ano, mal som o nieco menej rokov ;) ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Strašná romaticko-telenovelová brečka s otrasnými hereckými výkonmi a scenárom, ktorý je priam esenciou demencie (hlavne v závere - ktorý skĺzava do slasheru!!! - už tvorcom asi poriadne špliechalo na maják...) ()

chamba 

všechny recenze uživatele

Sunset Beach si pamätám ešte z čias keď som dral lavice na základnej škole. Na prvý pohľad taká všedná "telenovelička", okolo vzťahov kde nie je potrebné vidieť každú časť a človek vie aj o desať dalších čo bolo aj bude. No vďaka čomu mu pridelujem napokon dve hviezdy je na tú dobu neskutočné zakončenie tohto dovtedy ničím nevýnimočného nekoňečného príbehu... Ten záver ma vtedy natoľko dostal, že som očakával nové časti, ale myslím, že napokon sa nič nenatočilo. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Děsná splácanina snažící se dát dohromady Vražedné pobřeží, Dynastii, Melroce Place a Pobřežní hlídku. Odpad toho nejpitomějšího zrna. ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Mno ... Sunset beach ma oproti ostatnym nekonečný sseriálom tri výhody - nie je to juhoamericka produkcia, je trochu inteligentnejši, napínavejší a Lauru Elenu Harringovu, ktorú možeme vidieť vo filme Mullholland drive (napriklad) ... takže 3 * ... no a bol to môj najoblúbenejší seriál zo všetkych nekonečných (odpadových) seriálov ... ()

geron 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je tak trochu jako telenovela než nekonečná mydlová opera. Ale ten konec byl tak trochu divný. No co každý si z toho múže udělat závěr sám. ()

Reklama

Reklama