Reklama

Reklama

Jak vznikal vrtulník Tiger?

(TV film)
  • Francie Tigre : Hélicoptère de combat (více)
Francie, 2018, 50 min

Obsahy(1)

Bitevník unikátních schopností je už několik let nasazován do bojových akcí na celém světě... Vrtulník Tiger je výsledkem spolupráce mezi Francií a Německem, nejprve vznikl jeho zbraňový systém a teprve potom stroj samotný. Od roku 2009 byly tyto stroje nasazeny v četných operacích a staly se nepostradatelné pro získání převahy nad protivníkem. Díky odtajněným exkluzivním záběrům z bojových misí, počítačové grafice a komentářům pilotů pronikneme na palubu jednoho z nejšpičkovějších zbraňových systémů své kategorie. Objevíme výrobní tajemství výjimečného stroje a uvidíme, jak si piloti počínají v krizových situacích. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Typický "zbrojní" dokument, který má vše, co má mít. Technické popisy, letové ukázky (velmi působivé), animace, záběry reálných misí, ... Samozřejmě s bonusem, že Tiger je hlavní rekvizita z Goldeneye, která je dnes již zcela reálná:) 80% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tyto informace patří ke všeobecnému kulturnímu přehledu a dokument je méně popisní a více zábavný. ()

Autenticita 

všechny recenze uživatele

Spíše než o vzniku vrtulníku je to o tom, co ten stroj a jeho součásti dovedou. Původní francouzský název "Tigre - bojový vrtulník" více koresponduje s obsahem. ()

Reklama

Reklama