Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

mirec88 

všechny recenze uživatele

Taká veselá blbôstka pre deti, ktorá ale poteší aj dospelých keď si chcú oddýchnuť a zabaviť sa. Ja som sa smial a veľmi. Akurát tie svietiace oči tých detí-robotov boli už príliš. Sprvoti som si pomyslel, že sú ako malí Terminátori :D A môj obľúbený Tony Shalhoub bol pre mňa v inej roli ako Monk trošku zvláštny. A naviac v zápornej. Ale celkovo z toho vyžaruje pozitívna energia a super zábava. Nemusia byť všetky filmy len negatívne, si myslím. Čudujem sa, že to má také slabé hodnotenie. Veľmi dobré je aj DVD, kde je výnimočne popri štandardnej češtine aj slovenčina. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Takový nápad se vůbec nejeví zle. Akční podívaná s výraznou nadsázkou pro ty menší se stylem hračičky Rodrigueze. Jenže vznikla infantilní bezradnost absentující v humoru, plná samoúčelných vychytávek bez hlubšího smyslu. Rodriguez provokativně obsadil hafo známých tváří coby křoví, ale jeho snaha je marná. Člověk se nesměje a zaraženě zírá na obraz. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Přerostlé hispánské dítě bylo svého času velmi nápadité a velmi energické. Za málo peněz nabídlo hodně muziky a jednoduše několikrát příjemně překvapilo. A jelikož je to chlapík z početné rodiny, dalo se čekat, že změní a zjemní žánr a pustí se i do rodinných komedií. Výsledkem je rozjuchaná jízda, která potěší děti i jejich doprovod, vtipkuje na účet špionských vychytávek, Rodriguez jí navíc vtiskl svěží rukopis a zase to vesměs odmakal sám. Casting výborný. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Heh! Kdo by řekl, že tuhle veskrze rodinnou (čti "pro lidi jakéhokoliv věku") a řádně hravou akční komedii natočil Robert "Quentin`s Brother" Rodriguez? Bez zbytečných řečí - skvělá jízda se sympatickou dvojicí mladých špiónů vás bude bavit, tak jako mě...Což znamená hodně! Navíc se, především ti starší, dočkají několika vychytávek, kterých byste se v jiném filmu s těmi samými herci rozhodně nenadáli - jen namátkou - už jste někdy viděli Dannyho Treja plakat?! ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Spy Kids: Špioni v akci, je rodinný, filmový projekt Roberta Rodrigueze. Ovšem, nikdy bych nevěřil, že chlápek, co dal světu Desperado, Od soumraku do úsvitu, anebo později Grindhouse, či Machetu a taky vzkřísil Predátora, natočí tohle! Je to naprosto něco nepředstavitelného! Zápletka není ničím zajímavá a herci jsou vyloženě špatní. Teda až na, Banderase a Rodriguezovi patrony Treja a Marina. Upřímně řečeno nechápu, jak mohli tito drsní týpci, na něco takového kývnout. Všechno je to takové nudné a trapné a působí to až lacině a nedotaženě. Celé ta zábava o dětských špiónech vlastně není zábavou a jen vás to otravuje. Myslím, že ani ty děti, to nebaví, tak jak se povídá. No prostě hrůza. Celý projekt Spy Kids, je zbytečný. Rodriguez, tím ztratil drahocenný čas, který mohl věnovat tvorbě pořádných akčních masakrů, jako to míval kdysi ve zvyku. Tímhle projektem, šlápl prostě vedle. Ale po výše zmiňovaných nářezech jsem mu tuto salátinu odpustil. Nicméně si Spy Kids zaslouží, 1 hvězdu. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. Jedná se o záběr na jednu z chodeb Floopova (Alan Cumming) hradu. (SONY_)
  • Postavy Gregorio, Carmen a Juni sú pomenované podľa členov rodiny režiséra Rodrigueza. (rador)
  • Jméno postavy, kterou hrála Teri Hatcher - slečna Gradenko, je odkaz na písničku The Police z jejich alba "Synchronicity" z roku 1983. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama