Reklama

Reklama

She Spies

(seriál)
  • Slovensko Špiónky
USA, (2002–2004), 28 h 40 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

Natasha Henstridge, Kristen Miller, Natashia Williams, Carlos Jacott, Jamie Iglehart, Cameron Daddo, Michael Bailey Smith, Masi Oka, Nora Zehetner (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Seriál je novou variací na původní televizní seriál Charlliho andílci. Tři krásné ženy (Natasha Henstridge, Kristen Miller a Natashia Williams), zdánlivě ztracené existence, jsou podmínečně propuštěné z vězení, aby pracovali pro FBI. Jejich úkolem je získávání informací o podezřelých osobách. Při vyšetřování se bezhlavě pouštějí do všeho a nic neberou vážně, včetně sebe. (wayne99)

(více)

Recenze (7)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV1=28.10.2008 (28.10.2008) Postmoderna pre materské školy. Lepšie než V.I.P. , ale na nedostižný MOONLIGHTNING dosiahne len veľmi ťažko. Kočky sú však pekné, to uznávam. (11.11.2008) ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

To je seriál pre deti? Podľa prostoduchosti príbehov to tak vyzerá. Ale pozerám na symbol v rohu obrazovky, že vraj vhodné od 12-tich rokov. No zbohom... ()

Theker 

všechny recenze uživatele

V prvom rade si treba uvedomiť že to nieje o tých trápnych akčných scénach, ale o inom. Je to komédia a na odreagovanie celkom dobrá. (20.11.2008). Tak tých niekoľko úvodných dielov to tak bolo. Potom som serial dlhšie nevidel, no keď som ho po čase uvidel ostalo mi zle. Už sa to začalo hrať na seriózne krimi ale vyšiel z toho len ďalší americký bullshit. ()

wayne99 

všechny recenze uživatele

První díl moc zábavnej není, ale spousta dalších už ke koukání je. Hlavně se to nesmí brát moc vážně. Je to sice akční seriál, ale zároveň tak trochu komedie. Prostě nic moc náročnej seriál na odreagování po náročným dnu. ()

Reklama

Reklama