Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

V komedii z produkce HBO, inspirované stejnojmenným bestselerovým románem Toma Perrotty, se představuje Kathryn Hahnová v hlavní roli Evy Fletcherové, rozvedené svobodné matky. Ta se po odchodu svého syna na vysokou školu musí potýkat se zdrcující samotou. Zatímco se zoufale snaží přivyknout novému životu opuštěné ženy sužované syndromem prázdného hnízda, vrhne se střemhlav do spárů internetového porna. Brzy se však vydá na cestu sebepoznání, neboť konečně může dát volný průchod svým potlačovaným sexuálním fantaziím. Evin syn Brendan (Jackson White) mezitím na vysoké čelí řadě vlastních problémů. Na střední škole patřil mezi největší borce. Teď na univerzitě je z něj ale obyčejný prvák, kterého skoro všichni ignorují a považují ho za typického vejtahu a blbečka. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Příběh nikterak překvapivý, ale dobře odvyprávěný. Kathryn Hahn jako single máma, která objevuje porno, je skvělá. Výborně je podán její syn, který bojuje se svými démony. Lze pouze namítnout, že většinu zápletek už známe z jiných seriálů (40letá single máma, vztah heterosexuálního muže s transženou atd.) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno by si Mrs. Fletcher zaslúžila vyššie hodnotenie, na to jej ale ešte chýba druhá séria, aby spätne urobila "udalosť" aj z tej prvej. Netradičné milostné kombinácie, akoby politickí aktivisti povedali tak politicky korektné a liberálne, ale tu ide predovšetkým o vzťahy a vnútorné prežívanie a dlhodobo nerealizované sny všeobecne. A to pri viacerých vekových kategóriách, čo je rozhodne dobre. Išlo o veľkú príležitosť pre Kathryn Hahn a nemohlo ísť v žiadnom inom prípade o lepšiu voľbu. Je nad čím premýšľať, je prínosné hľadať vo vzťahoch postáv paralely, hľadať v nich ale aj chyby a možno sa dokonca inšpirovať. 70% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ženská natočila seriál o ženských starostech (45ky) pro ženské. Přesně vidím tu cílovou skupinu jak u toho vlhne (okolo očí samozřejmě) a souhlasně pokyvuje během sledování hlavou. Navíc ten křečovitý multi-kulti odér co se táhne celou sérií... Tedy pokud vlastníte (hetero) penis, budete se nehorázně nudit (a to i u dějové linky jejího syna - totálního hovada). ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Super námět na papíře, ale nakonec to je obvyklá indie dramedy se sympatickou hrdinkou a totálně nesympatickým synem hlavní hrdinky, jemuž se v seriálu věnuje zbytečně moc prostoru. Jako 80ti minutovej film by možná bylo zpracování lepší, ikdyž by se pak asi zvýšila tendence srovnávat s Don Jon. Neurazí ani nenadchne. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

7/7 Vsadím se, že by mě knižní eskapády Mrs. Fletcher bavily. Ale to by tady musely vyjít... Takže jsem se zatím setkala jen s touhle milou věcičkou na HBO a těšila jsem se na každý díl. Milé, otevřené, zábavné, neskutečně sexy. A hlavně taky pravdivé (ano, život není jen o sexu). Fantastická směs témat, zajímavé postavy (ano, transka je zcela normální) a Kathryn Hahn je jednoduše skvělá. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama