Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mason získá neoprávněný přístup k důkazům díky Virgilovi, svému kontaktu v márnici. Později se Mason snaží z neochvějného Drakea dostat informace. (HBO Max)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně se odhalují v márnicích krásná, tlustá či deformovaná těla. Tématy jsou černoši, církev, postavení žen nebo korupce. V některých scénách to má až halucinogenní náladu, jindy je to rozvleklé a nejasné. Herecké výkony jsou ale výborné. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to už stačí. Je to vleklé, rozplizlé, unylé a maximálně nudné drama. Postavy tam chodí, dlouze koukají, dlouze o něčem přemýšlí, tváří se extra důležitě a ono se v podstatě vůbec nic neděje. Jen nuda, kecy, promarněné desítky minut zbytečných záběrů a jen další nuda. Typický HBO produkt. S přetáčením jsem zvládl skoro 3 epizody, ale co je moc, je moc. Možná by z toho mohl být jeden průměrný celovečerák, kdyby 80% toho plebsu vystříhali. (5%) ()

montel

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mě nebavil. Z únosu a vraždy Charlieho je obviněna místo otce matka a Mason shání důkazy pro její nevinu. To se nelíbí místním detektivům. Celé je to takové utahané, chybí akce i napětí, spíše se politikaří a soudcuje a žvástá. 40% ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama