Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

V komedii z produkce HBO, inspirované stejnojmenným bestselerovým románem Toma Perrotty, se představuje Kathryn Hahnová v hlavní roli Evy Fletcherové, rozvedené svobodné matky. Ta se po odchodu svého syna na vysokou školu musí potýkat se zdrcující samotou. Zatímco se zoufale snaží přivyknout novému životu opuštěné ženy sužované syndromem prázdného hnízda, vrhne se střemhlav do spárů internetového porna. Brzy se však vydá na cestu sebepoznání, neboť konečně může dát volný průchod svým potlačovaným sexuálním fantaziím. Evin syn Brendan (Jackson White) mezitím na vysoké čelí řadě vlastních problémů. Na střední škole patřil mezi největší borce. Teď na univerzitě je z něj ale obyčejný prvák, kterého skoro všichni ignorují a považují ho za typického vejtahu a blbečka. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Paní Fletcherová se pouští do poněkud ošemetných vod, které puritánštěji zaměřeným divákům můžou připadat nepřístojné. Zralá žena po odchodu syna na vysokou totiž začíná objevovat sexualitu. Bohužel, ty vody, do kterých se pouští, jsou mělké a ona chodí jen po okraji. Seriál je spíš zamýšlivý než úsměvný, hledá odpovědi na syndrom opuštěného hnízda, je to vyprávění o pokusech zjisit, že ještě pro mě není pozdě, či prozření, že středoškolská hvězda se může na vysoké rázem stát lůzrem. Mimochodem, hrdinčin syn mě dost štval, po všech stránkách nepříjemný fracek, což byla i zásluha paní Fletcherové a její superochranitelské výchovy. Samotná hlavní hrdinka je vcelku fajn, ale do objevování nových sexuálních světů se pouští až převelice opatrně a příliš mnoho času tráví nad flaškou a rozumováním či litováním. Vzhledem ke krátké stopáži zhurba půlhodinových epizod se však série dá zhlédnout bez obtíží. SHRNUTÍ: Kterak opuštěná matka středního věku zjišťuje, co a jak má na svém těle používat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jediné slovo co mě v souvislosti s touhle sérií napadlo je "nevýrazný".Celkem slibně se tu sice rozjíždí několik motivů a divák čeká co bude a ono nakonec není nic,nebo je to prostě tak zvláště nudně ploché.A pak je najednou konec.Hlavní hrdinka je sice sympaťanda,ale bohužel je tu celkem dost prostoru věnováno i synovi a to zase takový sympaťák není (byť mu přičteno k dobru,že jeho přispěním je tu jeden z mála silnějších momentů).Jestli bude druhá řada,nevím jestli má cenu koukat dál...60% ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Začátek byl fajn, ale pak se z toho stává čím dál větší schématická nuda. Kromě toho, že je od začátku jasný, co se stane a kdo se s kým vyspí, to jede na moderní vlně, takže se tu nenápadně dozvíte, že všichni bílí heterosexuální chlapi jsou sobečtí kreténi nebo nevyzrálá hovada (nebo obojí), zatímco ostatní (chlap předělaný na ženskou a černoch, co s ním randí, homosexuálové, mladá černoška, obézní běloška s lesbickými sklony) jsou milí a v pohodě. Tahle struktura už začíná být trochu nudná. Tak nudná, jako, hmm, třeba hlavní hrdinka. A to musím říct, že její dějová linie je v seriálu ta zábavnější. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno by si Mrs. Fletcher zaslúžila vyššie hodnotenie, na to jej ale ešte chýba druhá séria, aby spätne urobila "udalosť" aj z tej prvej. Netradičné milostné kombinácie, akoby politickí aktivisti povedali tak politicky korektné a liberálne, ale tu ide predovšetkým o vzťahy a vnútorné prežívanie a dlhodobo nerealizované sny všeobecne. A to pri viacerých vekových kategóriách, čo je rozhodne dobre. Išlo o veľkú príležitosť pre Kathryn Hahn a nemohlo ísť v žiadnom inom prípade o lepšiu voľbu. Je nad čím premýšľať, je prínosné hľadať vo vzťahoch postáv paralely, hľadať v nich ale aj chyby a možno sa dokonca inšpirovať. 70% ()

levente 

všechny recenze uživatele

Po delší době seriál, který se nebojí jít na dřeň pocitů nebo někdy opatrně naznačovat útrpnost milostných vztahů. Není to pro každého, seriál se dá v dnešní záplavě tisíců epizod zabít na základě pomalého rozjezdu a někdy topornějších figur moderního, sociálními sítěmi propojeného světa. Klady seriálu však jasně tyto nedostatky převáží. Odvaha v názorech, ve snění, v pomalém uvědomování si jednoduchosti a složitosti existence vedle druhých bytostí, kdy jednou je vše průzračně jasné a podruhé neřešitelně neprůhledné. Humor. Nejistota v řešení denních situací. Někdy komornější hraní. A někdy sny jako součást děje. Když nad tím tak přemýšlím, tak tento seriál jen těžko dostane pokračování.. Hlavní postavy jsou málo sexy a jejich sympatičnost je problematická. Jenže přesně takto to ve skutečném světě je. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama