Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílnou dramatickou minisérii Bludné kruhy, inspirovanou bestselerovým románem spisovatele Wallyho Lamba z roku 1998, zadaptoval a zrežíroval Derek Cianfrance. Mark Ruffalo ztvárňuje dva bratry – jednovaječná dvojčata - Dominicka a Thomase Birdseyovy v rodinné sáze, která sleduje jejich paralelní životy na pozadí epického příběhu o zradě, oběti a odpuštění ve Spojených státech 20. století. Seriál, který ukazuje Dominicka a Thomase v různých fázích života, začíná v jejich současnosti, kdy se oba bratři blíží střednímu věku, protkané Dominickovými četnými vzpomínkami na dospívání. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Chrustyn k tomuto seriálu (1)

Bludné kruhy (2020) 

Derek Cianfrance netočí veselé filmy a Bludné kruhy jsou v rámci jeho filmografie asi nejdepresivnější dílo, kde se po celých 6 hodin nestane nic zábavného, milého ani pěkného. Z větší části zde prší, někdo se hádá, odkrývají se tajemství nepěkné minulosti a dost často se zde umírá. Mark Ruffalo nikdy nebyl lepší a bez něj by tato minisérie fungovala výrazně hůř, než je tomu v této výsledné podobě. Já bohužel nemohu jít výše než na lepší průměr, protože jsem si ze seriálu moc neodnesl a čekal jsem, že se zde bude dít více zajímavých věcí, které by obhájili 6 hodinovou délku. Takhle jsem cítil dost velkou a zbytečnou roztahanost a vše podstatné by se vešlo do dvouhodinového celovečeráku. Nelituji toho, že jsem Bludné kruhy viděl, ale nebylo v nich nic, co by ve mě zanechalo více, než to, že jsem sledoval, jak se ne zrovna sympatickým lidem, dějí nepěkné věci. Pokud jste milovníci Marka Ruffala, tak určitě doporučuji, protože je v roli dvojčat fantastický. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama